Ekrem Memnun

Şu takım şampiyon olursa efsane olacak. Dar rotasyon ve sınırlı kalitesi ile hakemlere ve federasyona karşı alınacak bir sampiyonluk ile efsane olacaktir. Allah kendisinin ve oyuncularının yardimcisi olsun inşaAllah...
 
Geçen seneki senin elinde olacaktı ki...

"Senelik" değil "Ömürlük" sözleşme yapalım.

Ekrem Memnun
 
Böyle şeyler ezeli rekabette çok önemlidir.
Evimizi koruduğunuz için sana ve öğrencilerine teşekkür ederim koç.
Çok büyük insansın.
 
Koç maçtan sonra kupayı alacağız inşallah dedi. İnancına hayranım. Güveniyoruz hocam size.
 
Şunu söylemem lazım Ekrem HOca "bu takım bu sene şampiyon olacak!!" diye daha F8 de elendiğimizde verdiği demeçte söyledi. Ve o yolda da adım adım gidiyor. Helal olsun hocama. İllaki hataları var ama en güzel yanı hiiiç komplexi yok. Sistem basketbolunun değerini beyinlere çaktı resmen:))
 
Ekrem Hocam ruhsuz ne oynadığı belli olmayan Fowles'tan vazgeçip ruhu hırsı karakteri her saniye ortaya koyan Alba'ya döndüğünüz için çok sağolun. Size ve karakterinize azminize inancımız çok fazla. 5. maç için söylemiyorum bunları genel olarak söylüyorum. Ama 5. maçı kazanıp şampiyon olmak inanın futbol şampiyonluğundan bile daha çok mutlu edecek bu taraftarı. Onların salonunda 7 yıllık süreci kırıp şampiyon olmak tarif edilemez bir haz verecek hepimize. Tek maç kaldı hocam 40 dk herşeyimizle savaşalım ve şampiyon olalım size inanıyoruz siz orada en deneyimli bu işin nasıl olacağını bilen tek kişisiniz. Allah yolumuzu açık etsin hocam.
 
Hocam zaman zaman çok kızdım ettim sana ama şu seride takımı böylesine ayağa kaldırabilmen ve tüm hakem skandallarına rağmen ayakta tutabilmen müthiş bir şey.

Umarım gelecek sezon daha planlı-programlı bir kadroyla daha da iyi olacağız.
 
Galatasaray'a dair minimal beklentilerin,aza tamah eden görece pozitif bakışın gafletin ta kendisi olduğunu kanıtlıyor.2008'den beri basketbolun ''b''sini izlememişiz,gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum artık.Pazar ne olur bilemiyorum ama uzun vadede Ekrem Memnun'a seçme şansı verilirse,destek olmayı geçtim köstek olunmazsa 90-99 arasına döneriz.
 
Galatasaray´ın olduğu yerde umut her zaman vardır sözü dışında tutunacak dalımız yok sanıyordum, oysa siz de varmışsınız Ekrem Hocam. Şubede ve TBF nezdinde yaşanan her türlü soruna rağmen camiayı şampiyonluğa inandırdığınız için yürekten teşekkürler.

Pazar günü şampiyon oluruz ya da olamayız bunu önce TBF ve Kurulları sonra biz belirleyeceğiz. Ama sonuç ne olursa olsun bu sezonun kazananı biziz, her şey için şimdiden teşekkürler.
 
Euroleague'de ki o ayıbı bence son 5 maçta ki oyunumuzla kapatti. Şampiyon oluruz veya olmayiz. Ama seneye de bu takımda olmalı. Kendi kuracaği kadroyla gelecek sene inşaAllah daha iyi bir takim olacağiz eminim...
 
Allah razi olsun sizden. Gururlandirdiniz bizi. Sağlam bir şube olsaydi arkanizda eminim herşey daha iyi olacakti. Seneye inşaAllah yine burda olursunuz...
 
Ekrem hocam emeğine sağlık biz senin oynattığın basketbola güveniyoruz önümüdeki sezon kılı kırk yararak en iyi dengeli kadroyu kurarak karakterli 2 kısa kıta dışı oyuncusuyla büyük başarılara imza atacağınızı düşünüyorum. Size çok hala çok inanıyoruz.
 
Hocam Allahina kurban senin. Whalen gitti isine baktin, sampiyon olacagiz dedin. Euroleague'de yoklari oynadik yilmadin. Yonetim destegini alamadin, yilmadin. Serinin ikinci maci hakemler dogradi, serinin ucuncu mac basi, biz hakemlere degil oyunumuza bakacagiz dedin. Serinin ucuncu maci basket faulumuz verilmedi, kaybettik, yilmadin. Adil bir ortamda fark attik, yetmedi. Biz sampiyon olacagiz dedin. Hocam gonlumuzun sampiyonu oldunuz, sen hakemleri hesap etmedin. Subenin basindakiler sizin gibi Galatasaray'li olsa Gonullerin degil o tenekeyi de alirdik. Sen ki butun zorluklara ragmen Galatasaray ruhu ile savastin. Adaletsiz bir ortamda adalatsizligi yenmek icin savastin. Ceyhun Yildizoglun'dan sonra ilac oldun. Hocam maalesef bu ulkeye senin karakterin bol geldi. Ataturk'un izinden giden bu ulkenin neferisiniz. Bu kadar hocam, hersey icin tesekkurler.
 
Aman diyim saçma sapan karar alıp fatura Ekrem hocaya filan kesilmesin, sadece şu final serisinde bile coaching olarak resmen ezdi Roberto'yu, deplasmandaki maçlarda geri adım atmayan bir takım yarattı, eskiden sinip gidiyoduk kopuyoduk oyundan. Kendi kuracağı oyunla, Fowles ve Harding yerine gelecek kaliteli Amerikalı isimlerle seneye EL'yi bile alabilecek kadro kuracaktır hoca, inşallah düzgün karar alınır adamı rahat bırakırlar.
 

Üst