Emeğine Sağlık hocam Elinde ki Malzemeyi En iyi Şekilde Kullandınız. Hll Olsun... Son Ana Kadar Mücadele Etmeniz Saygıyı hak ediyor
Sn. Murat ÖZYER'in kendisine yöneltilen sorulara hedefin şampiyonluk olduğu yönünde cevap vermesi kadar doğal bir şey yok.
Bunun üç temel sebebi var;
1- Sezonun tamamlanmasının ardından yeni sezon kadrosu oluşturulurken bütçe ve oyuncu görüşmelerinde önemli bir role sahip olan/ olması gereken / olduğu zannedilen kişi kendisi olması sebebiyle sahip olduğu / sahipmiş gibi göründüğü yetki ve sorumlulukları kapsamında aksi yönde bir beyanda bulunması mümkün değil. Bu açıdan kendi sorumluluğunu yerine getirdiğini iddia edecektir.
2- Sezon sonunda yaşanacak olası bir başarısızlıkta (ki bence bu kadro ile şampiyon olamamak başarısızlık değildir) sorumluluğu Ekrem Memnun'a atıp Ekrem Memnun üzerinde baskı kurmak ve kendisi üzerindeki baskıyı azaltmak. Hedef tahtasına Ekrem Hocayı koymak.
3- Sn. Murat ÖZYER'in kendisini üstün zekaya sahip bir yönetici muhatap olduğu taraftar kitlesini ise koyun sürüsü olarak görüyor olması. Sn. Murat ÖZYER'in zekasına ilişkin değerlendirme yapmak bana düşmez, makama duyduğumuz saygıdan dolayı o konuda yorum yapmayacağım. Ama taraftarı kandırılmaya müsait bir koyun sürüsü olarak görüyor olmasını kabul edemiyorum. Kendisi istediği kadar uğraş versin ama Ekrem MEMNUN'u hedef tahtası haline getirmeyi başaramaz; zira bu taraftar neyin ne kimin kim olduğunu gayet iyi biliyor. En az Murat ÖZYER kadar!
Nasıl bir maç öncesi konuşması yaptı çok merak ediyorum. 14-0 la başlatmak beceri ister.
Nasıl bir maç öncesi konuşması yaptı çok merak ediyorum. 14-0 la başlatmak beceri ister.
Hoca'nın ne suçu var bunda?
Takım şut sokamadıysa suç hocanın mıdır?
Madem beceriksiz,bize bu takımı çalıştıracak becerikli bir hoca gösterin?
El insaf yahu...
Maça en iyi halinle girmek için haırlanırsın. İlk hücumların organize olur sonuca yönelik olur hazırlanmış setlerden olur. Şutlar girmedi diye bahane mi olur böyle bir başlangıca.
Bi ara müsayit olup vaktini ayırabilirsen Ekrem hocayı karşına alıp biraz ders verebilirsin bence.