Diana Taurasi

Organ nakli gibi vucut ile uyuşacakmı uyuşmayacakmı gördükki mükkemmel uyum sağladı ve nezaman zora girse skor takım yeteneğini kullanıp gerçek bir lidergibi çıkıyor ortaya. diğerlerini asla aşağı olmaz ama her alanda lider denen olgu vardır.

Maç ne zaman zora girse çıkıp ortalığı yakıyor resmen ve böyle bir oyuncunun bizim takımımızda oynaması da gurur verici ayrı bir duygu.

Birde şöyle bir durum var;rakip Taurasi'nin oyunda olmadığı an moralleniyor ama bir yandan da "acaba ne zaman oyuna girecek?" veya "eyvah girdi yine oyuna" şeklinde bir endişeye de kapılıyor.Psikolojik ve moralman çöküş sebebi bu kız resmen:))))

Bu sene bayanlarda maçın oyuncusu başlığı açmayalım.:)
Maşaallah diyelim nazar değmesin.

Hakemler akıllı olmazsa daha çok geçer.:D

Uğraşıp sinirlendirseler bir dert,sinirlendirmeseler bir dert Turgay bey ne yapsın.:D

Hakkında ne yazsak ne söylesek boş. O yüzden şuraya gelip iki satır birşey de yazamıyorum, içi boş ileti yazmaktan dolayı ceza alacağım diye, öyle içten içe seviyorum, mutlu oluyorum. =)

Bu seferlik şunu koyalım, iletimizin içini dolduralım:
Dee_Chino_Hills_Fav.jpg

Bu gün 13de10 şut atmış 31 sayı kaydetmiş olabilir ama daha öncede söyledim onun bu takıma katkılarını hiç bir zaman o istatistik kağıtlarından okuyamayız. Keşke izleyebilsek şu maçları bu da kulübün çok büyük bi ayıbıdır.

Dünyanın en iyi kadın basketçisi takımımızda ancak çoğu maçta kendisini Galatasaray forması altında izleyemiyoruz.

Tam Türk işi valla,aslen sevmem böyle hani bizi küçümseyen bu tür benzetmeleri ama burda hakikaten büyük bir sorun var.

Bentaurası nın cok fazla sure aldıgını dusunuyorum kolay maclarımızda bıle 34-35 dk süre alıyor bence bu ılerleyen donemde sıkıntı olabılır mesela fener ın onemlı oyuncusu angel 25-26 dk oynuyo dınlenıyo bence gs de o sekılde oynatmalı