Ekrem Memnun

Her insanın bir sabır sınırı vardır. Bugüne kadar her sene bu sınırı daha yukarılara çeken hocanın artık pes ettiğini düşünüyorum. Buradan ayrılmak zorunda kalırsan hocam sana tek söyleyebileceğim Allah razı olsundur.

Hoca Galatasaray divan kurulu üyesi.. Öyle ben istifa ettim gidiyorum diyecek durumda değil. Çokları gider o kalır. O bu kulübün sahiplerindendir, sahiplenenlerindendir. Siz Özbekleri Topsakalları gönderin bence...

Hocam çık bir basın toplantısı yap. Bu zamana kadar sustuğun, içine attığın, görmezden geldiğin ne kadar kepazelik varsa hepsini bir bir anlat. Herkesin ipliğini pazara çıkar. Hepsini toplasan 5 kuruş etmeyecek adamlara karşı sessiz kalma artık. Biz her zaman senin yanındayız Aslan Hocam!

Hocam bu armayı bu camiayı seviyorsan çık konuş.
Sen böyle sessiz kaldıkça daha çok canımız yanacak.
Ergin Hoca gibi biraz cesaret lütfen.
Seni seviyoruz, üzme bizi...

Ekrem memnun'un en büyük handikapi ' icinde bulundugu şartlara boyun egip mütevazi bir şekilde işini yapmasi ' Maalesef bu sistem işlemiyor Türkiye'de .. Birde Ergin Ataman'a bakiyoruz .. Böylesine basiretsiz , iş bilmez bir yönetime ragmen ' Pes Etmedi ' İstedigi bütceyi vermediler .. Cikti yönetime ültimatom uyguladi .. Ve takim bugun finale yükseldiyse bu çapsız yönetime karsi alinmis bir zaferdir .. Keşke Ergin ataman gibi masaya yumrugunu vurup bu bes para etmez yönetime göz dagi verseydin be hocam ! Sen 3 kupali sezonda bu takima dünyalari kazandirmiş bir hocasin .. En cok senin konusmaya hakkin var.. Maalesef Ekrem hoca'nin yaşadigi haksizliklar karsisinda sessiz kalmasi ' CAPSİZ ' yönetimin işine geldi ve bugun kadin basketbol takimimizin geldigi nokta ortada.. Dün Aksam Loyd'un olmadigini ogrenince sinirden maci izlemedim.. Bir Yönetim düsünün ki kendi takiminin basarisini hazmedemiyor .. Azalarak bitirmek istiyor .. İnsan Giresunlu oldugu icin utanir mi ? Düşünün bir Galatasaray baskaninin bizler üzerinde yarattigi etkiyi !

Ekrem Memnun ve oyuncularımız Galatasaray'ın şerefi icin bütün zorluklara karşı oynuyorlar. Sonuç ne olursa olsun hepsini kendi adima çok teşekkür ederim. Lody yaptiği bana göre yanlıştır. Eğer birkaç gün önce ihtar çekip (örneğin pazartesi günü ihtar çekip cuma akşamina kadar param ödenmezse sahaya çikmam dese hakli) bildiğim kadariyla o gün ihtar çekip sahaya çikmadi. Bu yanlış hareket bende başka kuşkular uyandırdı. Her ne kadar bu yönetimi beğenmesek te benim için önemli olan son 10 yılı araştırma sonuçları. Bu olay özellikle Galatasaray lise mezunlarının ayaklanmasına neden oldu. Ben son 10 yılın hatta daha fazla yılın sorunlu olduğunu düşünüyorum. Daha ağır sözle şimdilik yazmak istemiyorum. Bazı insanları susturmak için içerideki İrlandalılar başka sorunlar da çıkartabilir.

Ekrem hoca belkide son maçına çıkıyor. İçimde öyle bir boşluk var ki şuan anlatamam yönetim sahip çıkmadı bir türlü hak ettiği kadroyu eline vermediler. Taraftar bile destek çıkmadı kısaca ve öz olarak bu güzel insanı kaybediyoruz.

Bu maçı bile dolduramayacağız Banvit kadar bile olmayacak. Ne biz ne yönetim gerekeni yapmıyoruz. İnşallah kazanırız bu seriyi de yarı finalde veda ederiz hocama.

Senin adamlığın ve haysiyetin bize fazla geldi. O yüzden burada yapamazsın koç.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bize niye fazla gelsin,yöneten zihniyete ve bir kısım liseli zihniyete fazla gelir,bize değil.
Ayrıca normal şartlarda Ekrem Memnun'un Dursun Özbek gibi başarısız bir başkanın görevine son vermesi gerekir ama işte nasıl insanlar Galatasaray başkanı oluyor,nasıl insanlar Galatasarayı yönetiyor,trajedi filmi gibi.
Bu şahsın Galatasaray başkanlığı koltuğunu 1 saat bile işgal etmemesi gerekir ama işte aklıselim genel kurul üyeleri varmış adamların.

Sözün özü Ekrem Memnun gibi bir değerin ayrılmasına sebep olanları kimse unutmaz ama böyle bir basiretsizlikte ancak bu başkandan beklenir,o yüzden de gerçekleşirse şaşırmam.

Bize niye fazla gelsin,yöneten zihniyete ve bir kısım liseli zihniyete fazla gelir,bize değil.
Ayrıca normal şartlarda Ekrem Memnun'un Dursun Özbek gibi başarısız bir başkanın görevine son vermesi gerekir ama işte nasıl insanlar Galatasaray başkanı oluyor,nasıl insanlar Galatasarayı yönetiyor,trajedi filmi gibi.
Bu şahsın Galatasaray başkanlığı koltuğunu 1 saat bile işgal etmemesi gerekir ama işte aklıselim genel kurul üyeleri varmış adamların.

Sözün özü Ekrem Memnun gibi bir değerin ayrılmasına sebep olanları kimse unutmaz ama böyle bir basiretsizlikte ancak bu başkandan beklenir,o yüzden de gerçekleşirse şaşırmam.

Kastettiğim yönetim zaten taraftar değerini biliyor ama yinede maçlara pek gidilmiyor. Ekrem hocayı kaybedeceğimiz için çok üzgünüm açıkcası.

Bir grup arkadaş geçen sezon agü serisi öncesi takımı ve kocu ziyaret edip baklava ve çicek vermiştik koçta o gün bile büyük sıkıntılar vardı şampiyon olacağımız belliyken dahi. Şimdi gitmemesi anormal olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sevgili Ekrem Hocam, elde ettiğin başarılar ve bizlere yaşattığın tarifsiz sevinçler için çok teşekkürler.
Maalesef bu yönetim seni hak etmiyordu. Umarım ileride iyi bir yönetimle tekrar sorumluluk alacak ve bizlere yeni başarılar kazandıracaksın.
Seni seviyoruz...