EL | Fenerbahçe 77 - Galatasaray 58

Re: EL | Fenerbahçe-GALATASARAY

Ben maç kafa kafaya gittiği takdirse kritik noktalarda kendime hakim olamayacağımı düşündüğüm için erkek takımının maçına gideceğim. Gideceklere iyi seyirler, umarım ayakları uğurlu gelir

Kendime hakim olamamaktan korkuyorum ben de... Ama iş 3. maça kalırsa hiç düşünmem giderim.

Kadro olarak bizden üstün olmalarına ve bizim de bir maç iyi bir maç kötü oynayıp hala tam kimliğimizi bulamamış olmamıza rağmen bu maçtan tabikide umutluyuz. Dün akşam idman sonunda gördüğümüz takım gayet olumlu bir havada. Herkes çok inanıyor. Tabi bazen inanmaktan fazlası gerekir. Herkesin en iyi gününde olması şart. Bu maçtan yenik ayrılmak tabiki hepimizi üzer ama çokta anormal karşılanmaz. Ama eğer yenersek cuma günü İpekçide neler olabileceğini hepimiz biliyoruz. O maçı sadece taraftar kazanır ve Fener'i en büyük hedefinden etmiş oluruz. Tepetaklak olurlar bir anda. O yüzden dediğim gibi yenilmek kolay ama yenersek olay olur. Bir galibiyetten daha fazlasını almış oluruz.

Kızlara canı gönülden başarılar, şans bizimle olur umarım.
PARÇALA ASLANIM...

Maçın anahtar sözcüğü "savunma" olsa gerek.

Bu turu geçersek Euroleauge´de çok daha ileri gideriz demiyorum ama ligde psikolojik üstünlüğü ele geçiririz. Hele bir de doğru hamleler yapılınca transfer çalışmalarında.. Neyse önce bu maça bakalım.

Taraftarın için savaş!

Maçı izleme, takip etme şansım yok bugün o saatlerde..
Ama kalbim onlarla..
Bu sene bayan takımımızı çok eleştiriyoruz, kapasite altında kaldılar diyoruz, hocayı eleştiriyoruz ama sonuçta çok ciddi bir maç var bu akşam..
Allah utandırmasın..Yolları açık olsun..

İki gündür rüyamda bu maçı görüyorum. Ama dün gece basket maçı değil dans yarışması yaptılar ve puan aldılar nedense. Gidip Işıl'a sordum maça etkisi ne olacak diye bu dansın anlamadım diye. Ama cevap vermedi. Yanında da Arda vardı, çok ilginçti. Yeneceğimize yürekten inanıyorum. İlk maçta elimizden zor kaçırdık onları. O mücadeleyi veren, o maçı oynayan bu oyuncular değilmiş gibi çok ümitsiz olanları da anlayamıyorum. Yüreğinizi sağaya koyun ve alın bu maçı.

http://www.galatasaray.org/...bayan/haber/9185.php

oradaydık, daha iyisini yapabilirdik, daha samimisi zordu.
çok istekli takım, kırmızı ipler, hiç görmediğim kadar istiyor herkes maçı, bilincinde, ceyhun hoca alabildiğine konsantre, bir o kadar da ilgili, caferağa küçük her zamanki gibi ve ama sessiz, biraz lacivert, ve fakat inadına kırmızı.
olabilir, yenebiliriz, aksi de mümkün, 1. ile 16. karşılaşıyor euroleague'de, fakat asya'da oynanacak maç bir avrupa kupası mücadelesi, ve takdir edersiniz ki bu bizim uzmanlık alanımız.
gülşah ve bahar ayak uydursunlar, doneka şaşırtsın bizi, melisa yürek koysun ortaya ve ama tabii ki semione, fowles zaten orada.
bu akşam bir şeyler değişebilir caferağa'da, fakat daha da önemlisi bu savaşın bir parçası olabilme hissiyatı çok keyifli, bir yürüyüş tadında aidiyetin anlamına.

zaferler senin ruhunda var;

dik, vakur,
yürüyedur..

simone macı söküp alıcak inş.fowles formunu devam ettir ama simone artık bize 2yıl onceki augustusu gostermek zorunda ve onunde cok buyuk bi fırsat var.turu getirse o getirir. cunku o CANdır.

Bence 3 ve 4. periyotta onların ataklarına vereceğimiz cevaplar cok önemli. Bugüne kadar bu iki periyodu iyi oynamadık diye kaybettik hep onlara karşı. Umarım bu sefer bu olmaz.

Kazanacakmıyız gençler? Kazanacağız ama nasıl vur kır parça al bu maçı taraftarın için.

Herhalde bu sene bu heyecanı başka zaman yaşamam Kadın Takımımız için.

Maça 2 saat var yaklaşık ama maçı kafamda oynamaya başladım bile.

Mücadele istiyoruz, yürek istiyoruz, gerisi gelecek inşallah.

Rabbiniz, şöyle buyurdu:Bana dua edin,size cevap vereyim duanızı kabul edeyim.(Müminun 60)
Allah katında duadan daha şerefli birşey yoktur. Tirmizi

Arkadaşlar olabildiğince duamızı edelim.Gerisini önce Allaha sonra kızlara bırakalım.

fb tv ye mahkumuz galiba neyse takımımızı izleyelimde sessizde olsa izleriz oradaki yaşlı adamın yorumları hiiiç çekilmiyor.

Son saate girdik artık. Teknik, taktik her şey geride kaldı, şu anda bende kalan tek şey güven, inanç... Hadi Avrupa bizim işimiz. Gösterelim şunlara!

İçim rahat etmiyor!

Yarım saat kala heyecandan ölüyorum.
Hadi kızlar güveniyoruz size !
İçim rahat etmiyor fenere k..mayınca !