Dursun Özbek

Yenilirsin,berabere kalırsın..
Ona bir şey demem..
Ama sen her hafta hakemler tarafından doğranıyorsan cevabını vereceksin kardeşim !!
Bostan korkuluğu musunuz orda ?
Her hafta yanlış karar olur mu ya ?
Biz Anadolu takımı Değiliz sayın başkan !!
Biz Türkiye'nin en büyük kulubüyüz hâlâ farkında değil misiniz ya ?
 
Tek bildikleri para yok para yok! Bana mazeret sunmak için orda değilsin şu başarısızlıktan nasıl utanç duymuyorsun inanılacak gibi değil.
Bunca yıldır bu kulübün taraftarıyım tek maddiyattan yakınmayan Ünal Aysal yönetimiydi zaten gelen başarılarda ortada o da ego savaşı yüzünden kısa süreli oldu.
 
Kendimi bildim bileli GS'yi takip ederim, Dursun Ozbek kadar GS'ye yakismayan, reputasyonu dusuk bi baskan gormedim. Kendisi gelmeden once Real Madrid'e sahayi dar eden, Juventus'u eleyen bi GS vardi, simdi en kofti Anadolu deplasmanlarinda korkak oynayan, Besiktas gibi loser bi takima kendi sahasinda rezil olan bi GS var. Yaptigi transferler facia, gonderdigi adamlar facia. Vasat yerli futbolculara 10 milyon eurodan fazla bonservis odeyip Podolski gibi dunyaca taninan bi adami bedava gonderiyor. Bu adam GS'nin basinda 5 sene daha kalsin GS Kasimpasa gibi bi kulup olur.
 
Son düzenleme:
Kendimi bildim bileli GS'yi takip ederim, Dursun Ozbek kadar GS'ye yakismayan, reputasyonu dusuk bi baskan gormedim. Kendisi gelmeden once Real Madrid'e sahayi dar eden, Juventus'u eleyen bi GS vardi, simdi en kofti Anadolu deplasmanlarinda korkak oynayan, Besiktas gibi loser bi takima kendi sahasinda rezil olan bi GS var. Yaptigi transferler facia, gonderdigi adamlar facia. Vasat yerli futbolculara 10 milyon eurodan fazla bonservis odeyip Podolski gibi dunyaca taninan bi adami bedava gonderiyor. Bu adam GS'nin basinda 5 sene daha kalsin GS Kasimpasa gibi bi kulup olur.

Kasımpaşa gibi olacaksak şükrederim.
Bu adam gitmezse bizi çok daha beter şeyler bekliyor...
 
Tüm branşlarda başarısız. Mesele sadece başarı da değil. Klübün geleneklerinden büyüklüğünden bi haberler. Yönetememe sorunu üst boyutta. Hoca, koç değiştirerek ne olacak mevzu yönetme mevzu...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geçen sezon sadece 3 kupa kazandık (Futbol TR kupası, Futbol süper kupa, Eurocup)

Bu sezon hiçbir branşta kupa alamayacağız gibi duruyor. Tarihin en kötü sezonu olabilir.
 
Eğer bu Mayıs ayında seçime gidilmezse ne yazık ki 5 yılımız gidecek!! Şimdi bile yeni bir yönetim gelse 2 seneye anca düzeliriz anlayın ne hale getirdiler kulübü..Her branş yerlerde sürünüyor üstelik borçlarda artmış, UEFA'dan ceza da kapıda gözüküyor..Galatasaray doğru yönetilebilse şuan farkı açmıştık rakiplerle..
 
Siyasetten usanmışken yönetimin açıklamaları siyaseti hatırlatıyor,kurtuluş savaşındaymışız,ayrıca hep bi mağduruz söylemleri,hep suçu önceki yönetimlere atma ...

Senin yönetiminde zarar artmış,ayrıca başarısızlık cabası ee nedir bu kurtarıcıyım gibi konuşmalar ?

İçimiz acıyor içimiz
 
Abi taraftar cidden bastırsa duramazlar şu yönetim gelmiş geçmiş en kötü yönetimdir. Nasıl sabrediliyor anlamak mümkün değil. Ultraslan denilen oluşumu saymıyorum bile onlar eğer beleş bilet buluyorsa sıkıntı yok.
Bizim bir şekilde klübün iç dinamiklerini bilen duruşu ile konuşması ile yakışan bir başkan ve yönetime ihtiyaç var. Riva ve floryanın bu yönetime bırakılması çok düşünülesi.. Futbolcu ücretleri reel değil o işlerde neler dönüyor cidden merak ediyorum. Futbolun bu çirkin yüzü cidden mide bulandırıyor. Kesinlikle bir iki tık aşağı çekilmeli ücretler. Avrupadan tekrar ceza geleceği konuşuluyor. Büyük klüp gibi yönetilmiyoruz :(

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geçtiğimiz günlerde sabaha karşı kulüp üyelerine mesaj ile bildirilen mali raporların ardından Galatasaray Genel Kurulu'na sayılı günler kala, ortaya çıkan bilanço nedeniyle Dursun Özbek ve yönetimi her geçen gün sert şekilde eleştirilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıla oranla gelirlerin %22 azaldığı ortamda giderlerin %43 oranında artması hiç kuşkusuz bunun en büyük sebeplerinden biri.. 25 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan Genel Kurul öncesinde kulübümüzün değerli isimlerinden görüş aldık.

Ahmet Özdoğan
Yönetim sınıfta kaldı. Sportif başarısızlık ve mali çöküntü ortada. Vizyon yok, hedef yok, sportif akıl yok ama başkan çok çalışıyor! Ya çalışmasaydı?

Ali Güvenç Kiraz
Mali yönden 2016 yılı içerisinde denk bütçe taahhüdünde bulunan yönetim maalesef giderlerde beklenenin üstünde gelirlerde ise beklenenin ciddi oranda altında kalmıştır. Sportif başarısızlığın ardından gelen idari hatalarda Galatasaray markasının erozyona uğramasına ve güç kaybetmesine sebebiyet vermiştir. Yönetim Kurulu aldığı kararları uygulanamayan ve verdiği sözleri tutmayan bir yönetim kurulu olarak anılacaktır. Bu da 2011-2014 dönemi arasında oluşan pozitif algının yok olmasını sağlamıştır. Yönetim Kurulu mali ve idari yönden 2003-2011 döneminde yaşanan negatif süreçten daha kötü bir tabloyu önümüze koymuştur.

Mustafa Cengiz
Dursun Bey'i mali sorumlu olduğu Duygun Yarsuvat dönemini de katarak iki yıllık değerlendirmek gerekiyor. Bu iki yıllık süre içerisinde Dursun Özbek'e sorulacak damar soru Galatasaray'ı dibe vurup - vurdurmadığıdır. Şikayet ettiği finansal borçları kendi döneminde 430milyon TL'den yaklaşık 2 katına çıkartarak 780milyon TL'e; teminat ve ipotekleri, temlikleri ise Riva ve Florya'yı da katarsak 900milyon TL'den yaklaşık 3 katı olan 2.7milyar TL'e çıkartmıştır. Bütçe hedefinden gerçekleşen sapma oranı %40'dır, ki bütçe aşımı yöneticilerin mali sorumluluğundadır dediği için bu farkı ödemesini beklemek hakkımızdır. Faizden şikayetçi olan Dursun Bey, kendi döneminde %28-30'la faizle borç almış ve Riva projesini temlik ederek 166milyon TL komisyon olarak ödeyip gelecek nesillerin rızkını bankalara kırdırmıştır. 1 yıl içerisinde bitecek dediği otel inşaatı 3.yılına girmiş ve vaadettiği yıllık 5 milyon dolar net geliri 2 yıllık gelir vaad hanesine yazılmıştır. Dursun Özbek yönetimi tarihimizin en başarısız yönetimi olma yolunda dev adımlarla yürümektedir.

@fcnblog

Çok ümidim yok ama az da olsa böyle isimlerin olması güzel.
Ne yapıp edilip İbra edilmeli...
 
Şu anda ki bütün branşlarda ki sportif başarısızlık zerre umrumda değil.
Tek isteğim 24 Mart'ta yapılacak Mali Genel Kurul'da Adnan Polat'a yapılanın aynısının Dursun Özbek'e de yapılması.
Ne pahasına olursa olsun ibra edilmeli bu yönetim.
Yoksa bu daha iyi günlerimiz...
 
İnan Kıraç ve Faruk Süren'in görüştüğü ve Dursun Özbek'e seçim kararı al yoksa ibra edilmezsin diye baskı yapacakları söylentileri var.
Bu yönetim Cumartesi eğer ibra edilirse bizi çok kötü günler bekliyor.
Eğer o genel kurul bu yönetimi ibra ederse vay bizim halimize...
 
Yarın son yılların en önemli genel kurulu var.
Yarın Dursun Özbek ibra edilirse bizi tahmin edemeyeceğimiz kadar çok çok kötü günler bekliyor.
 

Üst