Diana Taurasi

hayırlı olsun çok büyük transfer oldu da, ben seimone'yi istiyorum ya :(
seimoneaugustus Seimone Augustus
Galatasaray fans you will always have a place in my heart, Diana is a great addition to the team. Have fun and Good Luck next year. Love.
ağlattı beni ya.

Arkadaşlar öyle ya da bole seneye takımımızda mı takımımızda..Seneye daha iyi bir organizasyon ile Lig de şampiyon olurus.Avrupa da F4 yaparız.
Takımımızda Taurasi,Fowles.Alba,Tina,Işıl,Bahar çok çok iyi oyuncular.Gelecek bir yeni devşirme ya da Melisa yı da üzmeyelim az süre aldığı sezon da bence iyi maçlar çıkardı.Son bir oyuncu hakkımız kaldı.Bu hakkımızın kim olacağı sezonun bizi nereye taşıyacağını belirleyecek bence..

Anlatılmaz bir duygu eminim her iki takım adına da. :)
Bugün çok önemli bir maçımız var ama resmi siteden bu transferle ilgili güzel bir afiş bekliyorum anasayfada.

Daha önce de söylediğim gibi doping olayı yüzünden pek istemiyorum Diana'yı fakat çok büyük transfer yaptık onu da söylemek gerekir. Ayrıca fenerbahçe'nin açıklaması ne kadar ''küçük'' beyinli olduklarının kanıtıdır.

Galatasaray klübü daha önce Taurasi ile ilgili pozisyon almadığı için gayet yerinde ve isabetli bir transfer olmuş umarım bu dünya yıldızı ile sonunda hedeflenen şampiyonluğa ulaşırız

Kendi şahsı pozisyonumu ve görüşlerimi bu coşku ve mutluluk havasını bozmak için yazmak istemiyorum bazı şeyleri söylememek içine atmak belkide en iyisi çünkü Galatasaray sevgisi bilinçli bir süreç sonucu kazanılmış edinilmiş veya tercih edinilmiş bir sevgi değil Galatasaray sevgisi doğuştan bize bağışlanmış bir sevgi sorgulamadığımız sorgulayamadığımız bir sevgi akılla açıklanamaz bir olgu ama bazen reel hayatta gelişen bazı olaylar bu edinilme şekli muğlak ve olağanüstü olan sevgiyle tezat oluşturabiliyor, işde en acı verende bu anlar oluyor
seneye umarım bu transfer sonucu oluşan coşku bir şampiyonlukla taçlanır ve Galatasaray hakkettiği o kupaya tekrar ulaşır

Fener'e kim kaldı yahu alabilecekleri süperstar oyunculardan :) Bir tek Candacce Parker mı ? Onu da UMMC bırakmaz,havalarını alırlar ancak bu sene :)

Artık hedef lig şampiyonluğundan çıkıp Avrupa'da final four olmalıdır. Alınacak bir ya da iki kaliteli Avrupalı oyuncuyla çok büyük işlere imza atabiliriz.

Arkadaşlar,Taurasi transferi herşeyden önce prestij açısından bizim için son derece önemliydi.Bu yüzden emeği geçen herkesi kutluyorum.Gönül isterdiki böyle bir kadronun içinde Seimone'da olsun ama kısmet diyelim.burada doping vs.tarzı tartışma yapmak artık yersiz,diana'ya destek olmak gerek ve bu oyuncudan en azami ölçüde faydalanmalıyız takımımız adına.karşıyaka şimdi kıyamet kopartıyor etik edebiyatîn'dan dem vurmaya başladılar,oysa etik olan bu oyuncu'nun doping olayında hemen ertesi gün kapı dışarı edilmemesi gerekirdi,etik olan budur.diana bu yüzden bize gelmiştir sanıyorum ve çok feci şekilde'de bilenmiştir yeni sezona,artık yaşanılan olayları unutup takımımız için gerekli olan desteği vermek zamanıdır.bize tükürdüğünü yalıyorlar diyen karşıyaka'dakiler dönüp tarihteki rezaletlerine baksınlar (alpay,tümer,emre dolaroğlu,beşiktaşlıyım fenerde işim olmaz diyen m.topuz olayı vs.)sonra bizim adımızı ağızlarına alırken destur demeyi bilsinler.tekrar'dan emeği geçen herkesi kutluyorum hayırlı olsun bu transfer.Fowles'la 2 yıl daha yapıldı,birde iyi bir avrupalı guard aldıkmı yemede yanında yat olur.birazda abartıyormuyum bilmiyorum ama sophia ikna edilse türk olması için tamam tamam.herkese iyi akşamlar.

Her zaman belli bir duruşum vardır ve bu duruştan da hiç vazgeçmedim bugüne kadar. Ben bu transfere sıcak bakmıyorum. Son derece yanlış bir sevinç var sitemizde bana göre. Keşke gelmeseydi. Başka bir şey yazmak istemiyorum.

Hayırlı olsun Dişi Kobe.Hakan Üstünberke de sonsuz teşekkürler.Yeni yönetim gelince de görevde kalacak olması çok güzel.

Karşı taraf her zamanki ezikliğini bir kez daha gösterdi.Onların o halini görmek de transfer kadar güzel.

Bir çok kişi gibi bende ikilemde kalıyorum ara ara. Yaşananları düşününce olmasaydı diyorum ama bir yandan da sevinçliyim. Emeği geçenlere teşekkürler, özellikle de Hakan Üstünberk'e teşekkürler. Hayırlı olsun.

Artık kaliteli yerli oyunculara yönelmek gerek, süprizler falan olabilir demiş Hakan Üstünberk. Alabileceğimiz kaliteli yerliler belli zaten, artık saldırıp alacağız. Başka yolu yok, yoksa lig de yine bir hüsrana dayanamayız.

Karşı yakanın tüm gardını düşürdük artık.Saçma sapan açıklamalar yaparak iyice rezil oluyorlar.Bu duruş sahibi camia, Angel kendi koçunuza ırkçı derken ,yerin dibine sokarken hiç ağzınızı açmadınız,kuru özürle geçiştirdiniz,şimdi de eliniz mahkum devam edeceksiniz onla.

Dünyanın en iyisi artık Galatasaray'da,büyük mutluluk ve başarı.Gelecek guard ile Casares ile F4 için en önemli favorilerden biri haline geleceğiz.Tabi birde modafinil olayı var.Hala ilginç bir şekilde bu testlerin sonuçları belli değil.İspatlanmadığı için Diana hakkında bir şey söylemeyi hala doğru bulmuyorum.Fakat bizim bu olayda hiç bir suçumuz olmamasına rağmen en büyük cezayı biz çektik.Federasyonun,Hacettepe'nin ,Fb'nin yaptığı pisliklerin bedeli bize kaldı,diyet adı altında şampiyonluğumuzu çaldılar.Lütfen bu rezilliği unutmayalım yarın bir gün yine çok AĞIR hesap sormaya yeltenicekler.

Öncelikle hayırlı olsun diyeyim.

Ancak Seimone konusunda da yazdığım gibi, Seimone' un içinde olduğu başarılar, beni en az 1000 kat daha mutlu ederdi. Hatta onunla gelecek ikinciliklere bile razıydım. Ama şu an yapacak bir şey yok. Galatasaray için hayırlısı budur umarım.

Transfer başlığında da ifade ettiğim gibi sıcak bakamıyorum bu transfere. Bu isim için Seimone´den vazgeçmek de cabası. Hayırlı olsun...

Arkadaşlar, bu arada hatırlatmak isterim, forumdaki kurallar bu başlıkta da geçerlidir. Rakiplerimizin adını doğru yazalım, onların forumlarından alıntı yapmayalım.