Doğum Günün Kutlu Olsun Esra Gerçek

Canım Esra cığım doğum günün kutlu olsun.Hep mutlu,umutlu olmanı istiyorum.her zaman yanındayım canım arkadaşım,kardeşim.seni çok seviyorum.En yakın zamanda tekrar görüşürüz inşallah.(neşeli bir yemekte mesela ;) )

alperen, emre,alen, barış,taner,nilay, gamze
:)sağolun dostlar, Allah eksikliğinizi göstermesin..

saygıdeğer insan Eyüp yıldız:abi sen tanıdığım en eğlenceli insanlardan birisin, bir o kadarda beyfendi tabi..
langırtı asla unutmayacağım.. yine geleceğim :) çok sağol herşey için, tüm iyi dileklerin için...

özlem nokta hanımmcımm :cnm aynı şekilde langırt konusunda senin adınıda zikredeceğim, bundan sonra sık sık geleceğim inşallah istanbula..saol cnm..

ve ve ve gsbasket'in bana tanıttığı en abla, en arkadaş, en dost insan..pınar'ım..
şu gsbasketten başlayarak neler yaşadıysam her an yanımda oldun, ablam oldun,sırdaşım oldun, birlikte ağladık, ve artık birlikte gülme vakti canım benim..
bir sonraki yemeğimiz umarım ki senin yuvanda olur :) tatlıları biz alırız gelirken :)
seni çok seviyorum sağolasın pınar'ım..

Esra ablaya açılan konu Nur ablaya veya başka bir üyeye neden açılmadı sorabilirmiyim ?

Esra abla adına konu açan Ömer Horzum'u veya diğer site yöneticilerini doğum günü olan diğer üyelere aynı ilgiyi göstermedikleri için kınıyorum .

Tekrardan Esra ve Nur ablanın doğum gününü kutlarım

Emin Doğanca' Alıntı:
Esra ablaya açılan konu Nur ablaya veya başka bir üyeye neden açılmadı sorabilirmiyim ?

Esra abla adına konu açan Ömer Horzum'u veya diğer site yöneticilerini doğum günü olan diğer üyelere aynı ilgiyi göstermedikleri için kınıyorum .

Tekrardan Esra ve Nur ablanın doğum gününü kutlarım

Özellikle eski bir doğum günü başlığı olduğu için, dikkat edilirse, eski başlığı gündeme getirdim sadece. Yeniden açılmış bir başlık yok. Ömer Horzum 2 sene önce açmış konuyu, gündeme getiren benim.

Nuriye Nur'a gönderilen dilekler büyük ihtimalle geri dönmeyecekti; çünkü Nuriye Nur tarafından en son yazılan yazı; 20 Temmuz 2008 tarihindedir.

Doğum günün kutlu olsun Esra Abla. Her ismini okuduğumda Burak'ın veciz sözü aklıma geliyor... Esra Gerçek, hayat yalan... :)