- Web sitesi
- www.yenilmezarmada.com
birileri erken tatıle mi çıkmak istiyor nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aynen katılıyorum hoca biraz yanına alıp adama boyle yap demedi kenarda ismeti hic oynatmıyo ne kotulugunu gordu bilmiyom bence en az 10 dk oynar serhat cetin i hic dusnmedi artık yazmak istemiyorum hatalrını yeterrrrrrrrrrrrrTequila' Alıntı:Dixon'a tam saha presle çözüm buldular o sırada devreye gircek olan kişi kenarda ben hocayım diye boş boş oturan Üner ama onun antrenörlük adına zaten esamesi okunmuyor , bu sebepten 2. yarı Dixon kötü oynadı gibi gözüktü.
Ayrıca Oytuna katılıyorum şu 4 maçtan hangisini kazanıcaz deseler en son Efes derdim , ama o maçta tesadüf olmş artık o çıkıyor ortaya. Yazık 9. olup bitirirz ligi , Hocamızda tatiline çıkıp kınasını yakar.
queencounty' Alıntı:play offa kalsak noolur allah aşkına.bir an önce bitsede gitsek.
sezon başı açmış olduğum dixon topici yüzünden denmeyen kalmamıştı.
haklılığım giderek anlaşılıyo...![]()
onuryavuz' Alıntı:queencounty' Alıntı:play offa kalsak noolur allah aşkına.bir an önce bitsede gitsek.
sezon başı açmış olduğum dixon topici yüzünden denmeyen kalmamıştı.
haklılığım giderek anlaşılıyo...![]()
Dixon hakkında açtığın topiği hatırlamıyorum ama burada Dixon´a yapılan eleştiriler çok ilginç geliyor bana. Dixon´u eleştirenlere tek bir sorum var Malik´in kazandırdığı maçları çıkarırsak elimizde ne kalır?
Faturayı ödemesi gereken kişi belli ama ...