Dee Bost

Adam sağına bakıyor Hummer , soluna bakıyor Mahir. Aidiyet tamam güzel şey de, biraz da kariyer planlaması ve zemin önemli. Bu adam en son Melo,Kerry,Ndour,Canaan'la Efes'i elemek üzereydi. Ertesi sezon sen hedeflerinden çark edersen o da çark eder. Ben bu takımdan ayrılacak hiç kimseyi suçlu bulmam, bulamam.
 
Yerinde olsam ben de gitmek isterdim, ben kendisinden razıyım. Kariyerinin sonunda böyle bir teklif alıyorsa girmek istemesi çok normal hem El de oynayacak hemde Asvel gardsızlıktan kırılıyor bu yüzden sürede alacaktır. Bizim kadro planlamasına bakınca zaten geçen yıldan sonra geriye gitmiş üstüne Fransa 'da yaşayacak ve 2.5 katı para. Müthiş teklif almış.Yollamazsak ne olur bekleyip görelim. Avrupa da kaç oyuncu değişiklik hakkımız kaldı bilmiyorum ama işte böyle Hummer, Morgan gibi saçma sapan denemeler yaparsan gelir böyle bir tarafını tırmalar.
 
Profesyonellikten uzak davranıyor.Takım kötü olur,sende takımdan ötürü formsuz olursun 1 maç 2 maç anlarım.

Fakat kulubün kendi çıkarını düşünüp,komik bir buy-out ile istediğin takıma sezon ortası gitmene izin vermedi diye çocuk gibi davranamazsın.İşinize geldiği zaman profesyonelsiniz aynen.
 
Geçen sezon Melo da aldığı tekliflerden sonra aynı şekilde olmuştu şimdiden konuşulmalı eğer oynamak istemiyorsa yol verilmeli. Tabiki de iyi bir ücret karşılığında.
 
Ben Dee Bostun yerinde olsam bir an once bu takimi birakip giderim. Mahir,Sinan,Yunus,Floyd gibi kalaslarla ekip isi mi yapilir?Basarili olunmasi imkansiz. Dee Bost'un iyi kariyer planlamasi varsa bir an once Asvel'in teklifini degerlendirmesi iyi olur kendi adina. Galatasaray adina ise, Turgay Zeytingoz'den Dee Bost yerine eskiden Banvit'te oynamis, veya olmuyorsa 2. 3.liglerde oynamis adi sani duyulmayan, 34-35 yasinda bir guard getirmesi kendi kalifiyesine ve klubun hedeflerine uygun olur.
 
Şu anda bizim için bulunmaz Hint Kumaşı ama kararını teklifin geldiği gün vermeliydi. Kafasında gitme düşüncesi varsa o gün bize ayrılmak istediğini söylemeliydi. Bunu söylemeyip son 1 ayda parkede ayak sürümesi klube, takım arkadaşlarına, koça ve taraftara yaptığı bir ayıp.
 
L'Equipe haberi vermiş. Geçen sezon Play-off'larda oynadığı destansı oyun ve bu sezonki Fenerbahçe Beko maçındaki çabası için teşekkür ederim. Keşke paramız yetseydi de yolumuz 2018'de kesişseydi. O kadroda Tai Webster yeteneksizi yerine Bost olsa ligde ve Eurocup'ta şampiyon bile olabilirdik.
 
Herkes takımın geçen seneki performansıyla bu seneki performansı arasındaki farkı yeni yapılan transferlerde arıyor.

Ancak bana göre en büyük fark transferlerde değil, geçen seneki Bost ile bu seneki Bost performansı arasındaki farktaydı.

Gitmek istemesi son derece doğal ancak bunun için takımı sabote etmesi hiç yakışmadı
 
gitmek için her şeyi yaptı. Bir aksiyon alınması gerekiyordu. Umarım 200 bin dolar filan bonservis almayı becermişlerdir. Şimdi yerini doldurabilecek iyi bir oyuncu almaları gerekiyor.
 

Üst