Ekrem Memnun

Bu gün Eyüp YILDIZ'ın öğle programına katılan Ekrem hoca konu Nevriye 'ye gelince birden durdu herkesin bildiği yalanlara devam etti yakışmadı hocaya yalan söylemek!!
 
Eko nun Galatasaray da geçirdiği son yılını inceleyin, Çelen ile tamamı genç takım oyuncularından (yaş ortalaması 17) oluşan kadro ile neler yaptıklarına bir bakın, Elektrikleri ve suları masraf oluyor diye kesilen salonda, yönetimce bütün desteklerin kesildiği sezonda neler oldu bir inceleyin.
Ben onu çok yakından tanıma şansına eriştim, ondan çok büyük şeyler bekleyin, Eko çok büyük şeyler başaracağını aklına koymasa ne Bayan basketboluna ne de Galatasaray a geri dönmezdi,
Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanacaktır, hiç beklenmedik sürede eldeki gençlerle patlama yapacaktır, ve elindeki oyunculardan en yüksek verimi alacağı sistemleri yaratacaktır,
İzleyelim, görelim,
Yolun açık olsun EKO

Kesinlikle katılıyorum. Ekrem Memmun'a en az Fatih Terim'e güvendiğim kadar güveniyorum. Avrupa'nın 1. nolu kupasını birden fazla kez kazanacağımızdan eminim. Yeterki yönetim istikrarı ve bütçe gelişmesindeki devamlılığı sağlayabilsin.
 
Futbol taraftarlığıyla basketbol taraftarlığını karıştırmamamız lazım. Ekrem hoca gerçekten bizim takımımız için büyük şans. Hem karakteriyle hem de taktik bilgisiyle. İnşallah taraftar desteğiyle birlikte başarı da gelir ve başarısız kontenjanından hocamızın görevine son verilmez.
 
Mithat bey artık söylemleriniz fazla ağır olmaya başladı. eleştiri boyutunu geçti artık. kimseyi beğenmiyorsunuz. herkesin karakterine laf ediyorsunuz. ergin ataman,murat özyer şimdi de ekrem memnunun ADAMlığına laf ediyorsunuz. Lütfen artık söylemlerinize dikkat edin. Eleştirininde bir sınırı var.
 
Bize büyüklerimiz makama saygıyı öğretti Mithat bey. Murat Özyer başarısızdır. Kabul. O makam için yetersizdir. Kabul. Ama bu kişilerin üstelik ''Galatasaray çatısı altındayken'' karakterine,adamlığına vs. değerlerine hakaret etmek bizim öğrendiğimiz Galatasaray'lılığa yakışmaz. Bu yüzden rahatsız etti beni. Destek olmuyoruzsunuz madem köstek de olmayın. Özellikle Ekrem Memnun konusunda.
 
Mithat abi ben Murat Özyer o makama yakışıyor demedim ki. Yetersiz olduğunu, başarısız olduğunu dile getirdim bende. Ama uslüp konusunda sıkıntı var. İstifa etmesini bende istiyorum. Ama adamlığına laf ederek değil. Yetersiz olduğunu dile getirerek,hatalı olduğu noktaları eleştirerek.
 
Sevgili Kaan bak Nevriye takım idmanında aldığı darbe sonucu sakatlandı dediler. Dedikleri zaman takım Bolu´da kampta, Nevriye İstanbul´da evde yürüyemeyecek durumda idi. Nevriye ameliyatını yapan Dr. Azmi Hamzaoğlu´ndan olimpiyatlara gitmeden ameliyat için randevu aldı. Aynı Nevriye Fener´e ocak ayından geçerli olacak bir sözleşme teklif etti, kabul görmedi. Biz Nevriye'yi sakat transfer ettik. Bunu bütün basketbol camiası bilirken bizim koçumuz ve idarecimiz bunu sakladılar taraftar ve camiadan.
 
Olur bazen böyle şeyler o an fark ettiyseniz zaten Whalen'dı sanırım muhtemelen tam faul için doğru anı beklerken perdeye takıldı Sancho'da bir an tereddüt edince o boşluktan sayı geldi.
Önemli olan bu hatalardan ders çıkarabilmek.
 
Tabi ki faul yapın dedi hoca son topta ama çok geç kaldık.

Maç kazandıran basketin setini tekrar tekrar izleyin derim. Oyuncuların yaptığı koşular, perdeler ve belki şansla girse bile tamamen çizilen bu setin ekmeğini yedik.
 
Tabi ki faul yapın dedi hoca son topta ama çok geç kaldık.

Maç kazandıran basketin setini tekrar tekrar izleyin derim. Oyuncuların yaptığı koşular, perdeler ve belki şansla girse bile tamamen çizilen bu setin ekmeğini yedik.

Abi faul yapın dediyse oyuncu değiştirmemesi büyük yanlış. Sancho ve Şebnem 4 fauldeydi, Sancho yerine oyunda Bahar olsa mutlaka faul yapardı bence o anki psikolojisi de farklı neticede 4 faullu oyuncunun. Faulu yapar yapmaz oyuncu değişikliği olurdu ve ribaund için Sancho geri girerdi, doğrusu o olmalıydı. Nazar boncuğu olsun o da, şu takımın oynadığı basketbol sistemi erkek takımlarından farksız. Aras yazmıştı Mahmuti'nin ilk senesindeki gibiyiz adeta diye, inşallah Ekrem hocaya izin verilir ve takımı büyütür her geçen sene.
 
Maç sonrası "Son hücumu zaten çok çalışmıştık. Sancho bunları antremanda da sokuyordu" tarzı demeçler çok hoşuma gitti. Milli takım koçu Orhun Ene'nin hangisiydi hatırlamıyorum da bir şampiyonada çizdiği(!) son set hücumlarını gördükten sonra, gurur verdi bu durum.

Ayrıca 3'lük girdikten sonra da ciddi anlamda soğukkanlılığını korudu gibi gözüktü, sakince molasını aldı. O "inancımızı yitirmedik" demeçleri samimiydi bence bu anlamda.

Ama, o yediğimiz üçlükte sanırım ders çıkarılması gereken çok şey var, zaten gayet güzel ve haklı bir şekilde tartışılıyor da.
 
Ekrem Memnun'u tanıyabilmek, anlayabilmek için 3 sayıyı yediğimizde mola almaya gidişindeki, oyuncuları karşılayışındaki sakinliğe bakmanız yeterli. Kendinden emin, oyuncularına güven veren vücut dili üst düzey bir koçun maçın en kritik anında nasıl davranması gerektiğinin en güzel örneği. O basket girmeyebilirdi, belki uzatmada kazanamayabilirdikte ama bu Ekrem Memnun gerçeğini değiştirmezdi.

Saygılar hocam...
 
Çizdiği set muhteşem. Ama kupadan da önemli bir nokta var. Koç bu takıma karakter verdi. Bu takım çok iyi yerlere gelecek. Ah be koç 3 5 sene önce dönseydin. Şimdi nerelerde olurduk kim bilir. İyi ki varsın.
 
Işıl'ın eski günlerine dönmesinin mimarıdır Ekrem hoca, bugün devrenin sonundaydı sanırım oyuna aldı 10 saniye kala, geçen senelerde son top için Işıl alınsa yok artık derdik, gitti rahatça sol turnikeyi bıraktı o özgüvenle. Yasemen'in oyunu, takımın bütünleşmesi hep ciddi olunması, çok iyi bir takım ruhu oluşturulmuş durumda.

Teşekkürler Ekrem hocam bu takım için, lütfen pes etmeyin, kadın basketbolunda tekrar dominasyonu sağlayacaksak bu sizin sayenizde olacak ona eminim.
 

Üst