Denham Brown

Re: Dee Brown hakkında görüşler

Yahu bırakalım tartışmayı beyler: Kısa ve net;

Willie Solomon Avrupa'nın en iyi point guardıdır. Hatta bana sorarsınız kadroma alacağım ilk adamdır.

Bu kadar basit yahu.

Uğur GÜVEN @

4. yazdığınız bir maddeye cevap vermek istiyorum.

Sırf Galatasaray forması giyiyor diye ben bu oyuncuyu eleştiremeyecekmiyim, kötü yorum yapamayacakmıyım.Oldu o zaman Dee, benim bu yıl Avrupa'da Joventut'a bile kök söktüren takımımın ligte başarısız olmasına neden olsun sonrada Dee'ye laf yok..

Başlarım Dee'ye ama.. Şu hataları Murat yapsa veya herhangi bir Türk guard yapsa çoktan kapı dışı etmiştik. Yabancı oyunculara sahip çıkacağım diye takımı batırmasını mı bekleyeceksiniz..

Hayır benim anlatmak, anlamak istediğim olay şu..

Örneğin Solomon Galatasaray forması giyse (inşallah bir gün oda olur); Dee Brown Fenerbahçe Ülker forması giyse.. Yine aynı yorumları yaparmıyız? Dee'nin ilk senesi daha çok iyi olacak falan dermiyiz..

Hosley'inde ilk senesi, veya Gary Neal'inde ilk senesiydi Türkiye'de.. Ama adamlar şov yaptı. Tamam belki aynı mevkii oynamıyorlar ama ilk sene son sene falan bunlar bana göre hikaye.. İlk 10 maç dersiniz kabul ederim. Ama koca sezonda neredeyse 50 maç oynandı. Hala alışamadıysa problem oyuncudadır.

Boşuna mazeret aramayalım..

Anlamıyorum Avrupa'nın en iyi guardlarından birisini, en üstün oyun kuruculardan birisini nasıl etkisiz ve duygusallığı yüzünden takımımızın kötü sonuçlar almasında isteksiz oyunuyla bulunan Dee ile kıyaslıyorsunuz..

Solomon eğer guardsa; Dee Brown nedir ? yada Dee Brown guardsa Solomon nedir.. ?

Gökce Başaran' Alıntı:
Yahu bırakalım tartışmayı beyler: Kısa ve net;

Willie Solomon Avrupa'nın en iyi point guardıdır. Hatta bana sorarsınız kadroma alacağım ilk adamdır.

Bu kadar basit yahu.
imzamı atarım

arkadaşlar şu şut olayına açıklık getirelim.....

dee solomon

3 sayı %34,3 %39

asist 4,80 5,5

top çalma 1,4 1,8

tok kaybı 2,1 3,1

sayı ort. 12,50 14,3

istatistikler böyle arada fazla bir fark yok ............

o fark solomonun maç fazlası ve türkiyedeki 3 üncü senesi...

solomonun ilk senesinde şut yüzdesi %30 du.....(iyi okuyun)

neye göre dee ezilir diyorsunuz anlamadım........

Barış Çamur' Alıntı:
Uğur GÜVEN @

Sırf Galatasaray forması giyiyor diye ben bu oyuncuyu eleştiremeyecekmiyim, kötü yorum yapamayacakmıyım.Oldu o zaman Dee, benim bu yıl Avrupa'da Joventut'a bile kök söktüren takımımın ligte başarısız olmasına neden olsun sonrada Dee'ye laf yok..

Başlarım Dee'ye ama.. Şu hataları Murat yapsa veya herhangi bir Türk guard yapsa çoktan kapı dışı etmiştik. Yabancı oyunculara sahip çıkacağım diye takımı batırmasını mı bekleyeceksiniz..

bu arkadaş aylardır burda şov yapmaya çalışıyo kendisinden 20 yaş büyük adamlara posta koyma derdinde. şimdi bu arkadaş bu yazdıkları yüzünden ceza alıcak mı yoksa çok afedersiniz diyerek ben de başlıyım mı?

bu kadar terbiyesizlik olmaz ya..

Semih Ural @

Beni uyarma gibi bir yetkiniz, hakkınız varmı ?
Kimseye posta koyma gibi bir derdim yok. Şov yapma gibi hiç derdim yok.. Şovenistliği sevmem tam tersi nefret ederim.

Ama sanırım sizin öyle bir derdiniz var Semih Bey..

Tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmazsanız daha doğru ve daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

İyi Akşamlar,

Saygılarımla

Barış Çamur' Alıntı:
Semih Ural @

Beni uyarma gibi bir yetkiniz, hakkınız varmı ?

Galatasaray ve oyuncusunun adının gectiği yerde terbiyesizlik yapıyosan var sevgili kardesim. Yazarken iki düşünüp bir yazıcaksın. Burda herkes senin gibi ifade ederse düsüncelerini yandık desene..

Peki yine aynı Galatasaray takımının armasının, renklerinin, oyuncularının geçtiği yerde bana edilen hakaretler - terbiyesizlikler - iftiraları atanların böyle bir hakkı varmı ?

Bugüne kadar bana bir çok şeyler söylendi. Ne anam kaldı ne sülalem. Bugüne kadar bunlara ses çıkartmadınızda şimdimi ses çıkartmaya başlıyorsunuz Semih Bey.

Beni sen ilgilendirmiyosun beni Galatasaray ismi ilgilendiriyo. Sana onu kim söylüyosa gider özleden halledersin. Burda Galatasaray ve onu ilgilendiren konularla ilgili dogru dürüst yazmazsan benden de cevabını alırsın.

Tamam o zaman buyrun o yoruma cevap verin..

Zaten konu Dee Brown..
Ayrıca bu forumda bu tarz şeyler çok söyleniyor diye biliyorum. Bunu ben söyleyince problem oluyor galiba..

Neyse...

Barış Çamur' Alıntı:
Uğur GÜVEN @

Sırf Galatasaray forması giyiyor diye ben bu oyuncuyu eleştiremeyecekmiyim, kötü yorum yapamayacakmıyım.Oldu o zaman Dee, benim bu yıl Avrupa'da Joventut'a bile kök söktüren takımımın ligte (çok afedersiniz) ağzına s.çsın sonrada Dee'ye laf yok..

Hayır benim anlatmak, anlamak istediğim olay şu..

Örneğin Solomon Galatasaray forması giyse (inşallah bir gün oda olur); Dee Brown Fenerbahçe Ülker forması giyse.. Yine aynı yorumları yaparmıyız? Dee'nin ilk senesi daha çok iyi olacak falan dermiyiz..

Hosley'inde ilk senesi, veya Gary Neal'inde ilk senesiydi Türkiye'de.. Ama adamlar şov yaptı. Tamam belki aynı mevkii oynamıyorlar ama ilk sene son sene falan bunlar bana göre hikaye.. İlk 10 maç dersiniz kabul ederim. Ama koca sezonda neredeyse 50 maç oynandı. Hala alışamadıysa problem oyuncudadır.

Boşuna mazeret aramayalım..

Anlamıyorum Avrupa'nın en iyi guardlarından birisini, en üstün oyun kuruculardan birisini nasıl etkisiz ve duygusallığı yüzünden takımımızın kötü sonuçlar almasında isteksiz oyunuyla bulunan Dee ile kıyaslıyorsunuz..

Solomon eğer guardsa; Dee Brown nedir ? yada Dee Brown guardsa Solomon nedir.. ?

aynn kardeşim katılıyorumm

dee brown = fast break ama başka bişeyi yok sete set hücumlarda amatör takım oyuncusu gibi oynuyor

yaaa arkadaşlar komik olmayın yaa dee ile solomon karşılaştırılır mı hiç.solomon 4-5 gömlek daha üstün.

erenbekdemir' Alıntı:

dee solomon

3 sayı %34,3 %39

asist 4,80 5,5

top çalma 1,4 1,8

tok kaybı 2,1 3,1

sayı ort. 12,50 14,3

orda ne yazarsa yazsın solomon oyununu kabul ettiren bir guard resmen sahada eziyor fakat dee brown ise sadece pısıyor

erenbekdemir' Alıntı:

dee solomon

3 sayı %34,3 %39

asist 4,80 5,5

top çalma 1,4 1,8

tok kaybı 2,1 3,1

sayı ort. 12,50 14,3

kendinde inanıyo musun bu dediklerine birader???

erenbekdemir' Alıntı:

dee solomon

3 sayı %34,3 %39

asist 4,80 5,5

top çalma 1,4 1,8

tok kaybı 2,1 3,1

sayı ort. 12,50 14,3

kendinde inanıyo musun bu dediklerine birader???solomonun bn ilk senesini de hatırlıyorum panathinaikos serisi hatırlıyorum da ne diyor bu arkadaş diyorum...

Dee Solomon'dan iyidir diyen kişi gitsin Türk Dil Kurumu Sözlüğü'nü açsın '' Basketbol '' nedir bilgi edinsin..

Daha sonra derin derin nefes alsın oksijen beyne depolansın..

Bakalım kararı değişecek mi ?

Deniz Baskın' Alıntı:
erenbekdemir' Alıntı:

dee solomon

3 sayı %34,3 %39

asist 4,80 5,5

top çalma 1,4 1,8

tok kaybı 2,1 3,1

sayı ort. 12,50 14,3

orda ne yazarsa yazsın solomon oyununu kabul ettiren bir guard resmen sahada eziyor fakat dee brown ise sadece pısıyor

inanmassam yazmazdım....

rakamlar ortada...solomon sadece isim yapmış bir guard...

bende dee nin uleb grup maçlarına bakıyorum...oo adam ilk ke z avrupada basketbol oynuyo gelecek için ümit diorum ....

ama kime diorum...

Sen ümit etmeye devam et..

Euroleagu'de MVP Solomon peki bunu biliyor muydun?

Ya da oyununu kurdupu takım şu anda final serisinde 3-1 önde.Bunu da bilmiyorum deme..

Doğru söylüyo bnce dee nin gsye yaptığı katkı tartışılmazz bncede mutlaka kalmalı ilk senesii olmasa solomon falan hak getire ;)