Ekrem Memnun

You are the European champion. They are not!
You need to know who we are.

2014'te ligde şampiyonluk maçı öncesi yaptığı konuşmadan aklımda kalan iki cümlesi.
Sadece iki senede takımın ve koçun yaşadıkları ile birlikte düşününce insan bir GARİP hissediyor.

Biliyoruz hocam gitmek için çok sebebin var ama kalmak içinde çok geçerli bir sebebin var, Galatasaray var.

Evet her ne kadar çok kabullenmek istemesek de bir gün ayrılacağız ama bu böyle olmamalı hocam, şube zaten üvey evlat, bırakma evladını hocam, Gitme hocam, eğer okuyorsan yalvarıyorum gitme...

Hocam yeni yönetim gelsin öyle ver kararını, bu kulüp bu şubeyi senin için özelleştirse haktır. Hakkın olanı bırakma Ekrem Hocam.

Bu sezon kimse senden şampiyonluk beklemiyor hocam.. Bu kadar skandala dayandın 2 ay daha dayan.. Bu kepaze yönetici tayfasi teneke baglanip yollanacak .. Ergin ataman ile birlikte bu kulubun şeref nişanısın hocam ..

Ekrem hocam , bugüne kadar yaptıkların için sağol , günahıyla sevabıyla Galatasaray zamanı en azından şimdilik bitti senin için, bi daha geleeğine kesin gözüyle bakıyorum , tekrar geldiğinde şartları baştan yaz hocam sezon ortasında oyuncularını kaybetme ısrarcı ol :(

Çalışmayı hak ettiğin yöneticiler, çalıştırmayı hak ettiğin oyuncular ve senin emeğinin karşılığını verecek tribünler karşısında çalışman dileğiyle Ekrem Hocam.

Şimdilik...

İnşallah şu Çemişgezek Belediyesi ihtiyar heyeti içinde aklıselim bir adam vardır da Ekrem hocayı takımda tutabilir. Avrupa'nın en iyi koçunu 3-5 aptal adam yüzünden kaybetmek istemiyorum. Sırf ligin iğrenç hakemlerine karşı duruşu için bile takımda kalmayı hak ediyor. Bu değerdeki adamlar bu kadar kolayca kaybedilmemeli.

Galatasaray basketbolu mutlaka bağımsız olmalı. Kendi yönetimini oluşturmalı. Ekrem hocam gibi insanların önünü açmalıyız. Hocam yeni yönetim gelsin lütfen sen de oluşturacağın iyi bir kadroyla bizimle devam et..

Gelecek yönetim diyosunuz da bu yönetimin bir yere gideceği yok bence,umarım sizin dediğiniz olur.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz ilgi, alaka ve düzenli bir planlama ile Ekrem hocanın kalmaya ikna edilebileceğini düşünüyorum ama bunu kim yapar orası ciddi bir soru işareti.

inşallah bu sene hak ettiği değeri görür bırakıp gitmezse sorunsuz bir yıl geçirir.Kaliteli bir kadro verilir kendisine en çok o hak ediyor bunu.Yazarken ben bile umutsuzum ama insan yine de ufak da olsa o umudu taşımak istiyor.Ayrıca eurolegue için wild card alma hakkımız olabilir mi?

Memnun: Baştan sona problemli...

Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun yarı finale çıkamadıkları için üzüntü yaşadıklarını belirtti.

Memnun, "Maalesef sezon bizim için burada bitmiş oldu. Başından sonuna kadar çok problemli bir seneydi. Ona rağmen yarışın içerisinde kalmaya çalıştık, son ana kadar mücadele ettik. Bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz. Başaramadığımız için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Gözlerim doldu vallahi

Daha 2 yıl önce Galatasaray'a dolayısıyla Türkiye'ye Avrupanın en büyük kupasını getirmiş adam.. Şimdi ne durumda? Ne yapıyor? Başarılarının cezasını çekiyor galiba. Bu adamı üzenlerin canı cehenneme be.. İnşallah kariyerinin geri kalan kısmında senin değerini bilen yönetimlerle çalışma fırsatı bulursun koç..