Ekrem Memnun

Emeğine Sağlık hocam Elinde ki Malzemeyi En iyi Şekilde Kullandınız. Hll Olsun... Son Ana Kadar Mücadele Etmeniz Saygıyı hak ediyor

Hocam sakın ola ki bırakmayı falan aklının ucundan geçirme. Seninle beraber yine eski günlerdeki namağlup takımlı günlere geri döneceğimize inanıyorum. Bu düzene dur diyecek tek adamsın sen.

Saygılar.

Hocam gözün aydın, Murat Özyer'e göre süper kadro kurmuşuz ve şampiyon olacakmışız! Aman dikkat et hocam sene sonunda kabak senin başına patlamasın.

Ah be hocam bu çok üzülüyorum senin için.

Belkide Kadın basketbolu tarihine geçecek kalitede "farklı" bir hocaya sahibiz ama iş bilmezlerin yönetiminde heba oluyor elimizde.

Sn. Murat ÖZYER'in kendisine yöneltilen sorulara hedefin şampiyonluk olduğu yönünde cevap vermesi kadar doğal bir şey yok.
Bunun üç temel sebebi var;

1- Sezonun tamamlanmasının ardından yeni sezon kadrosu oluşturulurken bütçe ve oyuncu görüşmelerinde önemli bir role sahip olan/ olması gereken / olduğu zannedilen kişi kendisi olması sebebiyle sahip olduğu / sahipmiş gibi göründüğü yetki ve sorumlulukları kapsamında aksi yönde bir beyanda bulunması mümkün değil. Bu açıdan kendi sorumluluğunu yerine getirdiğini iddia edecektir.

2- Sezon sonunda yaşanacak olası bir başarısızlıkta (ki bence bu kadro ile şampiyon olamamak başarısızlık değildir) sorumluluğu Ekrem Memnun'a atıp Ekrem Memnun üzerinde baskı kurmak ve kendisi üzerindeki baskıyı azaltmak. Hedef tahtasına Ekrem Hocayı koymak.

3- Sn. Murat ÖZYER'in kendisini üstün zekaya sahip bir yönetici muhatap olduğu taraftar kitlesini ise koyun sürüsü olarak görüyor olması. Sn. Murat ÖZYER'in zekasına ilişkin değerlendirme yapmak bana düşmez, makama duyduğumuz saygıdan dolayı o konuda yorum yapmayacağım. Ama taraftarı kandırılmaya müsait bir koyun sürüsü olarak görüyor olmasını kabul edemiyorum. Kendisi istediği kadar uğraş versin ama Ekrem MEMNUN'u hedef tahtası haline getirmeyi başaramaz; zira bu taraftar neyin ne kimin kim olduğunu gayet iyi biliyor. En az Murat ÖZYER kadar!

Sn. Murat ÖZYER'in kendisine yöneltilen sorulara hedefin şampiyonluk olduğu yönünde cevap vermesi kadar doğal bir şey yok.
Bunun üç temel sebebi var;

1- Sezonun tamamlanmasının ardından yeni sezon kadrosu oluşturulurken bütçe ve oyuncu görüşmelerinde önemli bir role sahip olan/ olması gereken / olduğu zannedilen kişi kendisi olması sebebiyle sahip olduğu / sahipmiş gibi göründüğü yetki ve sorumlulukları kapsamında aksi yönde bir beyanda bulunması mümkün değil. Bu açıdan kendi sorumluluğunu yerine getirdiğini iddia edecektir.

2- Sezon sonunda yaşanacak olası bir başarısızlıkta (ki bence bu kadro ile şampiyon olamamak başarısızlık değildir) sorumluluğu Ekrem Memnun'a atıp Ekrem Memnun üzerinde baskı kurmak ve kendisi üzerindeki baskıyı azaltmak. Hedef tahtasına Ekrem Hocayı koymak.

3- Sn. Murat ÖZYER'in kendisini üstün zekaya sahip bir yönetici muhatap olduğu taraftar kitlesini ise koyun sürüsü olarak görüyor olması. Sn. Murat ÖZYER'in zekasına ilişkin değerlendirme yapmak bana düşmez, makama duyduğumuz saygıdan dolayı o konuda yorum yapmayacağım. Ama taraftarı kandırılmaya müsait bir koyun sürüsü olarak görüyor olmasını kabul edemiyorum. Kendisi istediği kadar uğraş versin ama Ekrem MEMNUN'u hedef tahtası haline getirmeyi başaramaz; zira bu taraftar neyin ne kimin kim olduğunu gayet iyi biliyor. En az Murat ÖZYER kadar!

2.sine ekleme yapayım ağabey. Derya Özyer'i kadın takımımızın baş koçu yapmak...

Metehan kardeşim; herşeyin farkındayım aslında.

Ama sadece bazılarını dile getirmektem imtina ediyorum.

Bazı seyleri yazarken zamanlama, takıma zarar vermekten korkma vb. faktorleri göz önünde bulunduruyorum.

Ekrem hocanın Murat Özyer ile kavga ettiği ve bırakma noktasına geldiği doğrumu?

Fanatık gazetesinde ıkı gundur haber cıkıyor bır PERSONEL hakkında ne derece doğrudur bılımıyorum ama ve yazılan rakam gercekten doğru ıse GALATASARAY'IN vay halıne verılen para ıle sanırım bır oyuncu alırdık.

Basketbol Dünyasında en çok üzüldüğüm adamsın şu Milli takımın başına geçsen efsane olursun, bırak git Valla sana darılan Fenerli olsun.

Hoca'nın ne suçu var bunda?
Takım şut sokamadıysa suç hocanın mıdır?
Madem beceriksiz,bize bu takımı çalıştıracak becerikli bir hoca gösterin?
El insaf yahu...

Maça en iyi halinle girmek için haırlanırsın. İlk hücumların organize olur sonuca yönelik olur hazırlanmış setlerden olur. Şutlar girmedi diye bahane mi olur böyle bir başlangıca.

Maça en iyi halinle girmek için haırlanırsın. İlk hücumların organize olur sonuca yönelik olur hazırlanmış setlerden olur. Şutlar girmedi diye bahane mi olur böyle bir başlangıca.

Bi ara müsayit olup vaktini ayırabilirsen Ekrem hocayı karşına alıp biraz ders verebilirsin bence.

Ekrem hocaya ben çok güveniyorum çalışmaya inanan bir hoca. Kendisi çok yeniyiz çok daha iyi olacağız zamanla dedi ve haklı da karşımızda hazır bir takım var bize daha çok zaman lazım. Zamanla çok daha iyi bir duruma gelecektir takımımız. Ekrem hocaya inanmaktan hiç bir zaman vazgeçmeyeceğim.

Yapabileceğinin elindeki kadrodan alabileceği en üst verimi almaya çalıştı rakip ikişer ikişer 4 5 pozisyonlarını değiştirirken biz Nevriyeyi dinlendirmenin yollarını aradık .. Sonuna kadar güveniyorum bu sezon belki olmayacak ama yeteri kadar yönetimde çabalamadı zaten aslanlar gibi savaşalım yeter .

Şubenin mevcut haliyle, Ekrem hoca üzülmesin yeter bana.
Malesef durum budur..

Bütün sıkıntılara rağmen sezon sonu yine bir şekilde şampiyonluk kıvılcımı yakacaktır bence.
Tabi sonuca ulaşma şansımız çok az, orası ayrı mesele..

bir şey dikkatimi çekti ekrem hoca geldikten sona savunmamız toparlandı ama hücumda sıradan takımlara karşı bile sayı bulamıyoruz an itibari ile ilk yarı sonunda botaş a 26 sayı atmışız :(: