EL 5. Hafta | Galatasaray MP 66 - 70 Regal Barcelona

Bence bilerek kaçırdı diye değil, top çembere çarpmadan içeri girdiği için çaldılar düdüğü.

Çok güzel maç oldu herşeyden önce. Teşekkür etmek borcumuz.

ASLAN parçaları tek tek teşekkürler binlerce kez parkeye akan terleriniz için teşekkürler 20 sayıdan 3 sayıya çeken azminiz için bugüne kadar 16 çeyrekte sadece 1 kez geride kapamış AVRUPA ŞAMPİYONU takımı bir maçta 2 periyotta birden yenmek birinde berabere bitirmek sadece bir periyot kaybetmek bunları yaşattığınız için binlerce kez teşekkürler ASLAN parçaları diğerleri gibi ilk senesinde barcadan 40-50 sayı yiyenleri gördük biz...
HELAL olsun işte KAREKTER...

maci kazanmis gibi sevincliyim su anda, ama icimde cok buyuk burukluk var, lorbekin attigi sans uclugu ve son saniyelerdeki gereksiz faullerle rakibe sayi attirmasak yenmistik:(

Helal olsun Lorbeğin anormal üçlüğü girmese ve biz üçlük isabeti bulsak tarihi bir galibiyet alıyorduk.Helal olsun mücadeleye.Şimdiden söylüyorum Sienayı çıkartmayacağız buradan.Ayrıca Euroleague yönetimine kendimizi tanıttık.

Alkışlıyorum,

20 sayı geriye düştükten sonra, farkı kapatıp maçı son ana kadar götürmeyi başardığı için takımımızı.

Barcelona'yı 70 sayıda tutmak çok önemli.

Yüreği büyük basketçilerimize teşekkür ediyorum. Bu kadar üst düzey bir takıma karşı 20 sayı farktan geri gelerek son topa kadar mücadele ettiler. Şans biraz yanımızda olsa kazanabilirdik ama olsun böyle güzel maç izlettikleri için tekrar tebrik ve teşekkür ediyorum kendilerine.

Şu takım yenildiğinde bile kendini ayakta alkışlatıyor, tüm mesele de bu değil mi zaten!

Salonda olmayı çok istiyordum ama ekran başında bile bu heyecanı yaşamak, 20 sayı geriye düşmemize rağmen son anları ayakta izlemek... Teşekkürler Mahmuti ve ekibi, teşekkürler aslan yürekli oyuncularımız ve takım için emek harcayan herkese...

Kazandık..Hemde bir maçtan çok daha fazlasını

Geçen seneki final serisinden sonra yaşanılan his, hatta daha fazlası. Olabilirdinin hüznü, ama ondan daha önce mücadelenin verdiği gurur. Teşekkürler.