Arkadaşlar,Taurasi transferi herşeyden önce prestij açısından bizim için son derece önemliydi.Bu yüzden emeği geçen herkesi kutluyorum.Gönül isterdiki böyle bir kadronun içinde Seimone'da olsun ama kısmet diyelim.burada doping vs.tarzı tartışma yapmak artık yersiz,diana'ya destek olmak gerek ve bu oyuncudan en azami ölçüde faydalanmalıyız takımımız adına.karşıyaka şimdi kıyamet kopartıyor etik edebiyatîn'dan dem vurmaya başladılar,oysa etik olan bu oyuncu'nun doping olayında hemen ertesi gün kapı dışarı edilmemesi gerekirdi,etik olan budur.diana bu yüzden bize gelmiştir sanıyorum ve çok feci şekilde'de bilenmiştir yeni sezona,artık yaşanılan olayları unutup takımımız için gerekli olan desteği vermek zamanıdır.bize tükürdüğünü yalıyorlar diyen karşıyaka'dakiler dönüp tarihteki rezaletlerine baksınlar (alpay,tümer,emre dolaroğlu,beşiktaşlıyım fenerde işim olmaz diyen m.topuz olayı vs.)sonra bizim adımızı ağızlarına alırken destur demeyi bilsinler.tekrar'dan emeği geçen herkesi kutluyorum hayırlı olsun bu transfer.Fowles'la 2 yıl daha yapıldı,birde iyi bir avrupalı guard aldıkmı yemede yanında yat olur.birazda abartıyormuyum bilmiyorum ama sophia ikna edilse türk olması için tamam tamam.herkese iyi akşamlar.