Doğu Yakası Finali 2011 | Chicago Bulls - Miami Heat

uahuah joel anthony diyince adam senelik 3.5 milyon dolar para alıyor 3.5 milyonnn bucks üçbuçukmilyon ,,3.500.000usd 5.5 milyon tl, 5.5 trilyonnnnn Allahım sana geliyorummm :=) 3.5 sayı ortalaması yok adamın

uahuah joel anthony diyince adam senelik 3.5 milyon dolar para alıyor 3.5 milyonnn bucks üçbuçukmilyon ,,3.500.000usd 5.5 milyon tl, 5.5 trilyonnnnn Allahım sana geliyorummm :=) 3.5 sayı ortalaması yok adamın

oğlum git sen de 2.10 boy , 150 kg ol gel..
hayatında basketbol topu görme, sen de kontrat al..

galatasaray mardin'den sultan kösen diye bir çocuk getirmişti 10-15 sene önce..
çocuk hayatında basketbol topu bile görmemiş..zaten sağlığı da yerinde değil.
sırf uzun diye adamı basketbolcu yapmaya çalıştık.
geçen senelerde yeniden televizyonlarda gördük, guiness'e falan girdi galiba..

sen uzun ol da, gerisi hallolur..

Ben Ömerin kendini çok daha geliştireceğine inanıyorum. Bunu giderken de söylemiştim. Özellikle size olarak hala ince bence. 3-4 sene sonra Avrupa ve Dünya şampiyonalarının yıldızı olur Milli Takımda.

....

GS'de basket oynayacaktı

Hayalleri arasında tatile gitmek, bir iş kurmak ve evlenmek var: "Eğer bir imkânım olsaydı, büyük bir şehirde yaşamak isterdim. Çünkü, köy hayatından bıktım. Bu halimle hep evdeyim."
2.45 boyundaki Sultan Kösem, boyunun uzunluğu nedeniyle bir ara Galatasaray Basketbol Kulübü'nün de ilgisini çekmiş. Kulüp temsilcilerinin köye gelerek, kendisini İstanbul'a götürdüğünü anlatan Kösem, kısa süren basketbol macerasını "Beni İstanbul'da doktora götürdüler. Doktor spor yapabilir raporu verdi. Ancak, basketbol oynayabilmem için eğitimimin maliyetli
olacağına karar verdiler. Bana, 'Sana harcayacağımız para yerine hazır basketbolcu transfer ederiz' dediler. Ben de basketbol oynamak isterim ama aslında koyu Fenerbahçeliyim" diye anlatıyor.

kaynak: radikal.

350px-Robert_Wadlow.jpg

Robert Wadlow yanındaki bücürüğün boyu 1.82 miş haşmetini sen düşün olayın.=)
sağlıklı olsaydı basketbolda blok kavramı çok değişik olabilirdi.=)

adam 2.72 düşünsene Yao ile ikili eşleşmede bariz boy avantajı var .=9 vay anasını :=)

abi şu konu başlıklarını saptıran nedense hep sensin.
şimdi sana 8 hafta ceza veririm, zaten saha kapatma gelmiş yine bize..
evet abi, ne diyorduk..
boozer dün akşam biraz etkisizdi ve ne tesadüftür ki bosh da etkisizdi.
ben maçı izlerken bu adamların oynadığını bile görmedim ya da hep benim uyuduğum dakikalara denk geldiler..

bu arada şu 3d olayını deneyen var mı? nasıl bir işe yarıyor mu yoksa sinemalardaki 3d gibi gözünü bozmaktan başka birşeye yaramıyormu?

abi şu konu başlıklarını saptıran nedense hep sensin.
şimdi sana 8 hafta ceza veririm, zaten saha kapatma gelmiş yine bize..
evet abi, ne diyorduk..
boozer dün akşam biraz etkisizdi ve ne tesadüftür ki bosh da etkisizdi.
ben maçı izlerken bu adamların oynadığını bile görmedim ya da hep benim uyuduğum dakikalara denk geldiler..

Gigabyte ına para mı veriyorsun sanki yazıyoruz işte birşeyler zaman geçsin diye oyalanıyoruz ne yazayım olm,uyumuşun horul horul arada bir kafanı kaldırıp bakmışın maça ne anlatayım sana ki .==)

Hiç yaa despot admin iki gırgır yaptırmıyor(!)

Bosh'un hücum süresi dolarken son saniye sayısı vardı onun dışında koy ver gitsin.Verdimiz paraya yazık.

Eser;

Ciddi bir şey soracağım. Ben bir haber okudum ama tam anlayamadım.. Shaq'ın, C.Bosh'un eski karısı ile ne alakası var.. Onla beraber mi olmuş, beraber olmadım mi demiş, öyle bir şeyler.. Sen biliyorsundur, bilmiyorsan da öğrenirsin. NBA aleminin uyur kulağı Eser : )

Neyim ben Shaq ın peçetecisi mi? nerden biliyim olm :=)
Google a " C.Bosh's wife got nailed hard by Shaq " yazdım başka birşey geldi:=) ama buda iyi:=)

Ben bu sezon final serilerinden hiç memnun değilim.Lakers yok,Boston yok,Orlando yok,San Antonio yok ben hiç keyif alamıyorum açıkçası.Birtek Nowitzki'nin performansı heyecan veriyor bana.

Doğu finalinde Chicago'nun çıkmasını isterim.Batıda Dallas.Şampiyon'da Dallas olsun isterim.

Ben bu sezon final serilerinden hiç memnun değilim.Lakers yok,Boston yok,Orlando yok,San Antonio yok ben hiç keyif alamıyorum açıkçası.Birtek Nowitzki'nin performansı heyecan veriyor bana.

Doğu finalinde Chicago'nun çıkmasını isterim.Batıda Dallas.Şampiyon'da Dallas olsun isterim.

Bu satışınla beraber görürsün Bayram, Howard'ı sana yar etmicem kardeşim,
Pat Reis'i mesaj yağmuruna tutacağım sırf benden kurtulmaya gönderecek Bosh'u dalacağız Howard'a:p

Bu takımlara alışmamız gerekecek uzun senelerce gibi görünüyor. Çok ciddi takaslar olmassa tabi..