Dursun Özbek

Ara ara foruma gelip rakamlarla Ünal Aysal döneminin hesabını çıkaran, böyle borç bıraktı, alın size rakamlar deyip gazı veren ve alkşlanan arkadaşların, Dursun Özbek' in Galatasaray' ı nasıl 3 kuruşa satıp batırdığını gelip açıklamasını bekliyorum uzun zamandır.
 
Dursun Ozbek Galatasaray tarihinin en kotu baskani. Kurucularimiz topraklarinda huzur icinde degillerdir. Nasil Ataturk'un kemikleri sizliyorsa,ayni sekilde GS kurucularimiz bugun kemikleri sizlamaktadir Galatasaray'in cokus doneminde.

Bu yonetim ile hic bir sey duzelmez. Futbolda sampiyon olalim Rusya'dan Turkiye'ye yuruyerek ! gitmeye fenerbahceli olsun.
 
Bunlar yönetici falan değil, hain. Kusura bakmasın adminler de. Açık ve net yaptıklarının karşılığı : hainlik.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sneijder'e en son ceza verilmişti satılma gibi bir karar mı açıklandı her yerden tepki var? Ben gündem kaçırdım sanki :/
 
Cuma günü yürüyüş var denilmişti ama bugün de saat 17:00'de yürüyüş var. Umarım 5-10 kişinin gittiği bir protesto olmaz da güzel etkilerin bırakıldığı bir yürüyüş olur çünkü bu adamın başkan olduğu her gün Galatasaray takımını tutan taraftarların sağlık riski var demektir.
 
Ünal Aysal = Dursun Özbek
Biri olanı harcadı tüketti diğeri de arıyor belki birşey unutmuşlardır bulabilirse oda harcayacak...
 
Aysal'ın da hataları olmuştur ancak Dursun çapsızı ile kıyaslanacak kadar değil. Aysal'ın başarıları ortadadır, daha önemlisi hiçbir zaman Galatasaray taraftarının itibarını bu denli düşürmemiş ve Galatasaray marka değerine böylesine zarar vermemiştir.
 
Netten gördüğüm kadarıyla 100-150 kişi falan varmış tepki vermek için. Facede canlı yayın falan da vardı. Sneijdere bol bol tezahürat da yapıldı. Ultraslan takımı satarken birilerinin sahip çıkması gerekiyordu umarım daha çok kişi destek verir U.A ya rağmen bu yönetime esas ders verilmeli.
 
Taraftar grupları organize etse daha çok kişi gelirdi ama bence böylesi daha iyi. Sayıdan çok bu görüntü çok önemliydi. Giderek artacaktır.
 
Dursun Özbek işbilmezi,çapsızı,vizyonsuzu;Ünal Aysal ile kıyaslanıyor.Biri başarı getirdi ve sadece son dönemindeki hatalar yüzünden harcandı(ki bence de son 1 yılı gerçekten de kötüydü).Diğeri 1 senede borcu 500 milyon tl arttırdı.Elde hiçbir başarı yok.Şampiyon olan branşları da kapatmaya,bütçelerini düşürmeye yeltendi.İkisini kıyaslamak bence çok yanlış...
 
Dursun Özbek hiçbir başkanla karşılaştırılamaz. Mali ya da sportif başarısızlık da değil konu elini attığı her yerde bir sıkıntı doğuruyor. İletişim becerisi sıfır. Adnan Polat da sportif açıdan başarısızdı mesela ama iletişim kabiliyeti iyiydi. Dursun Özbekse sürekli yalan söyleyip taraftarı oyalama derdinde. Bundan kötüsü de gelmez kanımca.
 
Takip ettiğim Galatasaray platformlarından rerererarara.net'ten yönetim istifa adlı bir metin yayınlandı. Tamamına katılmakla beraber, gsbasket.org yönetiminden de "yönetim istifa" adlı bir bildiri gelse çok hoş olur...


dursun aydın özbek yönetimi'nin göreve geldikten sonra yaklaşık bir yıldır yaptığı icraatler, hayatının merkezini galatasaray yapmış insanları geçtik en alelade galatasaraylıları bile isyana sürekleyecek cinstendir. her hamlesi galatasaray'ı uçuruma sürüklemeye yönelik olan dursun aydın özbek yönetimi artık galatasaray taraftarı nezdinde meşruiyetini tamamen yitirmiştir. bu aşamadan sonra atılacak tek ve en doğru adım; asırlık camianın değerlerini hiçleştiren, özünde aydınlanma felsefesi olan galatasaray'ı günbegün karanlığa sürükleyen dursun aydın özbek yönetimi'nin istifa etmesidir. galatasaray'ın geleceği, akıbeti ve prestiji; akli melekelerini tamamen yitirmiş insanlar güruhuna devredilmeyecek kadar değerlidir. bu aşamada galatasaray taraftarının göstereceği refleks galatasaray taraftarının en doğal savunma mekanizmasıdır!


galatasaray'ın geleceğiyle ilgili kaygılarımız yerini artık büyük korkulara bırakmıştır. galatasaray; kişilerin şahsi menfaatlerine, kendi isimlerini ve tanınırlıklarını artırmasına, kişi ve profesyonellerin aralarındaki hatır ve gönül ilişkilerine alet edilemeyecek kadar büyük bir değer ve markadır. galatasaray bir 'kardeşler' firması zihniyetiyle yönetilemez!


galatasaray; yönetimiyle, icraatlarıyla, yaptıklarıyla ve yapmayı vadettikleriyle bir akıl, bir tutku, bir inanç, bir vizyon ve bir amaç müessesesidir. galatasaray'ı yönetmek için gereken liyakat; şahsıların kişiliğinden ve ruhundan verebileceği tavizler ölçüsünde değerlendirilir. mevcut galatasaray yönetiminin geçen bir yılda yaptığı yanlış, isabetsiz ve galatasaray ilkeleriyle bağdaşmayan icraatleri artık kabul edilemez seviyededir. yönetsel açıdan galatasaray'a verilecek bir zararın, tüm galatasaray camiasına, tüm galatasaray taraftarlarına ve tüm galatasaray ilke ve değerlerine verilmekte olduğunu hatırlatmak istiyoruz!


galatasaray sözlük olarak; milyonlarca müşterisi olan bir ticarethanenin değil, yüz binlerce gönül vereni olan, takımını gönülden seven ve desteklen bir inancın nöbetçileri olduğumuzu tekrardan hatırlatmak istiyoruz.


tüm bu sebeplerle mevcut galatasaray yönetim kurulunu onuruyla istifaya; aksi durumda ise galatasaray genel kurulunu galatasaray ilke ve değerleri ölçüsünde görevini yapmaya davet ediyoruz!


bilinmelidir ki; her ne kadar son söz kadar galatasaray genel kurulunda olsa da icazet fikri hür, vicdanı hür ve ifranı hür galatasaray taraftarı'ndadır!


son olarak ayrıca belirtmek istiyoruz ki;


galatasaray'ın içinde bulunduğu bu kaotik durumunun müsebbibi sadece mevcut galatasaray yönetim kurulu değil; çağın gerekleri karşısında kendisini yenileyemeyen ve geliştiremeyen galatasaray camiasının ta kendisidir! suçu sadece en yakındakilere atarak süregelen bu kötü durumu bertaraf etmeye çalışmak nafile bir çabadan ötesi değildir.


bizler -fikri hür, vicdanı hür ve ifranı hür galatasaray taraftarı'ları olarak- biliyoruz ki; yakın geçmişteki yönetimler de içinde bulunduğumuzun bu durumun sorumlusudur. bu gerçeklere göz yummak ise galatasaray'ı çıkmaz bir döngüye sürüklemektir!


bu sebeple galatasaray'ı yönetmeye nazmet kişiler bu gerçekler karşında hareket etmeli ve adımlarını buna göre atmalıdır!


galatasaray; bir zümreye ait olmayı ve iki direk arasına sıkıştırılmışlığını 60'lı yıllarda büyük galatasaraylı metin oktay'la beraber yıkmıştır!


galatasaray; 80'lerde florya'da gözü gibi baktığı çimleri sulayan büyük galatasaraylı jupp derwall'le büyük umutlara yelken açmıştır!


galatasaray; o çimlerde büyük umutlarını yeşertmeye çalışan ve henüz 16'sında yaptığı antreman maçının ortasında yüreği duran dursun özbek'le ölümsüz olmuştur.**


galatasaray; milenyumda, fatih terim'le, gheorghe hagi'le, hakan şükür'le inanılmayanı başarmıştır!


galatasaray; ölümsüz kurucumuz ali sami yen'in koyduğu o amaç* doğrultunsa var olmuştur!


galatasaray; artık kendi kabuklarını kırmalıdır!
 
Divan Kurulu'nu izliyorum.
Riva ve Florya konuları konuşuluyor.
Işın Çelebi'ye göre buradan kaybımız en az 500 milyon euro.
3.havalimanı ve 3.köprüden sonra en az 1 milyar dolar gelir getirecek arsa diyor.
Dursun Özbek, 2011'de 500.000.000€ teklif edilen Riva arazisini 342.000.000€'ya satacak.

 

Üst