EL 5. Hafta | Galatasaray MP 66 - 70 Regal Barcelona

Şu maç bari tam şölen havasında olsun bu sefer yönetimde bazı projeler üretsin.Belki rakip BArca olduğu için taraftar grupları da birşeyler düşünüyordur ..

Lakovic,Navarro düellosu bekliyorum,rus ruleti gibi olacak.İki çok yürekli,iki çok iyi bilekli adamın çarpışması.

Vay be film gibi.:D

Lakovic,Navarro düellosu bekliyorum,rus ruleti gibi olacak.İki çok yürekli,iki çok iyi bilekli adamın çarpışması.

Acaba hangisi çift haneye çıkıcak düellosu olabilir gibime geliyor.Çünkü ikisininde performansı diplerde. Hele navarro tamamen kendini top 8'e filan hazırlıyor :)) Ben en çok dikkat etmemiz gereken huertasın savunması. Onun içeriye bindirmeleri ve ikili oyunlarına çare bulmalıyız yoksa boyalı alandan 40 sayı filan yiyebiliriz. Eğer pota altını kazanırsak maçıda kazanırız.

Vize haftam bir hafta Kocaelinde kalacaktım ama bu maçı kaçıramam salondaki yerimi muhakkak alıcam.Arkadaşımla birlikte İpekçiye real madrid formaları ve gs atkılarıyla geliyoruz :) Hayatta kaç kez nasip olur ki barcayla oynamak :)

Başarabiliriz !

Bence bu maç avrupa'ya mesaj maçıdır. Galatasaray'ın taraftarı ile nasıl bütünleştiği o salon nasıl cehenneme çevrilir gösterilmelidir. Zaten kazanırsak bence insanların dikkatini üstümüze çekeriz. Bu bakımada bir mesaj maçıdır Barça maçı.
Bu maçı kazanmamız yada kaybetmemiz BENCE puan durumunda etkili olmaz.Çünkü biz istersek barçaya 50 sayı fark atalım Rusya'da kaybedersek unicsin üstüne geçemeyiz. Aynı şekilde 50 sayı fark yesekte rusya'da kazandığımızda 3. bitiririz.
Ama herşeyden öte yıllardır beklediğimiz kendimizi avrupa'ya tanıtmak için inanılmaz bir fırsat. Hem saha içinde hem saha dışında.

Efes maçında Murat Murathanoğlu da söyledi,Lakovic Navarro'dan sonra en iyi faulü gösteren oyuncudur heralde..Maç içinde asıl bu nasıl bir düelloya dönüşecek merak ediyorum ben :)

Şu başlığı da görmek nasip oldu ya şükürler olsun :D Bundan bir buçuk sene önce düşme maçı oynuyorduk. Kazanırız, kaybederiz ama bu maçtan çok büyük keyif alacağım. Lakovic'in ortaya koyacağı performansta merak konusu. Bir de koca senede matematik sınavının öncesini bulmasaydı şu maç daha güzel olacaktı :D

Sahaya yabancı madde atmayı sürdürdüğümüz sürece hiç bir şey sokmazlar.. Perşembe günü salona girişler ve yolların akıcı olması için ne yapılabilir acaba? Pazar günü çekilen sıkıntıların tekrarlanmaması için en azından bir şeyler yapılsa.. Müsabaka izlemek için (Farklı branşlarda) en çok sıkıntı çeken taraftar GS taraftarıdır muhtemelen..
Hava şartları da elverirse Efes maçına benzer bir hava olur (sayıca) ümidindeyim..

Herkes keyfini çikarsin. kazaniriz yeniliriz hiç önemli degil, zaten bu takimin hedefe maçlarindan degil, ama taraftar için tam hedef maçi. Orayi cehenneme çevirecegiz.

Sırt ağrısından yakınan basketbolcuları biraz olsun anladım.Kumları döküp bitiremezsem bench arkası zor gözüküyor.İki üç damacana su içmem lazım maça kadar. :)
Unutulmaz Maçlar belgeseli bu ortamda yazan herkese çok şey ifade eder.Müthiş bir gurur ve özgüven aşılar.Gözlerin dolabildiğini,bu ifadenin basit bir klişeden ibaret olmadığını kanıtlar.Neuchatel maçından tutun UEFA Kupası,Süper Kupa finallerine yok yoktur.Yalnız bir maçın anlamı benim için farklıdır;93-94'teki Barcelona maçı.Barcelonalı oyuncuların bitse de gitsek dediği,Sedat Romario'ya ikram etmese gol atmaya bile niyetlerinin olmadığı CL grup maçı.Golün akabinde Galatasaray iyi niyetle saldırır ama kalite eksikliği belirgindir.Karşı karşıya pozisyonlarda eller ayaklara dolaşır,bir türlü son vuruş gelmez.İkinci yarıda Hakan Şükür'ün penaltı golü ve Busquets'in iyi niyetimizi ödüllendiren hatasıyla 'ateş böceği Ercan'ın çığlıkları arasında ittire ittire galibiyet gelir.Karşı karşıya pozisyonda topu ıskalayan takım 2-1'den sonra ceza sahası dışından ayak dışıyla gol arayacak özgüvene erişir. :) Sonrası malum,o takımın parlayan gençleri Barcelona dahil tüm takımların korkulu rüyası olur o günkü kıvılcımdan beslenerek.
Perşembe arada o günkü gibi uçurum olmayacak.Ama ciddiyetsiz bir Barcelona da olmayacak.Adamlar Siena'dan da iyi,bir Panathinaikos klasiği yaşanmazsa Mayıs'ta CSKA'yla final oynayacaklar Sinan Erdem'de.Bakarsınız her şey yolunda gider,tarihe geçer 19 Kasım.Saha içi kaynaklı olmasa bile 19 Kasım'ı tarihe geçirmek elimizde.Takımının bu güne kadar yaptıklarının farkında olan,Barcelona'yla karşılaşıyor olmanın keyfini en öne koyan ama bir o kadar da sert olan bir kitle 19 Kasım'ı tarihe geçirebilir.Ne dersiniz?

Anlamıyorum tam olarak bunun amacı nedir biri bana açıklasın ? Barcelona sevgim çok ayrıdır ama şu an ki Barcelona değil..Figolu,Rivaldolu,hatta Koemanlı zamanı severim ben..Barça fanatikleri türedi son yıllarda..Erkekleri geçtim bi de hasta Barçalıyım diyen acaip kızlar var..Sürekli Barcelona ile ilgili yorumlar yapan,ciddi ciddi taraf tutan,laf dalaşına giren insanlar var..Bunlar beni de soğuttu Barcelona'dan ama sizinkinin amacı ne anlamıyorum :) Saha içinde başka takımın formasıyla,atkısıyla bir takımı kızdırmaya çalışmak yerine sadece kendi hareket ve tezahüratımızla etkilesek..Yani benim bilmediğim başka bir husumet mi var aramızda Barça ile ? Eğer öyle ise de bu şekilde de çok mantıklı gelmez ama en azından biraz daha anlam verebilirim :)

203 ten bilet alacaktım ama kalmamış bizde 201 den bilet aldık arkadaşla. Maça gelince yeniliriz yeneriz hiç mühim degil efes maçındaki atmosferi yaratalım avrupa taraftar görsün he birde yenersek tadından yenmez :)

Adamların sinirleri bozulmaz bir etkisi de olmaz bence de, Real atkısı takmak gibi bir niyetim de yok ama Real-Barca rakabeti İspanya ve İspanyolları aşmış bir rekabet her ülkede olduğu gibi biz de Real'i yada BArca'yı destekleyenler var.Birilerinin (ki bu birileri Barca karşıtı Real sempatizanı Galatasaraylılar olabilir medeni olmak kompleks yapmamayı gerektirdiğine göre doğrudan rakibimiz olmayan Dünya'nın en iyi klüplerinden birine sempati duymada bir mahsur yok hele medeni bir yaklaşımla hiç yok) maça Real atkısı ile gelmesinin ne gibi bir olumsuz tarafı olduğunu anlamış değilim gayri medeni tarafını hiç anlamış değilim.Duyan da sahaya yabancı madde atalım küfür edelim var dendi sanacak.FB örneğine gelince suimisal emsal olmaz malum FB herhangi bir konuda olsa olsa suimisal olabilir :).

İşin çocukça kısmına helince nereden baıldığına bağlı mesela birileri içinde içlerinde onlarca yüzlerce siyatetçi,avukat,hakim,doktor,öğretmen,mühendis,yönetici vs de olan binlerce kişinin bir topu sepetin içinden geçirmeye çalışan 10 kişiyi yada onbillerce kişinin bir topu iki direğin arasına somaya çalşan 22 kişiyi bir yere karda kışta kıyamette dolışup (bazıları şehir dışında erişkin sorumlulukları olan işlerinden izin alma yada erteleme pahasına gelip) üzerini yüklü para verip izlemesi izlerken, de kah hayatlarındaki belki en büyük sevinci , kah en büyük üzüntülerden birini yaşamaları sonra hızlarını alamayı yaşadıkları ve yaşayacakları 40dklar (yada 90 dklar ) İçin tekrar tekrar kafa yormaları,düşünmeleri,düşünmekle yetinmeyip düşündüklerini paylaşma gibi bir endişleri olması,bu paylaşım için eşin dostun yeterli olmaması,bu iş için nette fotumlar açılması sonra binlerce insanın bu forumlara üye olup onca işin gücün arasında forumda vakit geçirmeleri yazıp çizmeleri de çok çocukca olabilir.

Galatasaray - Barcelona maç konusu. Real Madridin ne işi var burda? Bu konuda basketbol konuşulur atkı değil!

navarro,huertas ve chuck eidson .fantasy challengede almak istesen bile alamazsın aynı takıma puanın yetmez.
çok güzel maç olacak kaçıran üzülür.