Doneeka Hodges

Re: Doneeka Hodges Galatasaray Medical Park'ta

Madem yabancı hakkımızı ABDli oyunculardan yana kullanacaktık neden o zaman Sophia Young ile anlaşmadık.

Gerçekten bir açıklama lazım.Hadi Candice Wiggins bir derece anlaşılır da bu transfer kadroyu gereksiz yere şişirmekten başka bir şey değildir bence.

Doneeka' nın Avrupa Pasaportu olduğu için mantıklı bir transfer diyebiliriz çünkü bu tip oyuncu bulmak gerçekten çok zor.

düşünüyorum da acaba

"Keşfedilmemiş yetenekleri bulmak" daha güzel değilmi?

yoruma açıktır...bekleriz....

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Doneeka' nın Avrupa Pasaportu olduğu için mantıklı bir transfer diyebiliriz çünkü bu tip oyuncu bulmak gerçekten çok zor.
Becky Hammon'u az bir paraya kaçırmasaydık keşke :/

İsmi duyunca şaşırmadım desem yalan olur, en azından bir yıldız daha geliyor denildiği için beklentiye girmiştim. Bu transferi cazip kılan yanı Avrupa pasaportu olması olsa gerek.

Yerli ya da yabancı kim gelirse gelsin eleştiremem çünkü takımın başında güvenilir isimlerden birisi var. Ceyhun Hoca´nın bir bildiği vardır der geçerim. Hazmedemeyeceğim tek şey bu kulübe karşı terbiyesizlik yapan kişilere formamızın verilmesi olabilir. Onu da Galatasaraylı olan Ceyhun Hoca yapmaz zaten.

eğer söylenildiği gibi avrupa pasaportu taşıyorsa muhtemelen avrupa için alındı, ışıl'ı yedeklemek için.avrupada;
ışıl-hodges
Ceyda-Tuğba-Nihan
S.Augustus
Bahar- Campell(muhtemel transfer)
S.Fowles

tahminim 2 avrupalı iyi oyuncu daha alınır.biri pota altına öbürü augustusûn yedeği.

Hodges nereli yani hani avrupali deniliyo ya. insallah yararli olur.

eğer söylenildiği gibi avrupa pasaportu taşıyorsa muhtemelen avrupa için alındı, ışıl'ı yedeklemek için.avrupada;
ışıl-hodges
Ceyda-Tuğba-Nihan
S.Augustus
Bahar- Campell(muhtemel transfer)
S.Fowles

Wigginsi unutmusun.

wiggins i unutmadım, 2 kıta dışı oyuncu kuralı yüzünden oynatamayacağımızı varsaydım.

Ozan Kemal Şen' Alıntı:
Nilay'ı unutmussun :? (istemesekte hala bizim oyuncumuz)

unutmadım kasıtlı yazmadım:) bana gider gibi geliyor, yasemen'e ona verdiğimiz süreleri verseydik çok daha fazla katkı verirdi eminim. ceyhun hoca da bunun farkına varır inşallah.

vallahı kac yabancımız olur bılmıyorum ama ne yapıyoruz onu anlamadım.yabancı transferınde neler yapıyoruz bırı acıklasın hodges de nerden cıktı anlamadım...

Arkadaşlar eu vatandaşlığı olsa resmi sitede belitirlerdi Douglas belirtmişlerdi hatırladınız mı

Hayırlı olsun da, yeni statuye gore avrupa pasaportu olması yetmez avrupada bir milli takımda oynaması oynayabilmesi gerekli. Hangi ulkenin formasını giyiyor?

PS:Taurasi'nin de italyan pasaportu var, ama USA milli takımı oyuncusu, o yuzden kıta dışı.

Yok eski statu devam edecekse, Fener kadro kurma açısından cok avantaj saglar, en iyi iki yabancı oyuncusun avrupa pasaportu var ve henüz 3. yabancıyı açıkladılar.

Şu hamleleri Zafer hoca yapsaydı güvensizlik olurdu fakat Ceyhun hoca oldumu beklemekte fayda var diye düşünüyorum.