EL 5. Hafta | Galatasaray MP 66 - 70 Regal Barcelona

doğru bu forumda oyuncularımızı övmeyen herkes fenerbahçeli.lakoviç mükemmel oynuyor pas hataları nazar boncuğu şut atsa sokacak ama iyi savunuyorlar.geçiniz efenim bunları
1- Fenerli olduğunu düşünsem arkadaşım diye hitap etmem. 2- Lakoviç berbat oynuyor. Ama elinden geldiğince mücadelisini veriyor. Biz bu takımın en dip hallerini gördük. Şimdi tarihimizin en büyük maçına 1 yıl gibi kısa sürede ulaşmış takımı Barcelona'ya yeniliyor diye eleştiren zihniyete karşıyım.
O yüzden siz devam edin

şimdi burada lakoviçi eleştirmek ayıplanıyor ya,ben buna gülerim işte :) ..arkadaşlar hepimiz galatasaraya gönül veriyor

Arkadaşlar ne bekliyordunuz ilk yılımızda EL´de?

Barça´ya sahamızı dar edelim, Siena´yı deplasmanda yenelim... Hemen asıp kesmeler, takımdan oyuncu göndermeler başladı... Amma meraklısıyız ya oyuncu bavulu hazırlamaya!..

1- Fenerli olduğunu düşünsem arkadaşım diye hitap etmem. 2- Lakoviç berbat oynuyor. Ama elinden geldiğince mücadelisini veriyor. Biz bu takımın en dip hallerini gördük. Şimdi tarihimizin en büyük maçına 1 yıl gibi kısa sürede ulaşmış takımı Barcelona'ya yeniliyor diye eleştiren zihniyete karşıyım.
O yüzden siz devam edin
ben sadece lakoviçi eleştiriyorum,belki zamanı değil ama uzun zamandır çok ama çok kötü oynuyor.tartışmaya gerek var mı sence

Oktay Mamuti'nin de eleştirebilir bir insan olduğu artık anlaşılmalı. Adam transfer istemiyor, Luksa Andric denen ikili oyun haricinde özelliği bulunmayan adamda ısrar ediyor ve maalesef yaptırdığı Songaila ve Lakovic transferleri de yetersiz duruyor. Şu müsait sezonda şampiyonluğu kaçırırsak kesinlikle coach faktörü birinci planda olacak. Ama biz doğruları yazdığı için Ünal Özüak'ı eleştirmeye devam edeceğiz hala.
Sana Ünal Özüak ile mutluluklar.

Bana kalırsa sen git ben kalayım zira haklı olduğum sezon sonunda ortaya çıkacak efendi. Puta tapar gibi adamlara tapmanın mantığını çözemiyorum.

Yahu bu takım galatasaray, futbol takımımız zamanında bunları yenerken de güçlülerdi hala aynı takım. Her şey inanmakla başlar. İlk yarının sonunda Andric'i oyuna aldı Mahmuti ve ilk hatayı öyle yaptı. Sanırım Zaza ile Furkan'ın birlikte oynamaları da yasak.

İşte ben bu takımı bunun için seviyorum fark olmuş 20 ama hala oradalar ve her an rakibe bunu hissettiriyorlar. Oyuncular kötü olabilir oynayabilir ama şnemli olan bir karakterin oturması. O yüzden bırakın tekilleri takıma bakın

pravokatörler basmış yine burayı
hacı sen kaç defa lig finali gördünde finale çıkmamayı şampiyon olamamayı başarızlık sayıyosun?
her fırsatta eleştirdiğiniz o adam olmasa şampiyonluğun hayalini kurabilecekmiydin?
300 kişiye playoutlara oynarken 12 bin kişiye barcelonayla oynuyoruz bu durum şok etkisimi yarattı ? kafanızmı güzelleşti? yoksa o günlerden haberinizmi yok!!!

Son çeyreğin keyfini çıkarın. Belki 10 sayının üzerinde bir farkla kaybedeceğiz maçı; ama mücadeleyi izlemek lazım.