EL 5. Hafta | Galatasaray MP 66 - 70 Regal Barcelona

bugün öğlen 13.00 gittiğimde kapalıydılar satışı açmadılar bakırköyde alamamak çok koydu inş yarına bilet kalır :p

Biz taraftar olarak bu maçta o salonu dolduramazsak acaba hangi maçta dolduracağız. EL de barca ile abdi ipekçide maç oynayacağımızı 1 sene önce kim tahmin ederdi. İstanbul da 12000 aslan yürekli soğuk havaya, trafiğe, iş sıkıntısına rağmen o salonu dolduracaktır buna inanıyorum, ben gidiyorum tribün kombinemi ilk satışa çıktığı gün aldım, bahane sebeb üretmeye gerek yok taraftarlık bütün bir sezon maça gelmeyip şampiyonluk maçına gidip arkasından ahkâm kesmek değildir. Bu takım bu bütçeyle Oktay hocayla birlikte mucize işler yaptı ve desteği her şartta sonuna kadar hak ediyorlar. Ayrıca maç sonucu ne olursa olsun...

salon dolacak gibi gözüküyor,yeneriz yeniliriz on bilmiyorum da bize bu anlarını yaşama fırsatı veren insanları bir kez daha onurlandıralım

ultrAslan UNI olarak ,üstümüze düşeni fazlasıyla yapacağız,bu sefer bir aksilik çıkmayacak gibi ,maç öncesi bizleri güzel şeyler bekliyor...

Biletinizi alın, salona gelin, maçın keyfini çıkarın. Maçtan sonra bütün Avrupa Basketbolu skoru değil Galatasaray tribünlerini konuşsun. Eğer biz taraftarları değil skoru konuşuyorsa herkes, zaten kazanmışızdır. 'Tarih yazılmaya başlanırken Oradaydım' diyebilmenin keyfini çıkarın bu kez...

Bu arada Efes maçındayken, soğuk hava ve trafik dolayısıyla perşembe akşamı salon dolmaz diye konuşmuştuk bir kaç arkadaş ama biletixten baktım bugün daha salı ve hepsi pota arkası üstten toplam sadece 9 blokta bilet kalmış. Biz fena halde yanılmışız. Maç gününe bilet kalmaz demedi demeyin.

İnsan birkere gelince kaptırıyor kendini ilk defa Kazan maçına geldim ömrü hayatımda sonra efes şimdi barcelona maçına bilet aldım . Bir kere gelen zaten bagımlısı oluyor :)

Yarına bitecek bileti olmayanlar yarın erken davransın karaborsaya kalmasınlar .8 blok kalmış içinde bitmek üzere olanlarda var gibi 1000 civarı yer kalmıştır sanırım

Artık efsane bir galibiyet almanın zamanı geldi. Salonun dolacağına eminim, Efes maçında harika atmosfer vardı Barcelona maçında neler olur bilemiyorum artık.

efes maçında atmosfer 4. periyot muhteşemdi. ilk 3 periyot yine güzeldi ama bütün tribünler katılmamıştı tezahürata. son periyot özellikle 3 oyuncumuzun yere atlayıp almaya çalıştığı toptan sonra öyle bir gürültü kopmuştu ki destekten dolayı. yani ben bağırıyorum ama bi yandan da kulaklarımı tıkıyordum:D:D öyle fenaydı.

Biletinizi alın, salona gelin, maçın keyfini çıkarın. Maçtan sonra bütün Avrupa Basketbolu skoru değil Galatasaray tribünlerini konuşsun. Eğer biz taraftarları değil skoru konuşuyorsa herkes, zaten kazanmışızdır. 'Tarih yazılmaya başlanırken Oradaydım' diyebilmenin keyfini çıkarın bu kez...
Son günlerde gördüğüm en güzel mesajdı tebrik ederim :)

Perşembe günü her türlü Galatasaray konuşulacak desene :)

201 sistemde duruyor ama yanyana iki koltuk yok yani o blokta bitmek üzere maça gelmek isteyen ya yarın sabah ilk iş biletix'e gitsin yada en temizi netten alsın yarın öğlene kalmaz biter gibi duruyor.

Umraniyen ipekciye 1,5 saatte gidebilrmiyim acaba? Mesai bitimi 18:30.Bu saatte cikip İpekciye gidebilirmiyim? Kac gundur kara kara bunu dusunuyorum.