Ekrem Memnun bence kendisine yakışacak açıklamayı yapmış.Tabiki bazı arkadaşlarımızın Fenerbahçe'nin başarısızlığını isteme hakkı var,bundan ötürü kendilerini yargılama hakkımız yok.Bana sorarsanız Fenerbahçe bayan basketbol takımı buralarda olmayı hak ediyor.Ancak Türk sporunda, sosyal medyanın olumsuz gelişimi ve ülkedeki insani değerlerin bir bir kaybolmasıyla büyük bir erozyon yaşanmakta.Daha 14-15 yaşında çocukların tribünlerde"Reis" adı verilen kişilerin yanında etmeye başladığı küfürler,maça girmeden alkol almış "velet topluluğunun"oluşturduğu taraftar yapılanmalarını asla kabul etmeyeceğim.Maalesef Fenerbahçe'de de bizde de diğer takımlarda böyle oluşumlar söz konusu.Hiçbir bilgi birikimi olmadan ahkam kesmeye çalışan,küfür ederek bir yere varmak isteyen,holigan tipli yöneticilerin tabağını yalayarak bir yere gelmeye çalışan taraftar yapılanmalarını asla kabul etmeyeceğim.Aklıselim Fenerbahçe taraftarı bu başarıyı sonuna kadar hak eder,diğerleri ise hiçbir şeyi.Ben olaya bu açıdan bakıyorum...