Diana Taurasi

Çoğu kişinin içine sinmeyecek bu transfer, ama transferler taraftarın isteğine göre yapılmıyor. Geçen sene olanları unutmam ve bu ismi Galatasaray forması ile görmeyi onaylamam pek mümkün değil, ama zamanında taraftar olarak yönetime koymadığımız tepkilerin cezası bunlar (Nilay,ZK,Ali Peçen...) Umarım hücumuyla, savunmasıyla, her yönüyle ön plana çıkar Diana.

hiç soğuk bakmıyorum , aksine çok mutluyum.. Seimone'u da çok seviyorum fakat daha iyisi gerekiyordu şampiyonluk için , eline sağlık herkesin..

Medya ortalığı karıştırmak için neler neler yapıyorlar.Habere göre Hakan Üstünberk bugünkü maçta transferden dolayı protesto edilmiş.Salona giden arkadaşlara soruyorum bu olayın aslı yok değil mi?

Benim aldığım haberler salondan Taurasi ve Hakan Üstünberk lehine tezahüratlar varmış hatta Hakan Üstünberk taraftarı selamlamış ama sporxdeki haberi görünce şok oldum

HAKAN ÜSTÜNBERK'E TEZAHÜRAT-

Galatasaraylı taraftarlar, bayan basketbol takımına, geçen sezon Fenerbahçe'de oynayan ünlü ABD'li oyuncu Diana Taurasi'nin transferi nedeniyle basketbol şubesinden sorumlu yönetici Hakan Üstünberk aleyhine tezahüratta bulundu.

Protokol tribününde kulüp başkanı Adnan Polat ile birlikte karşılaşmayı izleyen Üstünberk, taraftarların tezahüratı üzerine ayağa kalkarak, onları alkışladı.

HAKAN ÜSTÜNBERK'E TEZAHÜRAT-

Galatasaraylı taraftarlar, bayan basketbol takımına, geçen sezon Fenerbahçe'de oynayan ünlü ABD'li oyuncu Diana Taurasi'nin transferi nedeniyle basketbol şubesinden sorumlu yönetici Hakan Üstünberk aleyhine tezahüratta bulundu.

Protokol tribününde kulüp başkanı Adnan Polat ile birlikte karşılaşmayı izleyen Üstünberk, taraftarların tezahüratı üzerine ayağa kalkarak, onları alkışladı.

Lehine yazacak iken aleyhine yazmışlar galiba.Haberin tamamı olumlu ifadeler içerirken sadece o kısımda olumsuz ifade var.Yanlış yazmışlar

Galatasaray klübü daha önce Taurasi ile ilgili pozisyon almadığı için gayet yerinde ve isabetli bir transfer olmuş umarım bu dünya yıldızı ile sonunda hedeflenen şampiyonluğa ulaşırız

Kendi şahsı pozisyonumu ve görüşlerimi bu coşku ve mutluluk havasını bozmak için yazmak istemiyorum bazı şeyleri söylememek içine atmak belkide en iyisi çünkü Galatasaray sevgisi bilinçli bir süreç sonucu kazanılmış edinilmiş veya tercih edinilmiş bir sevgi değil Galatasaray sevgisi doğuştan bize bağışlanmış bir sevgi sorgulamadığımız sorgulayamadığımız bir sevgi akılla açıklanamaz bir olgu ama bazen reel hayatta gelişen bazı olaylar bu edinilme şekli muğlak ve olağanüstü olan sevgiyle tezat oluşturabiliyor, işde en acı verende bu anlar oluyor
seneye umarım bu transfer sonucu oluşan coşku bir şampiyonlukla taçlanır ve Galatasaray hakkettiği o kupaya tekrar ulaşır
Sizin sözlerinize aynen katılıyorum..... Teşekkürler....

seimoneaugustus Seimone Augustus
Galatasaray fans you will always have a place in my heart, Diana is a great addition to the team. Have fun and Good Luck next year. Love.

İnanılmaz duygulandım. Kalbimde Seimone, sahada Diana. Sanırım bu sezon bayan takımına son kez yazıyorum. İyi bir kadro oldu ama içime hiç sinmedi, sinmeyecek de.

Arkadaşlar bende çok seviyorum Augustusu fakat bazı arkadaşlarımızın dediği gibi bende artık şampiyonluk istiyorum malesef oyuncular gelip geçici başarılar baki hayırlı olsun rakip takım çıldırdıkça çıldırmalarımız artıyor :)

Hayırlı olur umarım.. Seimone her zaman başımın tacıdır, Diana yerine o gelseydi daha çok sevinirdim ama Diana'ya da karşı değilim.
Kendisiyle nice başarılar kazanmamız dileğiyle :)