Dursun Özbek

İstisnasız tüm branşlar başarısız.Galatasaray eriyor tüm branşlar dökülüyor,hiçbir başarı yok.Ciddi anlamda bu yönetimin gitmesi gerek erken seçim bile yapılmalı başka çözümü yok bunun kesinlikle yönetilemiyor,yönetemiyorlar kulübü yahu istisnasız tüm branşlar dökülür mü? tüm branşlar başarısızlık olur mu? Böyle kulüp yine iyi ayakta kalıyor temellerimiz,geleneklerimiz o kadar sağlam ki.

Bu mesajı dün yazmıştım duydular çok şükür beni hayırlısı olsun.
 
Sağlam bir aday çıkmalı. Asıl sorun teknik direktör değil, yönetim sorunudur. Bu kadar başarısızlığa rağmen yine Dursun Ö. seçilmez umarım. İnşallah iyi bir aday çıkar karşısına.
 
Yahu bişey farkettim bu adam hep futbol konusunda isyan çıkınca taraftarın dediğini yapıyor. Ve maalesef, ne yazık ki yine futbolu kurtarıp ağza bi parmak bal çalmaya çalışacak. Basketbol şubeleri falan yine kaderine terk edilecek.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu arada şöyle bir senaryo mümkün olabilir mi acaba?

Dursun Özbek, halihazırda seçim kararı aldığına göre, Fatih Terim'in gelmesi konusunda, istifa resti çektiği söylenen yöneticilerin elindeki kozu almış oldu. Yarın yapacağı basın toplantısında, misal Fatih Terim'i getirdiğini açıklarsa, yöneticiler istifa etse bile bir hükmü olmayacak çünkü zaten seçim kararı aldı.

Fatih Terim gelsin anlamında söylemiyorum. Sadece hukuki olarak böyle birşey mümkün mü onu merak ediyorum.
 
Dursun bey siyasete girerse çok başarılı olur,koltuğunu koruma adına çok iyi manevralar yapıyor ama aynı başarıyı Galatasaray'ın sportif başarı göstermesi konusunda ortaya koyamıyor

Kongre kararına sakın sevinmeyin,siyasette gördüğümüz olaylar gibi kurnazca hamleler var,mümkün olsa 100 yıllığına seçilmek isterler !!!!

Dursun bey gerçekten Galatasaray'ın iyiliğini istiyorsa kongrede aday olmaz,bu kongre kararı muhalifleri zor durumda bırakmak içindir,mayıs'ta kongre olsa bu Dursun beyin aleyhine olabilirdi,acele kongre ile 3 yıl daha seçilecek

Galatasaray'ın iyiliğini isteyen herkes Galatasaray'a sahip çıksın,kader belirleyen bir dönem umarım vizyon sahibi bir yönetimimiz olur ama durum umutsuz görünüyor,bugün 15:00 'da izleyeceğimiz basın toplantısı yine moralleri bozacak,bundan adım gibi eminim
 
Dursun Özbek bu işi belli ki çok önceden planlamış. Hocaya sahip çıkılmaması , basın önünde hocayı yem etme , hocaya edilen hakaretlere ses edilmemesi ve bunun sonucunda da hocanın da kendi hatalarıyla birlikte raydan çıkmasıyla yolların ayrılması hepsi planlı kendi geleceğini garanti altına almanın bir parçası.

Şimdi hocasız 2 ay gibi bir dönem var önümüzde olan GS oldu. Geçmiş olsun.
 
d3cab7b6024649759c7eb1b665c104ce.jpeg


“Kimse Galatasaray’ın kılına zarar veremez"!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı teknik direktör süreci ve alınan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı ile ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.

Dursun Özbek’in açıklamaları ve basın mensupları tarafından sorulan sorulara verdiği cevaplar şu şekildeydi:

“Bildiğiniz gibi dün itibarıyla iki önemli karar aldık. Antrenörümüz Sayın Igor Tudor ile olan birlikteliğimizi sona erdirdik. Diğeri de görülen lüzum üzerine 13 Ocak’ta birincisi, 20 Ocak’ta ikincisi olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurur kararı aldık. Bunun Galatasaray’a fayda getireceğine inanıyorum. Bütün Galatasaray üyelerinin de bu genel kurula katılmalarını istiyorum.”


‘SEÇİMİN YAPILMASI İHTİYACINI HİSSETTİK’


“Geçmiş dönemde toplanan imzalar Galatasaray’ın tüzüğünde vardı. Çok demokratik bir haktı. Galatasaray’ın yönetimi olarak erken seçimin tüzükte ne zaman yapılacağı zaten belirtilmiş. Yönetim kurulu olarak bu seçimin yapılmasına ihtiyaç hissettiğimiz için bu seçimi yapıyoruz.”


‘GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYLARINDAN BİRİDİR’

“Bugünkü durumu yanlış değerlendirmemek lazım… 2.5 seneden beri olduğu gibi Galatasaray Yönetim Kurulu görevinin başındadır. Hiç kimse şundan endişe etmesin. Acaba hizmetlerde aksama olur mu… Galatasaray için en iyisini yapacağımızdan, şampiyonluk yürüyüşündeki başarısını en üst seviyeye çekeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bugün olduğu gibi Mayıs’ta da şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Bizim programımız neyse ne yapılması gerekiyorsa kimse endişe etmesin en iyisini yapacağız. Normal durumda ne yapıyorsak, daha güçlü, daha azimli olarak bu kararları alacağız.”


‘MAYIS 2018 GALATASARAY İÇİN ÇOK KRİTİK BİR TARİH’

“Yönetim kurulunda kararı dün aldık. Zaten eksikler vardı. Geçmiş dönemde istifa etmiş arkadaşlarımız vardı. Mayıs 2018’e giderken mevcut yönetimin daha da güçlenmesi hasıl olmuştur. Zaten daha önceki imza toplayan arkadaşlarda bu yönetimin güçlendirilmesi konusunda ittifak etmişlerdir. Mayıs 2018’e kadar olan yürüyüşümüz kuvvetli olmak zorunda. Sadece Yönetim Kurulu olarak değil camia olarak kuvvetli olmak zorunda. Mayıs 2018 Galatasaray için çok kritik bir tarih. Bunun her Galatasaraylı da bilincinde. Artık kenetlenme zamanı. 20 Ocak’ta kim seçilirse seçilsin, hangi başkan adayı seçilirse seçilsin geriye kalanların bir görevi var. O Galatasaraylının etrafında birleşmek ve Mayıs 2018 yürüyüşünü Galatasaray’a yakışır bir şekilde yapmak zorundayız.”


‘SPORTİF OLAYLAR PERFORMANSA BAĞLI’

“İhtiyaç lüzum ettiği zaman teknik direktör değişiklikleri oluyor. Sportif olaylar performansa bağlı olaylar. Zaman zaman performansınız yüksek olabiliyor. Bizim görevimiz de Galatasaray’ın ihtiyacı olan her şeyi yerine getirmekten ibarettir.”


‘HİZMETE DAVET EDİLENLER GÖREVDEN KAÇMASIN’

“Şu ana kadar kimse ile görüşmedim. Seçim kararını dün akşam aldık. Bu karara bağlı olarak elbette beraber yürüyeceğimiz arkadaşlar olacak. Geçen seçimde de görüştüm. Bundan öncekinde de. Galatasaray’a hizmet etme arzusu olan kim varsa onunla görüşeceğim. Herkese kapım açık, herkesle görüşmeye açığım. 2018 Mayıs’ına huzur içinde, Galatasaray beraberliği içinde gitmek zorundayız. Bunu bütün Galatasaraylıların kabul etmesini istiyorum. Bugün hala kaşınan olaylar Galatasaray’a yakışmıyor. Görüşeceğimiz arkadaşlar tabii ki var. Lütfen hizmete davet edilen kişiler bu hizmetten kaçmasın. Bu sırat köprüsünden geçerken anonim olmak hep beraber olmanın Galatasaray’a büyük faydası vardır.”


‘GELECEK YÖNETİMİN YETERLİ ZAMANI OLMASI LAZIM’

“Sayın Ünal Aysal’ın 2. döneminde seçime giderken süresi belliydi. Sayın Alp Yalman da süresini açıklamıştı. Sırf polemik yaratmak uğruna bazı şeyleri zedelememekte fayda var. Gelecek yönetimin, önündeki projeleri uygulamak için yeterli zamanı olması lazım…”


‘GALATASARAY’A SALDIRILAR OLUYOR’

“Bu karar niye alındı? Bunun Galatasaraylılar tarafından bilinmesinde fayda var. Mayıs 2018’e giderken birliğin, beraberliğin ve tesanütün olmazsa olmaz olduğunu söyledim. X proje yapıyoruz o proje hakkında eleştirinin ötesinde projeye zarar vermek üzere söylemler oluyor. Özellikle başkanı ve yönetimi yıpratmak isteyen mihraklar Galatasaray’a vurmaya başladı. Galatasaray bunu hak etmiyor. Galatasaray hepimizin. Başkanı kişisel eleştirebilirsiniz. Bu eleştirilerin hiçbirine karşı değiliz. Hiçbirinden de yakınmadık. Ama ne zaman ki iş geldi, ‘başkan ve yönetim yıpratalım’ derseniz; orada durun bir dakika. Hiç kimse başkanı ve yönetimi yıpratmak amacıyla Galatasaray’a zarar veremez. Geçen Divan Kurulu’nda yaşadıklarımız ne? Ne oluyor bize? Kritik bir dönemden geçiyoruz. Gelin el ele verelim. Projeniz varsa getirin, masada çözelim diyorum. Bu yönetim Galatasaray’ın yönetimi. Buna destek verin diye defalarca söyledim. Bir şeye asla müsaade etmem. Kimse Galatasaray’ın kılına zarar veremez. Galatasaray’ın zerresine zarar veremez. Bu seçim onun sonucudur. Bundan sonra gelecek yönetime şunu vaat ediyorum. Ben bugünkü yönetimin başkanı olarak hiç lafsız, zerre şüphe getirmeden yönetimin arkasındayım. Bugün itibarıyla ihtiyacımız olan bu. Ben seçilirsem de şunu rica ediyorum. Gelin beraber olalım, birbirimize destek olalım. Galatasaray başkanının kim olacağı Genel Kurul’un iradesindedir. Bugün yapılan seçim böyle bir ortamın kaybolduğunu görmemden dolayı… Sportif AŞ’deki yükümlülüklerimizi yerine getirirken aşağı çekmeler, saldırılar oluyor. Bu söylemler, Galatasaray’ı aşağı çekmeler devam etti.”


‘GELİN BİRLEŞELİM, BİRLİKTE OLALIM’

“Yönetim kurulunda bu kadar birlikteliği olan başka bir yönetim olmadı. Oluşacak yeni yönetim kurulu da Galatasaray’ın Genel Kurulu’nun iradesiyle oluşacaktır. Ben, kim seçilirse seçilsin ayrım yapmıyorum. Herkesi yeni seçilecek yönetim etrafında birleşmeye çağırıyorum. Bu birleşmede eksiğimiz, noksan kaldığımız hususlar var. Gelin birleşelim birlikte olalım. Kim seçilirse seçilsin…”


‘NİYE SEMBOLLEŞMİŞ BİR İSMİ YIPRATIYORUZ’

“Fatih Terim benim de çok sevdiğim Galatasaray’a muhteşem hizmetler vermiş bir Galatasaraylı. Bunda hiç tereddüt yok. Aşağı yukarı 2 aydan beri Fatih Terim etrafında devamlı bir tartışma… Bu sevgili Fatih’e zarar veriyor. Niye biz Galatasaray’ın sembolleşmiş bir ismini yıpratmaya çalışıyoruz. Galatasaray’a hizmet aşamasına geldiği zaman bütün bu değerlendirmeler içinde Galatasaray’a en uygun seçimi yapmak zorundayız. Galatasaray’a hizmet etmiş kişilerin yıpratılmaması gerektiğini düşünüyorum.”


‘TEK KRİTER GALATASARAY’IN BAŞARISI’

“Sayın Igor Tudor’a, son güne kadar destek verdim. Sayın Tudor, öyle bir linçe uğradı ki… 9 puan öndeyken tartışmalar başladı. Sayın Tudor, Galatasaray’a hizmet etmek seviyesinden uzaklaşmaya başladı. Gerek psikolojik durumu, gerekse fiziksel durumu bu tartışmalardan etkilendi. Burada en önemli husus Galatasaray’ın menfaati. Herkes bir amaca hizmet ediyor. Galatasaray’ın başarısı için çalışıyor. Bu başarı çizgisinden uzaklaşma başladığı zaman kimse kusura bakmasın. Bir tek kriter var. Galatasaray’a başarılı hizmet vermek…”


‘BU GÖREVE TALİBİM’

“Galatasaray başkanı, yönetim kurulu üyesi olmak istiyorsanız çalışmanız seneler evvelden başlamalı. Galatasaray başkanlığı günlük, 1 ay önceden, 2 ay önceden karar verilen bir husus değildir. Galatasaray başkanlığı için seneler önceden hazırlıklarınız başlar. Ağustos’ta imzalar topladılar. O günden itibaren söylemler yok mu yönetimin değişmesi için? Bu sürede insanlar hazırlanmıyorsa ne kadar sürede hazırlanacaklar? Belki de en hazırlıksız olan bizim yönetimimiz. Herkes süreci iyi irdelemek zorunda. Herkes bu süreçte Galatasaray’ın başarısı için yapacaklarını net olarak açıklamak zorunda… Her kim seçime girecekse kapımız açık. Gelsinler, Galatasaray’ı bütün çıplaklığı ile önlerine koyalım . Galatasaray’da ‘bir şekilde seçileyim geldikten sonra bakarız’ edebiyatının, enkaz edebiyatının bitmesi lazım. Daha detaylı bilgi almak isteyen varsa kapımız açık. Ben Galatasaray’ın bu görevine talibim. Galatasaray’da enkaz edebiyatı dönemi bitti. Herkes bilsin, çalışmalarını, projelerini ona göre hazırlasın. Ben hiçbir zaman yönetimde karşılaştığım sorunlarla ilgili şikayette bulunmadım. Herkesin de bilme hakkı var. Herkes Galatasaray’ın nerede olduğunu, borçlarını, kasasını bilmek zorundadır. Bunun için kim bilgilenmek istiyorsa gelecek, bütün ekibimle hazırız, kendilerine bu bilgileri vereceğiz. Galatasaray’ın çok büyük sorumlulukları var. Bu sorumlulukları bazı şeyleri gerekçe göstererek savsaklayamazlar. Hedefe Galatasaray’ı götürmek zorundasınız. Ben bu hedefe götürmek üzere tekrar aday oluyorum.”


‘GALATASARAY’IN HİZMETLERİ AKSAMAYACAK’

“Yönetimlerde süreklilik esas. Şu anda Galatasaray Spor Kulübü’nün yönetimi var. Mevcut Yönetim Kurulu Galatasaray’ın bütün ihtiyaçlarını yerine getirmek ile sorumlu. 20 Ocak’ta seçime gidiyoruz diye biz her şeyi bıraktık mı? Tekrar ediyorum. Hiç kimse Galatasaray’ın hizmetlerinin aksayacağını düşünmesin. En iyi performansı gösterme yükümlülüğü bizim sırtımızdadır. Bundan sonraki döneme daha iyi bir Galatasaray bırakmak zorundayım. Galatasaray’ın eksikliklerini biliyoruz, bu seviyede de en iyi çalışmayı yapacağımızdan şüpheniz olmasın.”


‘HERKES EŞİT ŞARTTA’

“İçtihat niteliğinde Galatasaray’da örnekler var. Geçmişte Ünal Başkan’ın yapmış olduğu 2. seçim var. Duygun Başkan 6 aydan daha fazla süre olduğu için oraya kadar götürmek istedi. Ama aynı dönemde aday olan Alp Yalman üç yılığına aday oldu. Bir seçim ihtiyaç haline geldiyse 3 aylık seçim mi yapmak faydalı yoksa gelecek yönetimlerin kendi projeleri için zaman tanınmalı mı? Biz Genel Kurul’a gittiğimiz zaman hangi süreyle seçime gittiğimizi ifade ederiz. Seçime herkes eşit şartlarda giriyor. Yönetimler verdikleri hizmetler süresinde aldığı eleştiriler yüzünden yeni gelecek yönetimlerden daha da yıpranmışlardır. Seçime girecek arkadaşların da projeleri var. Herkes eşit şartta. 3 yıllık bir süre yeni gelecek kişinin projelerini yapması için daha uygun bir süre.”


‘2018’DE BAŞARISIZLIK GALATASARAY İÇİN KÖTÜ BİR GELECEK HAZIRLAR’

“2018 Mayıs’ı Galatasaray için çok önemli. Galatasaray’ın şampiyonluk yürüyüşü var. Hangi yönetim gelirse gelsin camia desteği arkasında olmazsa, başarılı olması mümkün değil. Genel Kurul desteği olmazsa başarı olamaz. Sportif başarı esas. Galatasaray Sportif AŞ’nin de 2018 Mayıs’a giderken bazı mecburiyetleri var. Endişem şu; bir kavga ortamında, kaotik durumda bu sonuçlar alınamaz. Bu sonuçlara ulaşmak zorlaşır. Geniş bir şekilde Divan’da tartıştık. Bu dönemde, özellikle bu dönemde Mayıs 2018’e giderken Galatasaray’da huzur olması lazım. Gözünün üzerinde kaşın var diyerek hiçbir şekilde manasız, anlamsız bir şekilde başkanları yönetimleri yıpratmaktan vazgeçmemiz lazım. Bizi bu seçimi yapmaya iten şeylerden biri bu. Mayıs 2018’e başarıyla gitmek benim amacım. Hangi başkan seçime giriyorsa bu manada hazırlıklı olması lazım. 2018’de başarısızlık Galatasaray için çok kötü bir gelecek hazırlar. Gelin evraklarıyla beraber size tek tek anlatalım. Bilin, ona göre seçime girin, ona göre projelerinizi yapın. En şeffaf bir şekilde bunları hazırladık. 24 saat kulüpteyim. Gelsinler hepsini tek tek açıklayacağım. Seçilen başkan etrafında hepimiz kenetlenelim. Artık seçim dönemi çekişmelerinin son bulması için seçime gidiyoruz.”


‘KİMSE MAZARETLERİN ARKASINA SAKLANMASIN’

“2018 Mayıs itibarıyla halka açık şirketlerde 5 yıl üst üste zarar etmek bazı haklarınızdan mahrumiyet getiriyor. Galatasaray Sportif AŞ’nin istenildiği şekilde sonuç alması zorunluluğu var. Bu çok önemli bir husus. Başkan ve yönetim olacak her kişi bu taahhüdü verecek şekilde bu seçime girsin. Ben bu taahhüdü veriyorum. Bunun için her şeyi açıklıyorum. Kimse mazeretlerin arkasına saklanmasın. 2018 Mayıs’a Galatasaray’ın başarıyla gitmesi için en büyük destekçisi ben olacağım. Burada hepinizin önünde bu sözü veriyorum.”


‘ZERRE ENDİŞE OLMASIN…’

“Galatasaray’ın transferde veya kamp döneminde neye ihtiyacı varsa eksiksiz yerine getirilecek. Bugünkü yönetim Galatasaray’ın hala yönetimidir. Ne taraftarımız ne de camiamız bu konuda zerre endişe duymasın.”


‘BİZ GELDİĞİMİZDE DE TEKNİK DİREKTÖR VARDI’

“Yönetimde süreklilik esas. Biz göreve geldiğimizde bir antrenör yok muydu geçtiğimiz yönetimden. Futbolcular yok muydu? Galatasaray’da 1 günün bile ehemmiyeti var. Kısa bir süre değil. Biz 20 Ocak ertesine kadar Galatasaray Spor Kulübü’nün yönetimiyiz. Ne gerekiyorsa da yapmak boynumuzun borcu. Galatasaray Yönetimleri genel kurulların kendilerine verdikleri emanetleri taşıyor. Hangi yönetim olursa olsun süreklilik esastır. Her zaman yönetimler kendilerinden önce seçilen antrenörleri devralmıştır., futbolcu kontratlarını devralmışlardır. İstersen 20 gün olsun, isterseniz 2 sene olsun. Teknik direktör arayışımıza dün akşamdan itibaren başladık.”


‘SEÇİMLER GALATASARAY’IN BAYRAMIDIR’

“Galatasaray’ı iyi anlamak lazım. Galatasaray’ı iyi tanımak lazım. Seçimler ve genel kurullar Galatasaray’da bir bayram havasında yapılır. Galatasaray’ın bayramıdır seçimler. Galatasaray’da seçime girmenin bir korku vesilesi olması mümkün değildir. Böyle bir yorumda bulunmak Galatasaray’ı tanımamakla özdeştir. Galatasaray’ın kültür yapısı her zaman bunları dışlamıştır. Bizde seçimler bayram havasındadır. Kim seçilirse seçilsin herkes birbirini tebrik eder. Bu Galatasaray’ın vazgeçilmez bir değeridir.


‘DAHA İYİ BİR GALATASARAY HAZIRLAMAK AMACINDAYIM’

“Ben kimseyle tartışmıyorum. Ben Galatasaray’ın faydasını tartışıyorum. Galatasaray’a yaptığımız hizmetlerin, bazı projelerin ek bir süreye daha ihtiyacı var. Florya’nın ihalesi yapılacak. Florya’nın Kemerburgaz’a taşınma işi var. Spor salonunun ruhsatını aldık. Onun inşaatına başlamamız lazım. Önümüzdeki dönem için daha iyi bir Galatasaray hazırlamak amacındayım. Tek amacım bu; hem tesisler hem de ekonomik açıdan. Kim gelirse gelsin 4 aya değil, 2.5-3 seneye ihtiyacı var. Gelen yönetimin yapacağı iş düğmeye basmak. Bu düğmeye basma projenin takibini de beraberinde getirecek. Bizim yeni bir oluşum çerçevesinde artık geçmişteki olaylardan ders almış bir şekilde kenetlenmemiz lazım.”
 
Son düzenleme:
"Kimse Galatasaray'ın kılına zarar veremez." diyenin üç yıldır sayısız rezalete imza atması da ayrı komedi. Böyle saçma sapan bir basın toplantısı görmedim. Aynı şeyleri söyleyip durdu. Bir tane gazeteci de çıkıp demiyor ne başarın var da yine aday oluyorsun diye...
Bu şahsı Galatasaray başkanlığına layık gören zihniyetten kurtulmadığımız sürece daha çok sürünürüz.
 
Son düzenleme:
Basın toplantısında "2018 mayıs önemli" cümlesinden başka birşey duyan veya anlayan varsa bana da anlatırsa çok memnun olurum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Store'dan alışveriş yapmayın, hadi bu sene aldınız yine bu seçilirse kombine almayın, galatasaray'a zırnık koklatmayın bakın bakalım nereye kadar devam edecek vasıfsız iş bilmez liselilere ve onların aynı niteliksizlikteki yakınlarına iş kapısı olmaya kulüp.
Murat Özyer şube yöneticisi iken eşini de kadın takımının yöneticisi yaptı bir de maaşına zam yaptı. Ses eden oldu mu koca camiada? Ne de olsa yiyenler kendi adamlarıydı o yüzden ses çıkarmaya gerekte yoktu.
Lütfen vermeyin artık para şunlara. O kadar Galatasaray'ı seviyorlarsa doğru düzgün para toplasınlada üniversitenin çatısını onarsınlar.
 
Ava giderken avlanırsa şaşırmam. Seçime erken git mayısta seçilmen zor diye akıl verenlerin bir kısmı, bir taraftan bir süredir başka organizasyonların içinde olabilir . Özbek, seçimde ummadığı rakiplerle karşılaşabilir.
 
Keske ava giderken avlansa ama bu Turgay Kiran ve Adnan Ozturk ile olmaz. Oy sayisi olarak Dursun Ozbek'i gecemeyeceklerini dusunuyorum.

Özbek'in Ocak ayına seçimi almak istemesinin nedenleri konusunda, sanırım, herkes fikir birliğinde. Ancak, şu anda onunla ayrılan grubun istifalarını vererek ,kimsenin hazır olmadığı bir anda seçime gidilmesini sağlayarak, Dursun Özbek için seçimi kolaylaştırmak istediklerini sanmıyorum . Bence onların bildiği ama Dursun Özbek'in bilmediği bir şeyler olabilir. Derin Galatasaray'ın farklı bir projesi çıkarsa şaşırmam açıkçası.
 
30 dakika kadar soru aldı ve hiçbir soruya doğru düzgün cevap vermedi, vermek istemedi, istese bile Türkçesi yetersiz konuşmayı bilmiyor.
 
Seçimde Dursun Özbek'e oy verenleri tespit edip Dursun'la beraber ihraç etmek lazım kulüpten. Yahu kaç sene geçmiş her branşta dibe vurmuşsun. Hâlâ utanmadan aday oluyorsun bu ne yüzsüzlük? Ne yaptın bugüne kadar diye sorarlar adama. Bazı arkadaşların da yazdığı gibi daha düzgün Türkçe konuşmayı beceremiyor. Muslukçu kardeşini de almış yanına akılları sıra köylü kurnazlığı yapıp seçimi oldu bittiye getirecekler. Koca Galatasaray bunların elinde oyuncak olacaksa diyecek bir şey kalmıyor zaten.
 
Galatasaray başkanı, yönetim kurulu üyesi olmak istiyorsanız çalışmanız seneler evvelden başlamalı. Galatasaray başkanlığı günlük, 1 ay önceden, 2 ay önceden karar verilen bir husus değildir. Galatasaray başkanlığı için seneler önceden hazırlıklarınız başlar. Ağustos’ta imzalar topladılar. O günden itibaren söylemler yok mu yönetimin değişmesi için?

Ünal Aysal'ın 2. kez seçildiği seçimde, Dursun Özbek aidatını yatırmadığı için başkan yardımcısı olamamıştı. Kendisinin dediği gibi Dursun Başkanımız yıllardır Galatasaray başkanlığı için çok yoğun şekilde çalıştığı için aidat yatırmaya vakit bulamamış, lütfen yanlış anlaşılmasın. Dursun Başkanımıza birileri "bu sefer de sen başkan ol, al bu listen, al bu koyunların da aidatını yatır sana oy verecekler." dememiştir, tamamen yıllardır çalışmanın sonucunda Galatasaray'a başkan olmuş, lütfen yanlış anlaşılmasın.

Dursun Baggal, Galatasaray Otel'ini açmadığı fakat aynı zamanda Ankara'da kendine ait oteli açtığı sorulduğunda cevap vermedi dikkat ettiyseniz. Hatta Erhan Telli "bir önceki 7 aylık yönetimde başkan yardımcısıydınız, o zaman seçimin 7 ay olmasını kabul ettiniz fakat şimdi niye seçim 3.5 yıl geçerli olacak?" minvalinde bir soru sordu. Onun da cevabını veremedi tabi. Yıpratmayın, birlik olalım, mihraklar deyip durdu, yarım saat konuşup, hiçbir şey konuşmadı.

Özhan Canaydın ve Adnan Polat sportif açıdan kötü başkanlardı fakat ilk defa bir Galatasaray başkanından utanıyorum.
 

Üst