Hüseyin Bey, burayı okuyacağınızı tahmin ediyorum o yüzden mailinize buradan cevap veriyorum.
Bu foruma yazmak istediğinizi söylediğinizde, ben de forum kuralları olarak aksine bir durum yok demiştim. Zaten buradaki çoğu insan -benim gibi- körü körüne Galatasaray tutkunu olduğu için, farklı takım taraftarları ile basketbolu konuşmak da renk katar foruma diye düşünüyorum hala. Fakat size -daha önce yazmasanız daha iyi olur dediğim mesajınızı da göz önüne alarak söylüyorum- tahrik olmayacaksanız yazın demiştim, burada tarafsızlık garantisi vermiyoruz kimseye sonuçta burası Galatasaraylılara ait bir site. Ama siz sporu konuşmaktan ziyade sürekli Fenerbahçe'yi savunmanız ve bazı belli konuları kaşımanızdan ötürü aldığınız cezanın doğru olduğunu düşünüyorum.
Site içine dönersek, Hüseyin Bey'in söylediği ve haklı olduğu bir konu var. Belli bir seviyenin altına düşüyoruz bazen, "koyduk, taktık, çıkarttık"lar yakışmıyor GSBasket'e. He belki salonda, şahsi twitter hesabımda bunları en fazla ben yapıyorum ama buraya taşımamak gerekiyor. Sonuçta bunları hepimiz samimi bir rakip takım taraftarı arkadaşımıza söylediğimiz şeyler, zemzem suyuyla yıkanmadık hiçbirimiz ama dediğim gibi böyle bir ortama yakışmıyor. Bu arada buna da değinelim; bu foruma üye olan, hatta şu başlığa bir şeyler yazan tek Fenerbahçeli Hüseyin Bey değil. Bunu hepimiz biliyoruz, keşke onun gibi adam gibi gelip biz Fenerbahçeliyiz diyebilseler. Amaç Taurasi'nin performansını, TKBL'nin gidişatını, Euroleague'i tartışmak olduğunda başımızın üstünde yerleri var. Bunu sağlayan kişi de ben değilim, forumun böyle bir misyonu var. Fakat bilinmesi gerekir ki belli de bir sınır var rakip takım taraftarları için.
Ayrıca insanlar Taurasi konusunda bir şeyler duymak istiyor sanırım, yazayım. Galatasaray taraftarına kimse bir şey diyemez. Taurasi maç mı satmış, şike mi yapmış, Galatasaray taraftarı mı dövmüş, Galatasaray'a veya taraftarına küfür mü etmiş, adam mı öldürmüş? Bunları yapanları içine sindirenler, "aa Galatasaray taraftarı da Taurasi'yi nasıl sahiplendi" filan diyemez. Herkes kendi önünden yesin lütfen. Bence hala o maddeyi kullandı ama ceza almasını engelleyenler, cezasını çeksin şimdi. Bu da benim sorunum değil. Bu tarz bir yanlış yapmadığı ve şu harika oyununu sürdürdüğü sürece Galatasaray formasının en yakıştığı oyunculardan biri. Uzun yıllar formamızı giyer inşallah, öyle de olacak zaten.
Son olarak, 4. haftada 2. kez Haftanın MVP'si olmuş. MV-Dee diye boşuna demiyorlar
![Smile :) :)](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)