Doneeka Hodges

Re: Doneeka Hodges Galatasaray Medical Park'ta

Geçen sene ki kadromuz daha iyiydi

üç kuruşluk basket bilgim vardı onu da parçaladım burda:) Ordan giriyorum buradan çıkıyorum bir türlü anlamış değilim neden bu yabancılar alınıyor. Tamika da gelsin diyoruz. Dünya şampiyonasını beleş seyretsinler diyemi bu Amerikalıları getiriyoruz bilemem artık.

Eğer ligde şampiyonluk gelecekse ben bir sene Avrupa'da başarısız olmaya razıyım. Ama Hodges gibi isimler şampiyonluk yolunda bize önemli katkı sağlamaz.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":20k5rm19]Türkiye için ayrı Euroleague için ayrı kadro kurulacak.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Bu sene 6-7 yabancımız olabilir.

İki iletiyi birleştirin anlarsınız şimdi.Paramız var alıyoruz kardeşim gibisinden oldu.Voleybolda FAcıbademin yaptığını şimdi biz yapıyoruz.[/quote:20k5rm19]

saçma bir strateji, 6-7. nin parasını voleybola aktarsalar 2 üstduzey oyuncu alabilirlerdi erkek ve bayan voleybola.
FAcibadem bunu yaparken diğer şubelere de üstdüzey oyuncu almaktan geri düsmüyorlar. Bizde ise bir taraf havyar yerken ötekisi kuru ekmeğe talim.

"Yoksa gerçekten kaliteli yabancıları Zafer mi getiriyordu?" diye düşünmeden edemiyorum.
Hayırlı olsun. Ancak ben bir defa izlemiştim ve çok göze batan bir oyuncu değil.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
"Yoksa gerçekten kaliteli yabancıları Zafer mi getiriyordu?" diye düşünmeden edemiyorum.
Hayırlı olsun. Ancak ben bir defa izlemiştim ve çok göze batan bir oyuncu değil.

seimone,fowles,wiggins bence gayet kaliteli yabancılar,bu oyuncuda avrupa da ışıl'ı yedeklemek amacıyla alındı bence.

öncelikli hedefimizin lig olduğunu transferlerden anlıyoruz zaten ki,ben sophia'nın türk olacağına dair bir umut taşıyorum.onu ikna turları sürüyor hala .

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Campell la ilgili gelişmeler ne durumda acaba?
bu transfer ondan vazgeçildiğini mi gösteriyor

Ondan neden vazgeçilsin ki?Biri guard biri 4 numara.Ayrıca onun alınmasının koşulu zaten Türk olması.Eğer Türk olursa alınacak.

Bu transfer, MedicalPark'tan gelen paranin erkek takimina harcandigini/ayrildigini gösteriyor bence.

Salih Coskun' Alıntı:
Bu transfer, MedicalPark'tan gelen paranin erkek takimina harcandigini/ayrildigini gösteriyor bence.

takımda iki süper star,bir yıldız yabancı var zaten.
bence hiç alakası yok,ceyhun hoca'nın politikası uygulanıyor sadece bu.

Tolga yalnız Esra ve Yasemin'in hatta Tamika'nın kontratından da kurtulduk. Ve sadece Augustus ile Sylvia var. Tamamen ortada dönen rakamlara göre söylüyorum ki biz 2 tane daha yıldız alabilirdik o para ile. Bence geçen seneden çok fazla para harcamış değiliz.

Önder abi söyleyince biraz daha mantıklı buldum Avrupa işini. Tabi mantıklı buldum derken maliyeti az ve ligde oynamayacak bir oyuncu diye düşünüyorum. O zaman fena transfer olmaz cidden bu.

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":4nzrq893]Bu transfer, MedicalPark'tan gelen paranin erkek takimina harcandigini/ayrildigini gösteriyor bence.

takımda iki süper star,bir yıldız yabancı var zaten.
bence hiç alakası yok,ceyhun hoca'nın politikası uygulanıyor sadece bu.[/quote:4nzrq893]
Seimone'in gelecegi 6 ay önce belliydi zaten Fowles'i de sponsorluktan bir kac hafta önce aldik. MedicalPark o milyon eurolari Wiggins ve Hodges icin vermemistir heralde. Daha transfer yapilacaktir tabi ama her oyuncumuz iyi olmak zorunda.

Hedefi sadece lig olarak koyan yönetime de ayrica saygilar...

Augustus ve Fowles'ın paraları da sonuçta sponsorluktan gelen paralar ile karşılanmıştır. Alınacak Avrupalı uzun ile kadromuz geçen seneye göre daha pahalı olur.

Ceyhun hoca şimdiye kadar herhangi bir takımda 6-7 yabancı ile rotasyon kurup takım oynatmışmı,birde onu sorgulamak lazım...Lakin kolay değildir bu işler...
Açıkcası bu transferi kendimce yorumlamam gerekirse,saçma sapan bir transfer hamlesi diyebilirim kendimce...
Son olarak Avrupalı statüsünde oynayacağı söyleniyor,hangi ülkenin milli takımında oynuyor Hodges?

sonuçta hamleler henüz bitmiş değil ki.
herşey sona erdiğinde,arkadaşlar gerekli malzeme bu dendiğinde,o zaman eleştrimizi,hedeflerimizi vs.. değerlendiririz..
ama şu an ortada memnun olmayacak bir durum yok diye düşünüyorum ..

Hammon u alamadık yedeğini alalım dedik anlaşılan ayrıca Candice ye şükreder hale geldim :)