EL 2. Hafta | Galatasaray MP 64 - 68 UNICS Kazan

Abdi İpekçi'yi tamamen dolması şart hem takımı sonuna kadar desteklememiz ve euroleague te her maç yanlarında olacığımızı hissetmeleri lazım..!!!
3.lük için en büyük rakibimiz olan kazan da h.domercant'ı tutarsak sağlam bir savunma ve muhteşem bir atmosfer ile çok rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum..!!

ben 10 bin civarı seyirci bekliyorum maçta
geçen sezon final serisinden sonra
takım ilk kez seyirciyle bulaşacak
çok çoşkulu bir atmosfer olacaktır
UNICS Kazan çok üst düzey bir takım değil
domercant dışında yıldız oyuncuları yok
savunma sertliğimizi sahaya yansıtırsak rahat kazanırız

Lisansımız yok, eğer şampiyon olamazsak ve bize lisans vermezlerse gene ön eleme oynayacağız. Ama ben top 8'e çıkıp, taraftar gücünü gösterince lisans alabileceğimizi düşünüyorum.

çok ama çok onemli bir maç. umarim taraftar maçin hakkini verir. eger bu maçi kazanirsak siena ve barça maçlarini kaybetme luksumuz olur. tabi bu takimlar gruptaki diger takimlari da yenmesi gerek.

Bu Domercant takıntısı nedir anlamıyorum, bana kalırsa çekinmemiz gereken oyuncuları Lyday ve Wilkinson.

Benim için özel bir maç çünkü ben Rancik değil Wilkinson'ın kalmasını istemiştim hep. Bu forma içinde gördüğüm en yararlı oyunculardandı, hatta o sezon için gizli kahramandı. Daha önce Chris Owens ın olduğu gibi.

Jawai çok hantal bir oyuncu. Pota altında çok opsiyonları yok. Alan savunmasını bizim Songaila ile cezalandırdığımız gibi sadece Wilkinson ile cezalandırabilirler. Bence maçı çok zorlanmadan alırız.

Sadece yenmenin yetmeyeceği en azında 10-12 sayı fark atmamız gereken bir maç 3. lük için. Çünkü bu maçın bir de deplasmanı var. İkili averaj çok önemli.

biletlerin ne zaman çıkacağını kim belirliyor? Biletlerin Pazar günü satışda olması ,satış rakamlarını etkilemesinin yanında insanlar gider rahat rahat biletlerini alırdı.Ben yönetici olsam ne yapar ne eder hafata içi maçlarının biletlerini pazar günü satışa çıkarttırırım.
Biletlerinin biteceğini sanmıyorum 8bin kişiye oynarız gibi bu maçda inşallah ben yanılırım.

bilet olur mu olmaz mı diye endişeleneceğinize kombine alın arkadaşlar biletixten en az bir bilet alsan BBL'de 7+4 TL, Avrupa Liginde 10+4 TL. BBL'den 3-4 maça gitsen -ki normal sezon maçlarını kastediyorum- avrupa liginde de 5-6 maça gitsen neredeyse kombine parası kadar para harcamış oluyorsun. ver 150 TL Gs bonus'un varsa 135 TL. hem bilet endişen olmaz hem de muhteşem maçlar izlersin.

Kadın'ların maçları da cabası. ki avrupa ligi şampiyonluğu hedeflerimiz arasında.

Maça gelecek olursak. ne yapıp edip doldurmamız lazım. maç saati de çok uygun. haydi aslanlar.