ECW | Canik Belediyespor 75-90 Galatasaray

Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum..Ben böyle yürekten ve hırslı oynayan bir takım izlememiştim!! Her şeyden önce bunları Avrupa takımı gibi belli bir sistemde yaptırıyor Maljkovic!! Gerçekten 2 maçta hayran bıraktı kendine hoca..Başarıların devamını diliyorum..

Marina Maljkovic hanım diyeceksiniz!!

İnşallah tv yayını konusunda sıkıntı olmaz, riga maçında salondaydım yayın olmaması benim için sorun olmadı ama bu maçta yayın olsun, erkek takımının hali her geçen maç bizi "dişi piranalar"a daha çok yakınlaştırıyor.

ECW | Canik Belediyespor - Galatasaray

Sezona fırtına gibi başladı Sarayın Sultanları. Sıradaki kurbanımız Canik.

Seriye devam edelim, kazasız.

03.11.2016 18:00

Mehmet Can Öztürk SS

Canik Bld kötü günler geçiriyor, antrenörlerinin vefatından beri oynadığı 3 maçta da kaybettiler. Bu maçtan sonra da Fenerbahçe ile oynayacaklar. Bizim açımızdan kolay bir maç olacağını düşünüyorum. Çok formdayız ve aldığımız son galibiyetler ile de takım havaya girmiş durumda. Umarım maçın yayını olur.

Youtube da eurocup women kanalına baktım 2-3 maçın yayını gözüküyodu bizim maç yoktu malesef.Belki eklenir maç saatinde pek sanmıyorum ama.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle bir spor kulübü olamaz kimse kusura bakmasın..Galatasaray Futbol Kulübü desinler rahatlayalım bizde!! Bu nedir arkadaş hadi hazırlık maçlarını geçtim de bari resmi maçları yayınlayın, böyle saçmalık yok!! Sonra diyorsunuz kombine vs..Kardeşim sporun yarısı pazarlamadan geçiyor artık sonra diyorlar Amerikalı seyirciler takımlarına çok bağlı vs..Sebebi oradaki her branşın takımları seyirci gelsin diye her türlü tanıtımı ve imkanları sağlıyorlar da ondan..Bu kafayla bu kulüp onca başarıya rağmen yerinde saymaya devam edecek size ne diyelim inan kelime kalmadı!!

İnanılır gibi değil gerçekten.Samsun'un ilçesi olan Canik'in takımının maçı canlı yayınlanıyor ama dünya kulübü Gs'nin resmi tv kanalı gstv bırak deplasmanı İpekcide oynanan maçları bile veremiyor.

Maçtan önce sponsor reklamı çıktı,bizim kulüp bunu bile yapamıyor çok yazık.

Haberaks TV çok güzel bir hediye verdi sonsuz teşekkürler ama bizi bu şekilde amatör yayınlara muhtaç bırakanlara yazıklar olsun.

Deniz colakoglu senden nefret ediyorum. İki yıl önce bu formayı giydiginde yine aynıydı düşüncem . Galatasaray kadın basketbol tarihinin açık ara en beceriksiz oyuncusu olabilir . . Geldi 30 yaşına . Ne alemi var bunu tekrar takıma dahil etmenin ? Koy alt yapıdan pırıl pırıl gençlerimiz oynasın . Safi zararsın deniz.

İyi baskı yapıyoruz ama ön alanda çabuk geçilince 20 sayı yedik.

20-20 ilk çeyrek sonucu.

Dişi pıranalar yine muhteşem mücadele ediyor . Ön saha baskımız muhteşem . Rakip buna uzun toplarla taktik gelistirmiş . 2 numaralı oyuncumuz mümkünse oynamasın yeter !