EL | Fenerbahçe 77 - Galatasaray 58

Re: EL | Fenerbahçe-GALATASARAY

Çok heyecan yaptım :) İnşallah parkede bize gurur verecek bir mücadele ortaya konur. Yenmek yenilmek önemli değil. Ama zaten o ruhu ortaya koyarsak yeneceğimize sonuna kadar İNANIYORUM!!

İddaada Fener-Galatasaray macına 6,5 -12,5 handikap acmis

Insallah yanilirim ama bu macin normal skoru 20 sayi civari fark yememizdir fbnin ve bizim son maclardaki performanisimizi ve de bireysel oyuncu kalitelerini gozonunde bulundurursak. Bir fowles, yarim isil ve yarim seimone ile macin normal skoru bu olur.. Ama insallah bir mucize olur die umit ediyorum..

Haberim olsaydı bende gelmek isterdim. Tolga'ya da iyi bir Doğum günü hediyesi olmuş bu arada:)

Tek isteğim takımın yüzünün gülmesi ve oynadıkları oyundan zevk almaları. Zaten zevk almaya başladıkları an durdurulamaz oluyorlar.

Tuğba konusunda bir sorun var mı? Oynayabilecek mi?

fb kadrosuyla çok oynadı.o yüzden biraz daha umudum arttı diyebilirim.inşallah seri sonunda tur atlayan biz oluruz

B_653951c98e8517159b0c3d193a0933ce.jpg

Güldür yüzümüzü Seiomone :)

çok heyecanlandım be. inş kazanacağız yarın

Yerim seni ben Seimoneeee =) Yarın çıkın sahaya savaşın sonuç ne olursa olsun önemli değil ama zafer istiyoruz !

Sühan Cem' Alıntı:
Haberim olsaydı bende gelmek isterdim. Tolga'ya da iyi bir Doğum günü hediyesi olmuş bu arada:)

Tek isteğim takımın yüzünün gülmesi ve oynadıkları oyundan zevk almaları. Zaten zevk almaya başladıkları an durdurulamaz oluyorlar.

Tuğba konusunda bir sorun var mı? Oynayabilecek mi?

çok güzel oldu hemde sühan abi,öyle böyle değil.

Bu gece herkes şu takım için , içinden geçen iyi dilekleri Tanrımıza dilesin. Umarım olacak , umarım başaracağız. Bende Cuma gecesi soyunma odasında yakaladığım güzel anı wallpaper olarak sizlerle paylaşacağım.

Allah'ım bu kadar iyi bir arkadaşlık , kardeşlik , dostluk var. Allah şu takımın yüzünü kızartmasın , utandırmasın.

Allah bu akşam bizi bu salondan yüzümüz ak çıkartsın...

slm0260.jpg

Abi o kadar gittiniz potaları okutsaydınız bari :)

Şaka bir yana ayaklarınıza sağlık takıma maç öncesi moral olmuştur ve inşallah alacağımız galibiyette payınız olur.

Yarın Caferağaya gelen var mı beyler ? Varsa gidelim artık nasıl dayanırız bilmiyorum ama bi şekilde dayanırız nasılsa. En kötü kamikaze yapmış oluruz :p