Doğum Günün Kutlu Olsun Esra Gerçek

2 gün daha İst. 'da kalsan hepberaber kutlasaydık doğum gününü keşke ...
Nice mutlu senelere , önce sağlık , sonra huzur dolu ...
Buarada hep derdin ya büyünce Abla olucam ben diye , Sen Abla olmuşsun be kuzum :p

Emin Doğanca' Alıntı:
Esra ablaya açılan konu Nur ablaya veya başka bir üyeye neden açılmadı sorabilirmiyim ?

Esra abla adına konu açan Ömer Horzum'u veya diğer site yöneticilerini doğum günü olan diğer üyelere aynı ilgiyi göstermedikleri için kınıyorum .

Tekrardan Esra ve Nur ablanın doğum gününü kutlarım
Emin daha önce konu kirliliği yaratmaması için doğum günü kutlamalarının bir başlık altında toplanmasının iyi olacağını düşünmüştük.

Ancak son zamanlarda yaptığımız fikir alışverişinde; eski üyelerin, zaman ayırarak yazılarıyla foruma renk katan kişilerin doğum gününü ayrı başlıklarda kutlamanın daha iyi olacağını düşündük.

Evet kriterler nesnel değil, zaman zaman sorun yaşayabiliriz ama zamanla oturacağı kanaatindeyim.

Neyse tekrar nice yıllara Esra...

Dün Efeminde doğum günüydü çok yoğunduk foruma giremedim o yüzden kaçırmışım kusura bakma. ;) Yeni yaşında her günün birbirinden güzel olur ve tüm dileklerin gerçekleşir inşallah Esracım. Doğum günün kutlu olsun.

herkese çok teşekkür ederim,hep beraber sarı kırmızı şampiyonluklar yaşayalım...
canım fırat'ım,abla oldum tabii :) ne sandın dı :)

Kusura bakma biraz geç oldu Esra abla malum öss.Bir öğretmen olarak anlarsın beni...

Doğum günün kutlu olsun, umarım diğer yaş günlerini de burada kutlamak nasip olur.

Nice senelere...