EL 6. Hafta | Galatasaray MP 78 - 76 Asseco Prokom

Bavulcu arkadaşlar yarın songailayı ilk uçakla gönderen arkadaşlarla farklı maçlar izledik heralde..Tamam songaila hala bekleneni verebilmiş değil..dünkü maçada çok kötü başladı hatta 2. periyotta vurduğu smaç dışında birşey yapamadı ama son dakikalarda 14 sayı ve son 1.30 dakikaya da 10 sayıdan geri getirip maça ortak eden ve maçın uzatmalara gitmesini sağlayan oyuncuydu..Nasıl başladığı değil nasıl bitirdiği önemli maçı..

şutu hala en büyük özelliği ve takım anlamında kozumuz..ama bu maçtan sonra daha fazla penetre eden ve pota altından oynayan bir songaila izleyeceğiz

bu maçta basketbolu bilen tribunumuz kaç kişidir tam olarak anladım, tribunden gelen kollektif steps, 5 sn itirazları çok guzeldi, o güdümlü hakemleri bile etkilemeyi başardık maçın sonuna doğru, ender in yaptırdığı hucum faulleri aslında biz çaldırdık tam net hucum faul değillerdi. bu maçtaki tribunle barca maçındakinden çok daha fazla gurur duydum.

takım hakkında söyleceğim tek şey, kötü de oynasalar yürekleri çok büyük. bu maçı tek bir durumla özetlemem gerekirse Shipp in o boyuyla Motiejunas ı yürekli ve iyi savunmasıdır, maçın özeti benim için odur.

bu maçta basketbolu bilen tribunumuz kaç kişidir tam olarak anladım, tribunden gelen kollektif steps, 5 sn itirazları çok guzeldi, o güdümlü hakemleri bile etkilemeyi başardık maçın sonuna doğru, ender in yaptırdığı hucum faulleri aslında biz çaldırdık tam net hucum faul değillerdi. bu maçtaki tribunle barca maçındakinden çok daha fazla gurur duydum.
Galatasaray Taraftarı sadece bağırıyor, anlık tepki veremiyor gibi bir kanı oluşmaya başlıyordu. İyi oldu bu maç. Tabi hakemlerin bariz hataları insanları ayağa kaldırdı. Televizyondan da aynı anda onlarca kişinin steps işareti yapması gayet güzel gözüküyordu :)

Furkan sız Prokom u (ligin an zayıf takımlarından biri) uzatma sonucu kendi evimizde cok zorlanarak yeniyorsak bence sorunları net bir şekilde söylemek lazım,

1.Lakavic ve songila dan kesinlikle istenen veri alamıyoruz şahsi fikrim hic bir zamanda alamayacağız.(yanlış transferler)

2.Shumpertin basketbolu da her gecen gün geriye gidiyor, gerçi 3 numara gelipte 4 de devamlı oynaması oyununu bayagı etkiledi sanırım,

3. 1 numara da JJ gibi bir oyuncumuzun olmayışı( umarım ender formunu bulur)

Beni en çok şaşırtan Cevher Özer oldu. Euroleague in sert oyunu kendisinin savunmada ve hücümda ki oyununu geliştirmiş. Umarım daha da iyi olur

Furkan sız Prokom u (ligin an zayıf takımlarından biri) uzatma sonucu kendi evimizde cok zorlanarak yeniyorsak bence sorunları net bir şekilde söylemek lazım,

1.Lakavic ve songila dan kesinlikle istenen veri alamıyoruz şahsi fikrim hic bir zamanda alamayacağız.(yanlış transferler)

2.Shumpertin basketbolu da her gecen gün geriye gidiyor, gerçi 3 numara gelipte 4 de devamlı oynaması oyununu bayagı etkiledi sanırım,

3. 1 numara da JJ gibi bir oyuncumuzun olmayışı( umarım ender formunu bulur)

Beni en çok şaşırtan Cevher Özer oldu. Euroleague in sert oyunu kendisinin savunmada ve hücümda ki oyununu geliştirmiş. Umarım daha da iyi olur
tabi bizde daha önceki 3 euroleague şampiyonluğumuzdaki gibi oynamıyoruz.!!! Neden bahsediyorsunuz Allah aşkına ?? daha önce hiç katılmadığımız bu ligde top16'sı en garanti olan Türk takımıyız. Yıllardır sürekli eurolige katılan prokomu içeride dışarıda yenmişiz biraz zorlanmışız diye bir sürü eleştirecek nokta buluyorsunuz. Bu takım 2 sene öncce düşme potasından bu noktaya geldi eleştireceğimize oturup alkışlayalım..

tabi bizde daha önceki 3 euroleague şampiyonluğumuzdaki gibi oynamıyoruz.!!! Neden bahsediyorsunuz Allah aşkına ?? daha önce hiç katılmadığımız bu ligde top16'sı en garanti olan Türk takımıyız. Yıllardır sürekli eurolige katılan prokomu içeride dışarıda yenmişiz biraz zorlanmışız diye bir sürü eleştirecek nokta buluyorsunuz. Bu takım 2 sene öncce düşme potasından bu noktaya geldi eleştireceğimize oturup alkışlayalım..
Kardeşim sen bunlara fazla takılma, 2 sene öncesi kümede kalma savaşı verirken 1 sene sonra fenerle kafa kafaya bir seri atlat oda yetmez ele kalmak için 3 tane canavar takımı safdışı bırak barcaya kök söktür katıldığın ilk yılda 3 galibiyet al ama yok, takımı desteklemeye maça gelme, kombine alma televizyon karşısında maç izle laptop kucakta otur yorum yaz sen bunlara takılma 33 yaşındayım ne dertlerle uğraşıyorum ama yüzümüzü güldüren bu çocuklara destek olmak için üsküdardan ipekçeye her maça gelmeye gayret ediyorum, tribün kombine aldım herkese tavsiye ederim çaylak sezonumuzda 3 galilbiyet aldık 2 si deplasman bunun keyfini çıkarmak varken eleştirmek çok kolay ama bu takıma Oktay hocaya helal olsun basket izlemeyen maça gelmeyen kitleyide harekete geçirdiler ya ! gerçekten helal olsun

Arkadaşlar,

Forumda, elbette ki kuralları ihlal etmedikçe herkes eleştiri yapmakta özgürdür. Doğal olarak, diğer kullanıcıların eleştirilerini eleştirmeye de herkesin hakkı var; ancak bunu daha yumuşak üslupla yaparsanız seviniriz. Lütfen, birbirimizi kırmayalım.

Millet ne kadar meraklıymış maçtan erken çıkmaya,sanki bir yere bir şeyler yetiştiriyorsunuz. Abdi İpekçi gibi bir salona kalkıp gelmişsin,bilete para vermişsin,şu an dünya üzerinde oynanan en büyük basketbol organizasyonunu izliyorsun hemen kalk git,ben oyuncular tünelden içeri girene kadar gitmem başka takımların maçı olsa.

Ayrıca bu takım çok özel bir takım,bu sene bizim hedefimiz mutlak başarı değil ki,biz hala yapılanma adımlarındayız.Ne zaman ki Euroleague için lisans aldık o zaman başarı için eleştiri yaparız.Daha bu erken çıkmanın ne gibi bir saygısızlık anlamına geldiğini yazmadım.

Ben gerçekten anlamıyorum bu erken çıkma mevzusunu.

En tutuk maçımızdı bu sezon izlediğim. Kaçan şutlardan söz etmiyorum, şutlarımızn kaçması artık beni şaşırtmıyor ama bu kadar düşük tempo ile hücum etmemiz şaşırttı beni. Hücumdaki aşırı durağanlığımız herkesin üstünde bir ölü toprağı vardı sanki. Furkan'ın bir gün önce antrenman da çarpışma sonrasından bayılması, alnının açılması mı acaba olumsuz etkiledi takımı. Olay anında -Furkan'ın sakatlanma anında-salonda olan herkes çok korkmuş Furkan'a bir şey oldu diye.

30.464C

87.27C8