Ekrem Memnun

Ekrem Memnun'un açıklamaları şu şekilde:
“Sayı farkı olarak beklediğimizden kolay bir maç oldu. Basketbolu Geliştirenler Derneği çok iyi oyuncuları olan tehlikeli bir takım. Biz de bunun bilincinde olarak çok ciddi şekilde maça hazırlandık. Konsantrasyonumuzu bozmadan oynadık, bu açıdan çok memnunum. Bu kadar kalabalık fikstürün oynanması kadın basketbolu için hiç sağlıklı değil. Bunu üç senedir söylüyorum. Bizim oyuncularımız üç günde bir maç oynuyor. Hiçbir takımın özel uçağı yok, takımların kadroları ve bütçeleri belli. Büyük oyuncuların büyük sakatlıkları çıkabiliyor. Bu fikstürün gözden geçirilmesini istiyoruz.”

adam haklı beyler

Adamlar Galatasaray'ı kaale almıyor talimatla iş yapıyor Ekrem Hoca'nın bu açıklaması tarihte yerini alır abi o kadar. Yönetim sağlam olsa ne yazık ki böyle rahat at koşturamazlar ama olanlar mağlum.

Böyle bir ekibe gerek yokki kadın basketbolu için, Üç aşağı beş yukarı olan oyuncular belli zaten.Erkek basketbolu gibi çok geniş bir yelpaze ve seçenekler yok.

Kulüplerinde çok fazla süre almayıp fakat kumaşı iyi olan oyuncuları keşfetmek de bir meziyet, alt liglerde aynı kalibrede olan oyuncular gibi. İlla parlamasını beklemeden.

O açıdan söyledim.

Ekrem hocanın elinin değdiği ve değer kazanamyan oyuncu yok gibi nerdeyse. O yüzden birçok oyuncu onunla çalışmak istiyor. Mesela Loyd'u alabilme nedenlerimizden en önemlisi Ekrem hoca, ve ne yazık ki diğerlerinde olduğu gibi elimizde tutamama nedenimiz ise yönetimsel olacaktır.

Işıl Alben'in, henüz şampiyonluğun hayal olduğu Whalen'li sezonda bile bir maçta 25 sayı atacak güven ve taktik olgunluğa taşıyan isimdir Ekrem Memnun. Işıl'ın combo guard olarak yanında iyi bir isim olduğunda hem şutunun daha güvenilir olduğunu hem de organizasyon yeteneğinin hiç de yabana atılmayacak kadar iyi olduğunu bize hatırlattı.

Zaten yıldız konumundaki Alba Torrens'i bile hiç kimsenin taşıyamayacağı seviyeye taşıdı, ilk sezonunda kendi sistemine uymadığı için ara sıra kenarda tutuyor, ilk 5 başlatmıyor, acaba dedirtiyordu ama ısrarla bu büyük basketbol yeteneğine ve aklına kendisinin bile düşleyemeyeceği bir oyun seviyesi olabileceğini öğretti.

Kelsey Bone geldiğinde herkes kim bu dedi. Aslında şu an YDÜ'deki performansı kim bu dedirtecek cinsten ama Ekrem hoca bu sırtı dönük oyundan başka meziyeti olmayan oyuncuya potaya doğru devrilmeyi adeta öğretti, yeri geldi öyle setler çizdi ki Bone'u neredeyse poposuyla ittire ittire potaya kadar gidecek şekilde topla buluşturdu takım. Hepsini geçtik, kız bizde box-out nedir yeniden öğrendi.

Yıllardır taraftarın günah keçisi olan Bahar Çağlar, üstelik geçen sezonun ikinci yarısından beri mali problemlerin doğurduğu kadro dalgalanmalarından dolayı iki ayda bir yepyeni bir pozisyonda ve rolde oynamasına rağmen ligin en keskin orta mesafe şutörüne dönüştü, çizgiden topla kat etmeyi öğrendi, savunmada takımın en güvenilir ismi oldu, Schio maçında krize girdiğimiz dakikalarda tepede sahte top dağıtıcı olarak guardlara destek verdi. Uzun - kısa forveti birden oynayabilecek kadar donanımlı ve zeki bir oyuncuya dönüştü.

Olcay Çakır geçen sezon kendi takımında kadro dışı kaldığı halde milli takımda Ekrem Hoca ile birlikte ciddi süre aldığı ilk majör turnuvada yeteneğini akılla süslemeye başladı, o denli ki "oyuncularımızı ayartıyorlar" diyen başkana sahip olan takım bu sene Olcay'ın hayrını görmeye başladı.

Yıllardır Türk basketbolunu domine ettikten sonra özellikle Işıl'a karşı düşüşte olan Birsel Vardarlı Erkem Hoca ile iki turnauvanın ardından yine drive eder oldu, savunmada akıl dolu işler yapmayı hatırladı ve o eski, keskin asistleriyle istatistik klasmanlarının zirvesini tekrar zorlar hale geldi.

Zannediyorum dünya üzerindeki 7 milyara yakın insanoğlu arasında ayak el koordinsayonu en kötü isim sayılabilecek bendeniz'i parkeye öyle iş olsun diye sürse ben bile basketbolcu olabilirim.

Ekrem Memnun'un erkek takımına gelme ihtimali var mı acaba. Muhtemelen Ataman Milli takıma gidecek. Açıkçası ben çok isterim. Savaşan rakip takıma potayı kolay kolay göstermeyen karakterli bir takım izlemek istiyorum artık.

Ekrem Memnun'un erkek takımına gelme ihtimali var mı acaba. Muhtemelen Ataman Milli takıma gidecek. Açıkçası ben çok isterim. Savaşan rakip takıma potayı kolay kolay göstermeyen karakterli bir takım izlemek istiyorum artık.

Hocanın şahsen böyle bir isteği var fakat bence kadın basketbolunun sefiri olmaya devam etmeli.

Hocanın şahsen böyle bir isteği var fakat bence kadın basketbolunun sefiri olmaya devam etmeli.

Ekrem Hocanın artık Kadın basketbolda bir kültür oluşturduğunu düşünüyorum. Artık yerine Derya hocayı bırakabilir. Kendisi de Erkek basketbola geçer. Şahsen ben çok başarılı olabileceğini düşünüyorum. Zaten Erkek Basketbolda önemli tecrübeleri de var.

Ekrem hoca ve kadın basketbol takımı bir bütündür parçalanamaz. Anayasanın ilk 3 maddesi gibi değişemez, değişmemeli.

Okan Çevik döneminde bu değişikliği yaptık ve sonucu pek hayırlı olmadı. Nalga olayı olmasaydı, o takım ne yapardı; orası meçhul tabi...

Suç orgutunun yeni hedefi olmus anlasilan. Tribune bakis atan oyuncuya teknik faulu yapistiran hakemlerin oldugu ortamda masa itirazi sirasinda hiçbir hakemin tinlamamasina ragmen (oyle bir firsat ellerine geçse ihraç edeceklerine hepimiz eminiz herhalde) maçtan sonra suç orgutunun kadin uyelerinden birine kufur ettigi haberi yayilmaya baslandi. Cansu transferinden beri orgut basinin surekli sozlu tacizine ugrayan hocaya kulubun sahip çikip derhal iddia sahiplerine ve yayinlara dava açmasi lazim. Iddia sahibi iddiasini ispatla mukelleftir.

Ekrem hoca öyle bir koydu ki bunlara, kuyruk acısı hiç çıkmayacak uğraşmaları gayet normal. Kupa aldıkları bir maç sonrası bile bu kuyruk acısını gösteriyorlar :) Acınası zavallı şikeciler.

Küfür etti dedikleri o kadın zat'a kendileri küfür ediyor forumlarda, sanal ortamlarda. Ekrem hoca 2 yıldır koyduğu için küfür etmedikleri yöneticileri ve oyuncuları kalmadı.

attachment.php

!!!

Ekli dosyalar

• Galatasaray Kadın Basketbol Takımı 1993.jpg
    Galatasaray Kadın Basketbol Takımı 1993.jpg
    29.7 KB · Görüntüleme: 166
Küfür etmedim dediyse bitmiştir. Kupalarını aldılar işte kessinler seslerini. Ha şu da bir gerçek ki Didem Akın denen kadına demediklerini bırakmadı o ezik taraftar sürüsü, hala da ediyor!