EL 5. Hafta | Galatasaray MP 66 - 70 Regal Barcelona

Barcelona maçını sadece bir maç olarak görmemeliyiz. Barcelona maçı sadece kazanılması gereken bir maç değil. Barcelona maçı sonuç ne olursa olsun ULEB'teki, ULEB'in merkezi olduğu için İspanya'daki hatta Barcelona'daki basketbol severlerin kalbinin çalınacağı ve sezon sonu yeni sahiplerini bulacak A lisansına dört elle sarılacağımız maçtır. Barcelona maçı Galatasarayımızın gelecek planlarının vucüt bulacağı maçtır. Maça gidecek taraftar yaptığı her şey belki de bizim yeni sezonda nerede olacağımızı belirleyecek. Yenilsik bile herkesin tekrar tekrar yaşamak isteyeceği ağızlarda doyumsuz bir basketbol tadı bırakmalı. Kazanacağız o ayrı...

İçimde inanılmaz bir heyecan var.Artık yarın saat 20.00 olsun istiyorum.Benim görüşüm çok çekişmeli bir maç olacak şeklinde.Ama skor ne olursa olsun maç sonu takımımızı ayakta alkışlamamız lazım.Evet favori barselona ama Galatasaray'ın olduğu yerde umut kesilmez.Biletler inşallah bugün biter ve hepimizde daha büyük bir heyecan başlar.Unutmayın sonuç ne olursa olsun o son topa kadar savaşan aslanlarımızı yarın 40 dakika boyunca ve 40 dakika sonunda yalnız bırakmayalım.Hepsine güvencim sonsuz.Heyecandan çokda konuşamıyorum daha maça 30 saat var ama heyecandan ne hallere düştük.Haydi aslanlar Sahada,Tribünde,Evde,Bench'de tek yürek olalım.Bu takım bunu hakediyor. KONSANTRASYON!

''son topa kadar'' kavramını avrupaya gosterecegımız mactır bence.mucadele etmek ,savasmak ne demek gostermeliyiz.taraftarımızla,takımımızla grur duyacagımız bir mac olacak bence.sonunda kazanan inş. biz oluruz

Resmi sitede belirtilmiş burda yazıldı mı bilmiyorum
Karşıdan ve uzak semtlerden gelecek renktaşlar için önemlidir diye burayada yazayım .
Ayrıca maç sonunda Abdi İpekçi Spor Salonu önünden Metrobüs hattına ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecektir.

Taraftar olarak karışmak istemem uA nın işine ama hani bir ara beşiktaş taraftarının tribünlerinin sırayla yaptığı bir tezahürat vardı liverpool maçındaydı yanılmışyorsam kolları sallayarak ooo ooo ooo oooo sonra da la la la la diyeydi sanırım hatırlayanlar bilir full dolu tribünlerde muhteşem olmaz mı Abdi İpekçide ?

maçla ilgili şunu söylemek istiyorum. teknik analizle alakalı bir durum. bizim takım belli bir dönem geri koşmakta çok zorlanıyor. yefes maçında 8-10 sayı bu yüzden yemiştik. barcelona hızlı oynamayı seven ve bu oyuna alışık bir takım. geri koşmakta zorlanırsak ilk periyotta maç kopar. tribünden homurdanmalar başlar.

Mahmuti:
Galatasaray Medical Park başantrenörü Oktay Mahmuti, yarın oynayacakları FC Barcelona Regal maçı ile ilgili olarak, “İstediğimiz mücadeleyi sergiledikten sonra neden galip gelmeyelim” dedi.

Sarı kırmızılı ekip Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam ederken başantrenör Oktay Mahmuti de açıklamalarda bulundu.

Zor bir maç olacağını ama Turkish Airlines Euroleague’deki bütün maçların zor olduğuna dikkat çeken tecrübeli antrenör, “Maçların hiçbirisi için kolay diyemeyeceğim ama bunlardan daha zor. İstediğimizi mücadeleyi ortaya koyduktan sonra, takım ruhunu ortaya koyduktan sonra, seyircimizin de desteği ile neden galip gelmeyelim” şeklinde konuştu.

Oktay Mahmuti , arka arkaya oynadıkları üst düzey maçlarla ilgili olarak ise şunları söyledi;“Tabi iniş ve çıkışlar oluyor bu işin normal bir parçası ama Anadolu Efes maçı sonrasında da söyledim; biz buralarda oynamayı seçtik ve buralarda oynamak için mücadele ettik. Bunun keyfini yaşamalıyız ve aynı zamanda sorumluğunu yaşamalıyız. Bu seviyelerde olmak kolay değil. Herkesin bu seviyede adapte olması gerekiyor. Seviyeyi bize göre adapte edemeyiz biz seviyeye göre adapte olmalıyız.”

1 saat sonra tum biletler tukenmis olacak.Galatasaray taraftari bir kez daha Euroleague e bu ulkede en layik klubun ve taraftarin Galatasaray oldugunu dosta ve ozellikle dusmanlara gostermistir.

Umraniyen ipekciye 1,5 saatte gidebilrmiyim acaba? Mesai bitimi 18:30.Bu saatte cikip İpekciye gidebilirmiyim? Kac gundur kara kara bunu dusunuyorum.
Tam ucu ucuna yetişirsin diye düşünüyorum. En önemli nokta ümraniye çarşı trafiğini aşıp altunizade metrobüs durağına ulaşabilmek. Altunizadeden sonra yaklaşık 1 saatte salonda olursun. Kazan maçına ben de kozyatağından gelmiştim, 6:15 gibi işten çıkıp rahat rahat yetişebilmiştim maça. Ama ümraniye trafiği çok tehlikeli :)

arkadaşlar benim mesai 18.30da beşiktaşta sona erecek. 101 blok 9.sırada kombinem var. maça anca başlama anı gibi yetişebilirim. benim koltuğa hırkasını bişiyini koyup sahipli diyebilecek var mı 101 bloktan :?

Bu maçı uzun zamandır bekliyorduk hepimiz ama şu an nedense maç umrumda değil..Şu an en büyük heyecanı taraftar konusunda yaşıyorum..Acaba nasıl bir görüntü olacak ? Sopalı pankartlar içeri alınacak mı ? Taraftarın hepsi bi arada tezahürat edecek mi ?

Bunları gördükten sonra maçın heyecanını yaşayabileceğim sanırım :)

Keyfini çıkarmaya bakalım bu maçın... Ben bu kadar büyük bir takımla iç saha maçı yaptığımızı hatırlamıyorum şu yaşıma kadar hafızam beni yanıltmıyorsa. İşin teknik analiz kısmına girmeyeceğim. En büyük dileğim coşkulu ve tam dolu bir salonda bu maçı oynayabilmemiz. Salon tam dolu olacak, taraftar da umarım Efes maçına nazaran daha çok devreye girer. Olur da bir de galibiyet çıkartabilirsek tadından yenmez.. Takımımıza başarılar..

Kırk yılın başında biletler biter öğlene kadar dedim hala bitmemiş neyse yarına kadar kesin biter bu arada rakip takıma ayrılan bloklardan 105'de satışa açılmış belki biraz da o yüzen bitmedi