SEMİH NERDE ?Pınar Anidjar' Alıntı:Bircogumuz Dee'nin aldigi para hakkinda yorumlar yapiyoruz ve surekli aldigi paraya gore Dee'yi elestiriyoruz.Artik buna bir son verilmesi gerek.Bu yuzden de bazi seyleri aciga cikarmak lazim.Dee takimda 5. yuksek parayi alan kisi! Oyle sanildigi gibi 1 milyon dolara gelmedi.Solomon dediginiz kisi yilda 3 milyon dolar aliyor.Medyanin bu kadar abartmasi onun uzerine daha cok baski yapilmasina neden oluyor.Bundan artik cok rahatsiz oldugum icin boyle bir yazi yazmak istedim.Ligde bircok kisi Dee'den cok daha fazla paralar kazaniyor.Biraz arastirma yaparsaniz gorursunuz.Oyuncularimizi elestirirken gercekleri bilerek elestirelim istiyorum.
Hadi devam edelim biz yine, Dee"nin 3 luk calismasi lazim, maclarda istikrarsiz, hic samimi degil...vs.
Basketbol bir takim oyunu artik surekli bir oyunucu uzerinden mac hakkinda yorum yapan arkadaslar vazgecsin bu huylarindan lutfen.
Hadi Semih sen yine yazarsin buna karsilik birseyler
Murat İnal' Alıntı:İzledim..Ben bu adamı samimi bulmuyorum açık ve net. Bütün sevgim gitti açıkçası.
Gökce Başaran' Alıntı:7-Son topta sorumluluk almaktan kaçmıyor.Pısırık bir şşekkilde kenara kaçması yerine son topu atıp kaçırmasını tercih ederim.
quote]
Dediklerinin hepsi doğrudur.
Pısırık şekilde kalmaması güzelde pısırık şekilde neden şut atıyor ki ? Şutu atarken 10 metre uçtu kenara doğru biraz akıllı olsa faul bile aldırabilirdi.
Karşıytaka maçında da bu maçtada bu kadar kötü tercih yapabilen guard olmamalı.Guard takımın en güvenilir ismi olmalı ama nedense ben Gaines'e güveniyorum ona güvenemiyorum bence sorun buradan kaynaklanıyor.
[/quote:2abk5ddw]Burak Barut' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":2abk5ddw]
7-Son topta sorumluluk almaktan kaçmıyor.Pısırık bir şşekkilde kenara kaçması yerine son topu atıp kaçırmasını tercih ederim.
quote]
Dediklerinin hepsi doğrudur.
Pısırık şekilde kalmaması güzelde pısırık şekilde neden şut atıyor ki ? Şutu atarken 10 metre uçtu kenara doğru biraz akıllı olsa faul bile aldırabilirdi.
Karşıytaka maçında da bu maçtada bu kadar kötü tercih yapabilen guard olmamalı.Guard takımın en güvenilir ismi olmalı ama nedense ben Gaines'e güveniyorum ona güvenemiyorum bence sorun buradan kaynaklanıyor.
Yanlış bir topic için yorum yazıyorsun. İlginç :?Volkan Ozger' Alıntı:Ya neyi tartısıyosunuz bu topici acmak bile yanlıs maksat muhabbet olsun diyede topic acılmazki dee yetersız bulanlara sorarım avery ile nekadar gıdebılırdık en azından dee sunu farketmıs fulkerle oynan macının önemini fitch yada mitchell gıbı fulker macında tırnak yemıyolar .Dee nın burya gelemesı bizim için sansdır sezon bası bu adamı kimlerin istedıgını hepimiz cok iyi biliyoruz gecelim bence takımda tartısılıcak ısım sayısı ikidir gerisi takıma bir sekilde katkı saılıyolar ...
Arkadaşlarını ?Volkan Ozger' Alıntı:Bazı arkadaslarını kendıne gelmesı için uyarıyorum desek