EL 5. Hafta | Galatasaray MP 66 - 70 Regal Barcelona

Yok Onur bileti olmayan kimse gitmesin maça. Kimse karaborsadan bilet bakmasın. Eurolig yolu uzun daha top 16 maçları var, gidecek daha çok maç var. O yüzden bileti olmayanlar sonraki maçlara gitsin. Karaborsa yapanlar kazanamasın. Ayrıca Efes maçında bilet bitti ama karaborsa bilet yoktu hiç. bileti olmayan arkadaşlar evden izlesin çok daha iyi olur...

Maci evden tv karsisinda izlemek ne kadar moralimi bozacak olsa da bundan sonra bu tarz maclari cok fazla oynayacagimizi bilmek teselli. Gerci bu mac cok ozel...
Neyse sahada, salonda ve evde tum kalpler birlikte atacak bugun. Tum avrupa gorecek deplasman ne demekmis. Son topa kadar...

Yıllarca uzaktan bakıp iç çektiğimiz yerdeyiz. Biletler bitmiş, herkes konsantre olmuş. Bu akşam sadece oradaydım demek için bile gidilmesi gerek bir maç...

Kaan Kural : ''Galatasaray için Barcelona maçı, suyun derinliğini ölçecekleri maç olacak. Boy verecekler adeta.

bence bu maçı anlatan en iyi kelimeler..

Kaan Kural : ''Galatasaray için Barcelona maçı, suyun derinliğini ölçecekleri maç olacak. Boy verecekler adeta.

Olası bir ters sonuçta Galatasaray bu lige göre değil bu maç ölçü maçıydı sınıfta kaldılar vs gibi antipatik şeyler söylerse şaşırmayacağım Kaan Kural'dan. Bu sözleri de bunları söylemek için ön hazırlık niteliğinde söylemiştir.

Sonuç ne olursa olsun bu takımın son 2 yıldır bizlere yaşattıklarını unutmayalım. Geçmişte sırf bazı oyuncuları görmek için adını bile anmak istemediğim takımın maçlarına giderdim. Biz sadece bu akşamın keyfini çıkaralım. Akşam Aİ bir şölen yerine çevirelim. bence bu bizim için en güzel zafer olacaktır.

bence bu kelimeler ön hazırlık, bizim boy vereceğemiz maçlar dengimiz olan takımlarla yapacağımız maçlardır.
Çok değil daha birkaç ay önce Galatasaray ın EL için 2-3senesi var demişdi Galatasarayın orada olmasını hala sinderemedi anlaşılan. Galatasarayın boyunu Barcelona ile ölçmek yeni bir linç kampanyasının başlangıcıdır ve eminim kaan büyük bir keyifle kınasını hazırlamıştır!!inşallah hazırlamıştır...

Galatasarayın bu maçı kaybetse bile ölçü olmayacağı kesindir..

Bu forum daki bazı kesim dışında Galatasaray barcelonayı yenemedi diye bu lige uygundeğil demez kimse diyemez..

Siena maçı sonrası olanlar yine olacaktır onlar şuan hazır kıta bekliyorlar akşam 10 a doğru piyasaya çıkarlar..

Benim içinse çok farklı kaybetsek bile nasıl kaybedeceğimiz ve bu seviyenin neresinde ne şekilde olduğumuzu görme açısından gerçekten önemli..

Çok iyi takımlar, bizden çok daha güçlüler, Final Four'un en büyük adaylarındanlar. Kesinlikle hedef maçımız değil. Yenilmek de o kadar önemli değil.

Ama ya yenersek? İşte o zaman büyük olay olur. :)

Fotoda gözükenler daha bir şey değil :) Heyecanla maç saatini bekliyorum. Ntvspor maç yayınına 10-15 dk erken girer inşallah.

Tribünde Abdürrahim Albayrak´ı gördüm... Vakti zamanında şubede işler maddi anlamda iyi gitmezken, destek vermesi istendiğinde, ben basketboldan anlamam ki diyen isim değil miydi o? Neyse ben maçın keyfini çıkarayım...

Ayrıca itiraf ediyorum; Kaan ve Yılmaz´ın da maça gidememiş olması burukluğumu hafifletti. : )