Tabi canım kardeşim nedemek hangi formadan istersen...Ömer H.' Alıntı:Fırat abi, bir ara tahsil ederim ücretimi. Forma olarak da verebilirsin.
Tabi canım kardeşim nedemek hangi formadan istersen...Ömer H.' Alıntı:Fırat abi, bir ara tahsil ederim ücretimi. Forma olarak da verebilirsin.
cnm emrem çok saoll :kizlarAli Emre' Alıntı:Nice senelere Esra
ben hediye mi banvit maçı olarak aldım ömercim ..lakin sağol düşünmüşsün beni deÖmer Seymen' Alıntı:Nice senelere.
3 Mart'taki skoru hediyem olarak kabul edersen sevinirim. :muhaha
EsraGerçek' Alıntı:ben hediye mi banvit maçı olarak aldım ömercim ..lakin sağol düşünmüşsün beni de
hep beraber nice senelere inşallah ..
Ömer Seymen' Alıntı:Ben benim hediyemden bahsetmiştim
Hediyemi istemiyorsan söylenecek bişey yok
Onur BALCI' Alıntı:Biraz nostalji olsun dedim ve en yakın tarihli konuyu buldum. Öncesi de vardır mutlaka. : )
Mutlu yıllar öğretmenim. Daha nice nice yıllarda gsbasket'le olacağını bilerek, sana mutlu bir yıl diliyorum.
İyi ki doğdun.
doğru tahminler, çok teşekkür ederim onur abi..Onur Yavuz' Alıntı:Esra, sanırım yeni yaşında gerçekleşmesini en çok istediğin iki dileği biliyorum...
Başta Fırat ile olan birlikteliğinizde imzaların atılması ve atama kararının çıkması olmak üzere tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim.
Alperen Kaplan' Alıntı:Mutlu seneler Esra Abla...