EL 9. Hafta | Galatasaray MP 80 - 59 Union Olimpija

İlk çeyreği uzun zamandır oynadığımız gibi oynadık:D:D

Önemli olan 3. çeyrek performansı ,Lakovic ve Andric performansı ile 3. çeyreğe kalmadan dahada erken koparacağımızı düşünüyorum .

Kazandık top16 hayırlı olsun mücadelemizi yine yapacağız allah kolaylık versin aslanlarımıza
Bu arada bi songaila ya baktım bide dean thompson aceba 2si formaları değiştirseler bu maçı 50 ve üzeri kazanırmıydık diye içimden geçirmedim değil:(
Top 16da en azından mücadele gücümüzün pota altında artması adına ya motejeunas olmadı bu tompson mutlaka takviyesi şart...
Tebrikler başta ihtiyar delikanlı kaptan HALUK YILDIRIM dan başlayarak 12 aslana teşekkürler...

Thompson mi sart bu takima?Thompson gibi transfer yapacaksak hic yapmayalim daha iyi bence.Bu arada pota alti bas bas bagiriyor takviye diye,bence gec kaliyoruz.

Çok fazla söylenecek bir şey yok.Muazzam taraftar kitlesi, gardı düşmüş, sadece ilk yarı direnebilen bir rakip...Böyle bir ortamda birçoğumuzun,yaklaşık olarak tahmin edebildiği fark ortaya çıktı.

Aslanlarımızı başta Oktay hocamız olmak üzere alınlarından öpüyorum.
İlk yıl hem de eleme oynayarak katıldığımız böyle bir organizasyon da son 16'ya kalmak gerçekten muazzam bir iş... Sezon başı böyle bir sonucun olacağı söylenseydi; o söyleyen hayâl kurmakla suçlanırdı heralde... :)
Ama öyle görünüyor ki; bu takım önümüzdeki yıllar daha çoook hayâlimizi gerçekleştirecek inşallah...

Her kulvarda her daim yolun açık olsun Galatasaray...

Ben önce rakibimizi tebrik ediyorum,bu zor şartlar altında onurlu bir mücadele sergiledikleri için.Takımımızı tebrik ediyorum top 16'ya kaldığımız için.

Çok mutluyum Son 16'ya kaldığımız için ama gönül isterdiki barcelona maçı gibi atmosfer olsun bütün salon dolsun pota arkalarının boş olması canımı sıkmadı değil.Başta Oktay hocamız olmak üzere tüm takımımızı kutluyorum Yüreklerine sağlık.

Tebrıkler gercekten ılk sezonunda 16'yı yakalamak guzel yannız şimdı gerceklerle yuzleselım yapıcı olarak. Her macta mucadele ettık tamam sonuna kadar ama son ıkı takım harıc galıbıyetımız yok. Oyun kurucu pozısyonumuz bence felaket sağlam bı oyun kurucu bulabılıyorsak almalıyız bence uzundan bıle onemlı.

Olimpija'nın forması taş gibiydi.99'un Zalgiris'ini anımsattı bana.Takımda da ilk yarı benzer bir algı oldu sanırım.Hücumda 'bu kadar kolay olmaz' diyerek kılı kırk yardık.Haliyle tempo düştü ve Olimpija'ya maça tutunma şansı verdik.İsterse yaş ortalamaları 15 olsun,adamlar ekol.Çocukları belli başlı şeyleri kabul edilebilir ölçüde yapıyor.
İlk yarı Shumpert'ın kaçırdıklarını ikinci yarı Songaila atınca,Tutku ve Lakovic insiyatif alınca maç 20 oldu.İkinci yarı gerek sahada gerekse tribünde çok keyifliydi.
Bu sezonki Euroleague maceramıza hırs ve stres yüklemenin gereği yok.Euroleague'deki ilk sezonumuzda Top 16'ya kaldık.Birike birike ilerliyoruz.Türk basketbolunda bu keyfi şu an 30-40 yaşında olan Efes jenerasyonu dışında kimse yaşayamadı.Takımla ilgili düşünmeye başlarken önce bu süreç gözden geçirilmeli.Aksi halde doğru yaklaşımlarda bulunulamaz.