O seride saha avantajımızdan feragat etmiştik.Keşke aynı jesti bu sefer de Fenerbahçe yapsa.Fenerbahçe'nin en uç taraftar sitelerinde bile o seri -kaybetmelerine rağmen- iyi bir şekilde hatırlanıyor.Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Bütün seri İpekçide oynansın ve tribünler bütün maçlarda yarı yarıya olsun...Özledim o günleri.
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Bütün seri İpekçide oynansın ve tribünler bütün maçlarda yarı yarıya olsun...Özledim o günleri.
kusura bakmada eyüp abi çok saçma bi düşünce ne alakası var a.cömertle fenere yenilmemizin.oradaki muhteşem atmosfer takımımıza zarar veriyo felan mı demek istiyosun???hiçbişey anlamadım!!Eyüp YILDIZ' Alıntı:salon:a.cömert
maç:fb-gs
tribünler:full
skor:
gs:57
fb:92
---------------------------------
Fener´i Ahmet Cömert yenmiyor!!!
Yenemiyor da!!!
buğra!!Buğrahan Koçer' Alıntı:kusura bakmada eyüp abi çok saçma bi düşünce ne alakası var a.cömertle fenere yenilmemizin.oradaki muhteşem atmosfer takımımıza zarar veriyo felan mı demek istiyosun???hiçbişey anlamadım!!
eyüp abi konu iyi oynayıp oynamamak değilki!!a.cömert mi a.ipekçi mi??Eyüp YILDIZ' Alıntı:buğra!!
anlatmak istediğim iyi oynamadığın sürece hiç bir salonda yenemezsin.
kaldıki a.cömert'te atmosfer muhteşem değil berbat çünkü biz lise takımı değiliz!!!
Buğra'cım iyi bir takım iyi bir salon seyirci ortalamamızı yukarı çeker!Buğrahan Koçer' Alıntı:eyüp abi konu iyi oynayıp oynamamak değilki!!a.cömert mi a.ipekçi mi??
gerçekten dediğin gibi a.cömert lise takımlarının salonu gibi ama allah aşkına derbi maçları hariç ora bile dolmuyo.