Doğum Günün Kutlu Olsun Esra Gerçek

Ömer Seymen' Alıntı:
Nice senelere.

3 Mart'taki skoru hediyem olarak kabul edersen sevinirim. :muhaha
ben hediye mi banvit maçı olarak aldım ömercim ..lakin sağol düşünmüşsün beni de :)
hep beraber nice senelere inşallah ..

Yine geç kaldım ama bundan sonra geç kalmak yok çünkü nihayet bilgisayar yasağı kalktı :) Esra ablacım doğum günün kutlu olsun. nice nice güzel yıllara...

Biraz nostalji olsun dedim ve en yakın tarihli konuyu buldum. Öncesi de vardır mutlaka. : )

Mutlu yıllar öğretmenim. Daha nice nice yıllarda gsbasket'le olacağını bilerek, sana mutlu bir yıl diliyorum.

İyi ki doğdun.

Onur BALCI' Alıntı:
Biraz nostalji olsun dedim ve en yakın tarihli konuyu buldum. Öncesi de vardır mutlaka. : )

Mutlu yıllar öğretmenim. Daha nice nice yıllarda gsbasket'le olacağını bilerek, sana mutlu bir yıl diliyorum.

İyi ki doğdun.

öncesi vardır mutlaka,ama temennim sonralarınında bu forumda olması yönünde..
çok sağol onurcum
teşekkür ederim selçuk..

Esra, sanırım yeni yaşında gerçekleşmesini en çok istediğin iki dileği biliyorum...

Başta Fırat ile olan birlikteliğinizde imzaların atılması ve atama kararının çıkması olmak üzere tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim.

Mutlu Yıllar Esra abla.. Bence evlendikten sonra forumumuzdaki "Bugün" konusunun ayrı bir anlamı olacak sizin için.. Umarım bu yeni yılınızda tüm dilekleriniz gerçekleşir..

İyiki doğdunuz... İyiki varsınız