Diana Taurasi

Herkese anladığı dilden konuşulur, adam olana adam gibi davranılır.
bu rakip takım bu yıl yapmadığı rezillik kalmadı bunlara keskin bir yanıt ancak böyle verilirdi. şimdi hepsi hüngür hüngür ağlıyor ağlatma gerçekten böyle olur işte.
Transfere gelince tabikiTaurasi takımı tek başına şampiyon yapmayacak basketbol bir takım oyunu onu takım oyunu içinde ne kadar iyi kullanırsak o kadar başarılı oluruz.

Son olarak Taurasi'ye içi sinmeyen arkadaşlara bir kaç söz söylemek istiyorum.
Taurasi bence de doping yapmıştır. Bunu çoğumuz zaten kabul ediyoruz. Ancak onunda bir insan olduğunu kabul edelim hata yapmıştır ancak kulübümüze bir saygısızlığı olmamıştır. Onun gidişinden dolayı federasyonun ödediği diyet borcunda Taurasi'nin ne suçu var Allah aşkına. Bu durum Türkiye deki aziz yıldırım ve yadaşlarının pisiliğidir. Diana çıkar basketbolunu oynar hata yapmış olabilir. Parkede parçalı formayı gururla taşıyıp hakkını verdikten sonra hiç bir sorun yok.
Bize laf atan karşı takıma gelince ben beşiktaşlıyım diye çekinmeden bağıra bağıra söyleyen Mehmet Topuz'u alan oynatan bundan da gurur duyan taraftara ilk önce aynaya bakmalarını tavsiye ediyorum.

simdi asil oldurucu darbeyi bekliyorum..tabiki yerliden ve tabiki malum yerden.ve tabiki malum oyunculardan en az biri..

Haberi öğrendiğim zaman, kafamda acabalar vardı benimde. Sonra düşününce bu soru işaretlerini kaldırdım kafamdan.

Başarı istiyor muyuz? Evet, istiyoruz. Bunu yapmak için elimizden geleni yapmalı mıyız? Evet, yapmalıyız. Taurasi de bu hamlelerden en güzel olanıdır.

Geçmişte yapmış olduğu olayda kulüp olarak bir sorumluluğumuz yoksa eğer, kulübümüze karşı bir saygısızlık yapmamışsa eğer, her şekilde kapılarımızın açık olacağı birisidir kendisi.

Başarı için (başarı, kupaysa eğer) hakemleri de yenmemiz gerekiyorsa, sahada biraz daha fazla olmalıyız.

Galatasaray demek, Türk olmayan takımları yenmek ise, amaç her yerde kupa ise, yapılan hamle güzeldir.

Hayırlı olsun.

Geçen sene Fenerbahçe'de iken büyük kıskançlıkla izlemiştim açıkçası. Oyun anlamında tartışılmayacak belki de yegane oyuncu. Kendi takımımızda onu izleyecek olmak beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum gelecek seneyi. Hoş gelmiş sefa gelmiş.

Bugün FB'li olmak Denizli maçında FB'li olmak kadar zor olsa gerek. Şimdi Diana dopingli deseler direk laf FB'ye gidecek. Ne yardan ne serden geçemiyorlar. Orhan Veli tavsiye ediyorum onlara yılın bu zamanları..

Diana transferine gelirsek eğer. Haklılığımızı gözler önüne serdi. Bizim Seimone ısrarımızın sebebi de buydu. GS'ın 2 numarada şutu sağlam bir oyuncuya ihtiyacı vardı. Seimone'dan ötesi yok bu alemde ama onun dengi Diana var. Gönlüm hala Seimone diyor ve de hep diyecek. Ama Diana transferi olduğu için daha fazla bu konuyu uzatmam kendi adıma. Ama eğer FIBA 3 amerikalı oynayabilir avrupa kupalarında dediği an beni Seimone derken bulacaksınız...

medical park trabzon birlikteliği sonlanmış haberleri var. bize bu kadar yatırım yapma nedenleri bu olsa gerek. bizim için sevindirici gelişme diana ve diğer yıldızları alma adına

Transferden bağımsız olacak birşey söyleyeceğim sadece. Zamanında Emre Belozoğlunu, Fatih Akyel'i, Fener'e dümdüz söven Tümer Metin'i bağrına basan taraftarlar Taurasi gelince Galatasaraylıları nasıl eleştirecek yüz bulabiliyor? İnsan her yerde insan, taraftar her yerde taraftar, Taurasi'ye dopingçi dediler şimdi hoş geldin diyolar ehehe diye yazılar yazmak, forumlardan alıntılar yapmak filan boş işler.
Galatasaray taraftarını kendi taraftarınızdan üstün tutup bak onlarda böle faka bastılar bizim gibi oldular diye bu kadar emek veriyorsanız birşey diyemem ama yönetim aldıktan sonra gerisi fasa fiso.
Comebackdiana diye sitesi elinde patlayan insan türü herşeyi yapar gerçi. Kolay gelsin ona. Kendi taraftar forumda keskin br tutarlılık ve keskin bir taraftar mantığı olduğu için buraları filan gezip eğlenebilir.

Medical Park, büyük olasılıkla Erkek takımımıza da sponsor olacak tahminim. hemde iyi bir bütçeyle. Bu yıl hem bayan hem erkek takımımız oldukça iyi takımlar olacaklar.

valla ben de doping olayında temiz olduğuna tamamen inandığımı söyleyemem ama taurasi transferinde tek sevindiğim nokta bugün fenerlilerin kudurmuş o ağlayan hallerini gördüğümde yaşattığı hazdır.. bunu inkar edemem.. taurasi isterse hiç katkı vermesin ister sakatlanıp sezonu kapatsın gram üzülmem, en azından rakibimde olmayacak.. bugün bizzat kendi arkadaşlarımın ağladığını, kudurduğunu görünce dedim ki tepki göstermeyip sakin karşılayayım taurasiyi.. o yüzden sakinim artık..

seimone hepimizin ilk ve tek tercihiydi... bir türlü duyamadık beklediğimiz açıklamayı malesef.. hep içimiz buruk olacak.. ama anlaşılan o ki ceyhun hoca bu seneki olaylardan sonra lig şampiyonluğunu artık şansa bırakmak istemiyor ve hamleleri ona göre yapıyor/yaptı..

bu doğrultuda bakınca taurasi hayırlı olsun deyip geçelim, sonrasını zaman göstercek.. tabiki bir cappy ya da şaziyeyle bir tutmamak lazım taurasiyi..

Şu zamanlarda sağlanan üstünlüğün pek bir anlamı yok.Unutulur gider,2008-2009 öncesinde de farklı şeyler yazmadık kadın basketbol ve futbolda.O yüzden ayağımızı yere sağlam basmakta fayda var.Dört yabancımız türünün en iyileri olabilir ama yabancılarla sınırlı değil takımlar.Yerli oyuncuların -bilhassa Işıl,Bahar,Gülşah- çizgileri sezonu belirler.Euroleague şampiyonluğu da sürpriz değil sezonu kupasız kapatmak da sürpriz değil benim için.Umarım doğru dürüst yönetilir bu takım,yeterli performans alınır.Zira duygu falan kalmadı.
Sevindiğim yegane nokta branşlara yapılan yatırım.

eurolig şampiyonu belli yav ros casares alt üst etti piyasayı.. biz onlarla eşleşmeden final four yapabilirsek o önemli..

Bence Taurasi'nin gelişiyle her şe dengelendi.. Bir Becky Hammon tarzı guard transferi ile Ros Casares ile aynı eşit konuma geliriz bence geçeriz de.. Şu an için güç kapasiteleri % 50-50 aynı oldu Taurasi transferi ile.. Ros Casares-UMMC-Galatasaray Final-4 için bence garanti takımlar.

Öncelikle olayın duygusal yönüne bakarsak Seimone' un artık bizimle olmayacak olması gerçekten çok koyuyor. Çok ama çok alışmıştık ona. Bizim kadar Galatasaraylı olmuştu ki hep öyle kalacaktır eminim.

Ben de gelsin diye düşünmeme rağmen o kadar laf ettikten sonra bu transferi bünyeye kabul ettirmek kolay olmayacaktır. Ama özellikle karşı taraftan gelen tepkileri gördükten sonra çok iyi bir iş yapmışız diye düşünmeye başladım. Günlerdir kapılarında yattıkları oyuncuyu alamayıp üstüne de bize kaptırmak çok feci koymuş durumda karşıyakaya ki yazılanlar da bunu en güzel göstergesi. Üstelik onların teklif ettiğinden daha düşük bir rakama imza attı ve Fener'e oldukça tepkili.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe' ye başkan olduğunda önce bayan baskete el attı. Bizim iyi oyuncularımızı alarak Yenilmez Armada'yı yıktı. Ne yazık ki o dönemlerde bizden de kimse ilgilenmeyince şubeyle sonunda küme bile düştük. Şimdi böyle bir darbeyle eminim dün gece uykusu bile kaçmıştır.

Bu ve diğer oyuncuların alınmasında çok emekleri olan Hakan Üstünberk ve Selçuk İren' e ki Selçuk bey bu işlerin arkasında gizli ve sessiz kahramanlardan biridir, çok teşekkürler.

410312abf5808d1be8d49b6e0b67891a.png

Kapak olsun :)

Caferağa'da çocuklar, yedek kulübesinin karşısına dizilmiş oturuyorlar. Karşılar...ında Galatasaraylı basketbolcular: Torrens, Fowles, Taurasi,Tina. Birbirleriyle eğleniyor, şakalaşıyorlar. O Fenerbahçeli çocuk aklından geçiriyor "Benim de bir Taurasi'm,Torrens'im olsa, ben de Fowles'i,Tina'yı alsam'' diyor. ''Aziz Başkan bize niye yıldız almıyorsun? Bizde niye yok!?'' diyor.

Siemone Augustus konusunda ben her ne kadar formasının teri için son damlasına kadar oynasada, yaşadığı sakatlıktan sonra Işıl gibi kendine gelemediği ve bir çok fundemental özelliğinde gerileme olduğunu düşünüyorum. O yüzden eskiden skorer anlamda feci katkılar verebilen bu isim ancak maç içinde belli aralıklarla parlayabiliyor.. En mantıklısı yolları ayırmaktı ki, Alba Torrens ve Taurasi Seimone'den basketbol anlamında daha iyi isimler.

Karsiyaka Penny Taylorlada yollari ayirabilir.Hayat arkadasi ne demek.Dianaya laf sokalim derken kendi oyuncularinada laf sokuyorlar.Ya Penny Taylorlada baglari koparma asamasindalar yada cidden kafalari calismiyor.Dianaya laf sokmanin Pennye laf sokmaktan ne farki var.Bu yazilari Penny okusa nasil oynayacak o forma altinda.Neden ulke sinirlarina hapsolduk Avrupa basarisi niye alamiyoruz diye aglasmasinlar sonra.Bu vizyon sadece kendi tayin ettigi hakemlerin bulundugu ligde basarili olabilir.Kendi oyuncusuna laf sokan bir klupte diger takim arkadaslari dusunmezlermi yarin ayrilinca bizede laf sokacak bu klup.Boyle bir takimin icinde sevgi ve arkadaslik klup sevgisi kalirmi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden toplu bir açıklama;

1 - Alba Torrens’le ilgilenmiyord...uk,
2 - Taurasi ile ilgilenmiyorduk,
3 - Geçen sene lig kupasıyla ilgilenmiyorduk,
4 - 29 senedir Türkiye Kupası’yla ilgilenmiyoruz,
5 - UEFA Kupası umrumuzda bile değil,
6 - 104 senedir avrupa kupalarıyla ilgilenmiyoruz.
7 - İnsanlıkla zaten alakamız yok :)