Diana Taurasi

Taurasiye tribünlerde ve saha içinde sevgimizi daha çok belli etsek onun kendisini daha iyi hissetmesini sağlasak daha fazla verim almayızmı. Takımları gördükten sonra ben eurolig şampiyonluğu için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.

Ben onu fb de oynarken samsundaki maça sırf onu seyretmeye o maça gitmiştim. Onun gibi bir yıldızın bizde oynadığının halen farkında bile olmayanlar var o bir dünya yıldızı fenerde yaptıkları bize gelince neden bu kadar gündemde tutuluyor olaylar o zamanki fenerin problemiydi. Onun gibi yıldızlarki şu anda takıma çok şey veriyor biraz sevgiyi haketmiyormu tina alba prince daha fowles gelecek bence bu yılki şansı kaçırmama adına bu takıma büyük destek verilmeli.

Kerim bey,

adam kendi sitesinde fowles i ayartmaktan bahsediyor, fiba ya prince hakkında baskı yapmaktan oynamamasını sağlamaktan bahsediyor. komplo teorilerinden geçilmiyor, mesela TDemiel aldırmış bize güya F8 i, haha TD bu final serisini hediye eden adam, hemen yan villasında oturduğu adam Aziz yıldırım. F8 de bizi kendi sahamızda tokatlamaktan gömmekten bahsediyor. orda istediğin gibi langır lungur konuş burada heidi modunda takıl, olduuuu.

inşallah F8 e gelirsiniz hmetin, gömmek nasıl olurmuş bizzat gösterelim

Kendi sitesinde nasıl yazdığını bilmiyorum. Ben buradaki tavırlarından/yazılarından bahsediyorum.

Doguş Arun"geçen seneki olaylardan sonra olsa gerek bizi kendine yakın hissettiği ortada."
Nasreddin Hoca bir gun essekten düşmüş herkes toplanmıs her kafadan bir ses hoca demis aranızda essekten dusen var mı eger yoksa bosa konusmayın essekten dusenin halini essekten dusen anlar demis.
Gecen sene doludizgin adeta yuruyerek EL sampiyonluguna giden takımımız ne hikmekse bir devlet kurumu olan Hacettepe tarafından durduruldu.Onun yuzunden sadece Dee,El degil gelmis gecmis en iyi oyuncumuz Penny'den de olduk.O zaman Sarayın Sultanlarındaki yazı ve yorumları hatırlayın derim.İsin icyuzunu bilmiyorum yapılan dogrudur yanlıstır birsey demiyorum ama basa gelmeden konusmak cok dogru degil ayrıca butun GS forumlarında hakarete varan yorumlar varken biz Dee'ye destek verdik adına forumlar acıldı bir suru destek icin calısmalar yapıldı.Buna ragmen kendini size yakın hissederken bize uzak hissediyorsa bizim daha fazla yapabilecegimiz birsey yok diye dusunuyorum.
Eşekten düşmedik çok şükür ama bişeyler yazabilmem için illa eşekten düşmem gerektiğini de sanmıyorum. Taurasi bizden ayrılmadı diye, Taurasi hakkında yorum yapamayacak mıyım? Geçiniz.

Adına forumlar açılması birşey ifade ediyor mu onun için sanmıyorum, yöneticilerden ne kadar destek aldı, takım ona ne kadar sahip çıktı, hocası ne kadar sahip çıktı önemli olanlar bunlar. Taurasi de daha az paraya bize imza attığına göre rahatsız olduğu noktalar olmalı değil mi? Yoksa Taurasi'nin Caner Erkin gibi "Tuttuğum takımda oynamak çok güzel" tadında bir açıklama yapmadığını biliyorum.

Peki Hacettepe'nin diyetini bizim ödememizin nedeni nedir Hüseyin bey? Siz 2 oyuncunuzu kaybettiniz diye benim takımım neden şampiyonluktan edildi? Neden o aslanların emekleri hiçe sayıldı? Neden o steps çalınmadı? Açıklayabilir misiniz? Sanmıyorum.

Adam gelmiş burada objektif görünüyor aslında inceden ayar veriyor kimse farkında değil, forumu karıştırmaya çalışıyor Şaziye ile Taurasi olaylarını açarak vs... Buyrun malum forumdaun 2 mesajı size, daha neler neler var ya Gökhay Bey'in dediği gibi saçma sapan kurduğu komplo teorileri var.

Hüseyin Bey, burayı okuyacağınızı tahmin ediyorum o yüzden mailinize buradan cevap veriyorum.

Bu foruma yazmak istediğinizi söylediğinizde, ben de forum kuralları olarak aksine bir durum yok demiştim. Zaten buradaki çoğu insan -benim gibi- körü körüne Galatasaray tutkunu olduğu için, farklı takım taraftarları ile basketbolu konuşmak da renk katar foruma diye düşünüyorum hala. Fakat size -daha önce yazmasanız daha iyi olur dediğim mesajınızı da göz önüne alarak söylüyorum- tahrik olmayacaksanız yazın demiştim, burada tarafsızlık garantisi vermiyoruz kimseye sonuçta burası Galatasaraylılara ait bir site. Ama siz sporu konuşmaktan ziyade sürekli Fenerbahçe'yi savunmanız ve bazı belli konuları kaşımanızdan ötürü aldığınız cezanın doğru olduğunu düşünüyorum.

Site içine dönersek, Hüseyin Bey'in söylediği ve haklı olduğu bir konu var. Belli bir seviyenin altına düşüyoruz bazen, "koyduk, taktık, çıkarttık"lar yakışmıyor GSBasket'e. He belki salonda, şahsi twitter hesabımda bunları en fazla ben yapıyorum ama buraya taşımamak gerekiyor. Sonuçta bunları hepimiz samimi bir rakip takım taraftarı arkadaşımıza söylediğimiz şeyler, zemzem suyuyla yıkanmadık hiçbirimiz ama dediğim gibi böyle bir ortama yakışmıyor. Bu arada buna da değinelim; bu foruma üye olan, hatta şu başlığa bir şeyler yazan tek Fenerbahçeli Hüseyin Bey değil. Bunu hepimiz biliyoruz, keşke onun gibi adam gibi gelip biz Fenerbahçeliyiz diyebilseler. Amaç Taurasi'nin performansını, TKBL'nin gidişatını, Euroleague'i tartışmak olduğunda başımızın üstünde yerleri var. Bunu sağlayan kişi de ben değilim, forumun böyle bir misyonu var. Fakat bilinmesi gerekir ki belli de bir sınır var rakip takım taraftarları için.

Ayrıca insanlar Taurasi konusunda bir şeyler duymak istiyor sanırım, yazayım. Galatasaray taraftarına kimse bir şey diyemez. Taurasi maç mı satmış, şike mi yapmış, Galatasaray taraftarı mı dövmüş, Galatasaray'a veya taraftarına küfür mü etmiş, adam mı öldürmüş? Bunları yapanları içine sindirenler, "aa Galatasaray taraftarı da Taurasi'yi nasıl sahiplendi" filan diyemez. Herkes kendi önünden yesin lütfen. Bence hala o maddeyi kullandı ama ceza almasını engelleyenler, cezasını çeksin şimdi. Bu da benim sorunum değil. Bu tarz bir yanlış yapmadığı ve şu harika oyununu sürdürdüğü sürece Galatasaray formasının en yakıştığı oyunculardan biri. Uzun yıllar formamızı giyer inşallah, öyle de olacak zaten.

Son olarak, 4. haftada 2. kez Haftanın MVP'si olmuş. MV-Dee diye boşuna demiyorlar :)

Ben arkadaşın orda öyle burda böyle yazmasına şaşırmadım açıkçası. Burada ki kardeşlerim gibi kibar da olamayacağım maalesef çünkü bunlar dansözlüğe ( ulan yine frenledim kendimi) alışık tipler. Bizim Taurasi'yi sahiplenmemize kızanlar dün katil diye bağırdıkları adamı öz evlatları yaptılar.
Dee ile ilgili fikrim hala değişmedi bence o maddeyi kullandı ama ama Aras'ın da dediği gibi o gün ceza almasını engelleyenler bugün pişmanlıkla izlesinler parçalı forma altında.
Şimdi buraya onların kafasından yazıyorum ki anlayın durumlarını; biz bu olayları en başından beri planlı yapmışızdır. Önce maddeyi suyuna karıştırıp sonra ceza almamasını sağlamış ve dansözler ile arası ufak ufak bozduktan sonra transfer etmişizdir.:))

Forumu okuyunca insan dayanamayıp gerçekten bişeyler yazma ihtiyacı hissediyor,,,bu kesin...taurasi'yi aldık diye kimse bu konuda Galatasaray'ı hiç bi şekilde ağzına almamalı ya da Galatasaray'a gelmesine bahaneler aramamalı.Dee bizi seçti bu net.ne demişti "rahat edebileceğim bi yerde oynamak istiyorum,sıkıntılı bi yerde değil"Geçen sene yaşanan malum olayların sorumlusu biz değildik ama faturası her ne hikmetse bize ödetildi,herkes açıkça görülen haksızlık karşısında sesini dahi çıkaramadı.GS ile hacettepe yi ilişkilendirenler bile oldu,objektif olabilen fb taraftarı önce bununla bi yüzleşsinler.Ne yapıldı:yavaş yavaş ortam hazırlandı;mağdur fb,hakkı yenen fb,,sonra bunun hesabını kim verecek soruları sorulmaya başlandı,tabii bunun için de objektif (!) spor yazarları boş durmadı,gazete köşelerinde kendilerine düşen görevlerini başarıyla tamamladılar...dansöz gibi yorumlara gelince, komik oluyo gerçekten,, ki önümüzde emre b. gibi bariz bi örnek(midesizlik) varken,,,önceleri katil emre,şimdilerde ise terinin son damlasına kadar savaşan kaptan emre.artık dert etmeyin...yürüyerek EL şampiyonluğuna değil belki ama lig şampiyonluğuna ulaştınız açık ve net!

Galatasaray'ın Taurasi'yi transfer etmesinde hiç bir sorun göremiyorum. Taraftar olarak evet bu maddeyi kullandı dedik sonrada pardon kullanmamış demedik. Kullandı ama bir oyun döndü kullanmadı denildi. Bunu kim yaptı bilmiyorum ama Allah razı olsun bizim işimize yaradı.
M. Topuz, Emre Belezoğlu vs gibi bir kucak örnek sayarız midesizlikte. Taurasi bunların yanında sütten çıkmış ak kaşık kalır.
Eldeki psikolojik üstünlüğü kaybetmenin acıları bunlar. Zamanla alışır normale dönlerler.

Ya elimizde böyle bi güzellik var konuştuğumuz şeylere bakın, sizden rica ediyorum artık Dee'nin saha içi performansını konuşalım saha içinde takıma nasıl liderlik yaptığını yada ne bileyim idmanlarda Ayşe Cora ile nasıl ilgilendiğini konuşalım. Cidden yeter artık ya.

Şamil Abi haklı bazılarımızın tereddütleri vardı ama Dee bütün bu tereddütleri boşa çıkardı, şu ana kadar her yönüyle mükemmel katkı sağlıyor, ee tabi bu da bazılarının hoşuna gitmiyor, onun için bırakalım bu tartışmaları ve onu izlemenin keyfini yaşayalım.

Oyun kurucu olmamasına rağmen yaptığı asistler oyun kuruculara ders olarak okutulacak düzeyde.Şut,penetre,asist hatta post up.Her türlü oyun silahını bünyesinde bulunduruyor.Bizim için büyük şans

Ceza almasi iyi olmus. Taurasi'ye laf et Saziye parmak kaldirdi diye laf et. Sonra biz sessiz duralim. Taurasi treni Fener icin kacti. Daha cok aglarlar.

Seimone' dan dolayı hep kafamda bir soru işareti vardı ama oyunculuğunu kıyaslayarak büyük hata yapmışız. Tartışmasız Seimone dan çok daha iyi oyuncu. En kolay maçta bile içindeki bu kazanma arzusu ve hırs gerçekten takdir edilmesi gerekiyor.

İnanılmaz bir durum ya en kolay maçta 40sayı öne geçsek bile atlıyor zıplıyor hücümda rahatlıyım diye savunmayı aksatmıyor inanamıyorum ya böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için .

hastasıyım..

Kobe gelip GS forması giyse bu kadar haz alırmıydım bilmiyorum , çok büyük oyuncu çok , öyle böyle değil yani..