Dedikodu

Arkadaşlar aldığım duyumlar takıma Halil Ünerin ismi geçmiş duyunca şake oldum yuh diyorum bunu nasıl düşünebilirler.

Galatasaray'ın isminin büyüklüğünün farkında olmayanların nasıl oluyorda bu kulübü hala yönetmeye talip oluyorlar anlamış değilim Halil ÜNER olmaz beyler olmaz.
 
Yuh eger gercek ise yaziklar olsun. Yazacak kelimeler bulamiyorum.
Ne yapmaya calisiyorlar. Taraftari delimi etmek isitiyorlar?
Yoksa maclari seyircisiz mi oynamak istiyorlar?
yazik.. yazik.. yazik.. On kere yazik. Yuz kere yazik. Bin kere yazik
Umuyorumki basliktaki cumle gibi dedikodudur Halil Uner,
Ve boyle bir sacma giriismde bulunmaz yonetim.
Biz Euroleague topicleri acalim, Yonetim takimin basina halil uneri getirme girisminde bulunsun.

Saygilar
 
Eğer Halil Üner gelecekse yönetim Ayhan Şahenk´in soyunma odalarının kapılarını elden geçirmeli...

Halil Üner gelsin, muhalefet eden Onur Yavuz Fenerli olsun diyeceğim ama çok büyük konuşmuş olurum.

Ne diyelim, bu taraftara yakışan bir isim...
 
Kendisinin yaratttığı sanal bir durumdur.. Klasik numarası.. Kulübün kapısından içeri girebilirmi bilmem ama.. Kulübün arka kapısından çıkmayı hemde kendisini soranlara yakalanmadan çıkmayı iyi bilir..

Tam magazin eklerindeki dedikodular gibi valla.. :))))

Bravo Mithat milletin yüreğine indireceksin :))))
 
Bu kulüp Avrupa Şampiyonu hocalar getirmelidir ileride. Halil Üner de maç aralarında şapkadan tavşan çıkararak Show Business'ımıza katkıda bulunmalıdır :)
 
Halil Üner bugün itibariyle Beşiktaş ColaTurka'nında gündeminde. Sonuç ne olur bilmem ama yakında bir takıma imza atacak gibime geliyor :)
 
Arkadaşlar; tahmin ediyorum dedikodu. Halil Üner Galatasaray'ı da planlarına katarak muhtemelen boşalacak Kepez veya ERdemir koçluklarından birini almaya çalışıyor. Beşiktaş'a kadar uzanabileceğini hiç zannetmiyorum; zira orda da Hakan Demir sallantıda ; ama o giderse Burak bıyıktay devralır takımı ; fena da koç değildir. Ha; eğer hakikaten de Galatasaray ve Halil Üner de gerçekse; o zaman eleği duvara asıp gitmek gerekir...
 
halil üner geleceğine Skibbeyi basketbol takımına coach yapsınlar daha faydalı olur hem böylece futbol takımda kurtulmuş olur :)
 
Gelsin gelsin biz getirenlere inat gene severiz galatasarayımızı ama bazı arkadaşlar'a da müstehaktır diyeceğim lakin içimdeki galatasaray sevgisi bunu dememe engel oluyor.
 
Halil Abi' yi özlemiştik. Bu şekilde dedikodusunun bile çıkması bende hoş bir gülümsemeye yol açtı. ;) :)

Şapkadan tavşan çıkarmaya gelirken şapkadan Bugs Bunny çıkarmasını istiyoruz ;)
 
dedikodu başlığında olduğundan bugün kü vatan gazetesinde(son zamanlarda floryaya sokulmayan) ziziçin parasInı alamadığı için sözleşmesini fesh edeceği ve ispanyaya gideceği yazıyor.gerçek olduğuna ihtimal vermiyorum vermek istemiyorum....
 
kişilik,Galatasaraylılık bilmemne olarak bilmem,anlamam tanımam da ikisinide..basketbol coaching olarak Üner, Özyer'den kat ve kat üstündür..çok net,tartışılmaz bi gerçektir bu..ligdeki en kötü hoca bizim başımızda bu da bi o kadar net..
 

Üst