Haklınısınız Taurasi iyi (ki bence öyle değil (seimone'dan)) olabilir ama Seimone ile kıyaslanamaz çünkü Augustus CANDIR ! Haa ama Taurasiyi bende sevmeye başladım.
Netice itibariyle Gamova artık yok, bizde ise benim için daha değerli bir isim olan Calderon var, Taurasi de artık bu tarafta, sarı-kırmızı içinde. Keyfini çıkarmak lazım.ama Fenerdeyken böyle şeyler yapmadığını biliyorum.
Hüseyin bey pek tabi burayı takip edebilirsiniz ki Hüseyin Metin ismi ile Galatasaraylı gibi yazdığınız zamanlardada dikkatimi çekmiştiniz (Şaziye meselesi gibi mesela). Eyvallah Fenerlisiniz ki bi Fenerli burayı takip ederde bu kadar aktif neden kullanır onu zaten anlamıyorumda sonuçta Galatasaray forumundasınız sürekli biz diyorsunuz bütün mesajlarınıza baktım %90 tahrik edici mesajlar sizden ricam ya sadece okuyarak takip edin forumu yada ne bileyim milli takım başlıklarına falan yazın sadece. Aksi takdirde sizle vedalaşmak zorunda kalacağız. Bir kez daha insanları tahrik eden mesajınızı gördüğümde sadece okuyarak takip etmek zorunda kalacaksınız.