EL | Fenerbahçe 77 - Galatasaray 58

Re: EL | Fenerbahçe-GALATASARAY

Off heycan basti simdiden :p

Isil albene kufur ediyor serefsizler

Söyledikleri lafları buraya yazmayın arkadaşlar. Lütfen. Canlı yayın başlığını açarız birazdan. Oradan devam edelim.

yok arkadaş biz bunları yenemeyiz malesef gerçekler acıdır ama gerçek bu. bizim başkanıda verelim onlarda yöneticilik yapsın belki o zaman bizde kazanmaya başlarız

Bu maçtan iki şey öğrendim ;

1-Gintare bu takımın oyuncusu kesinlikle değil
2-Bu takımın şu anda 1. guardı Hodges'tır

Yazmadan geçemeyeceğim birşeyde ;Takımın topu Fowles'a geçireceğim diye yaptığı saçma top kayıpları.İnanın Fowles'ı unuttuğumuzda daha iyi hücum ediyoruz.

Ceyhun bey bu gece başını yastığa koymadan önce muhtemelen GSTV'de Nymburk zaferinin tekrarı verilir. Evinde GSTV varsa eğer(!) açsın bir erkek basketbol takımını izlesin. Ne şartlarda neler ortaya konmuş. Gerçekten diyecek kelime bulamıyorum. Maçı izlerken komedi filmi mi yoksa basketbol maçı mı izliyorum ayırt etmekte zorlanıyorum. Şu takıma tarihinin en iyi bütçesi ayrıldı fakat ortaya konan basketbol falan değil koskocaman bir 0. Maçtan sonraki konuşmalarını izlerken acaba 3 ay öncesinin tekrar röportajını mı veriyorlar diye şaşırdım. Gerçekten pes doğrusu... Şu takıma yapılan yanlış transferler, oyun anlamında kocaman bir 0... Cem Akdağ hocamız eğer Kadın liginde koçluk düşünürse kendisini göreve çağırıyorum ve Ceyhun Hoca'yı acilen istifaya davet ediyorum.Yeter CEYHUN YILDIZOĞLU YETER !

Diğer başlığa yazıyordumki kilitlenmiş:)
Bugün benim gördüğüm en önemli sorun özgüven eksikliğiydi. Fowles'a yapılan sıkıştırmalar sonrasında dışarı çıkarttığı bir kaç topu sayı yapabilseydik üzerindeki baskıyı kaldırabilirdik. İşte burda kızlarımız oyunun başında şutları atmaktan çekindiler gibime geldi. Bu sorunun aşılması için bizim fener karşısındabir galibiyet almamızın gerekli olduğunu düşünüyorum.
Şimdi İpekçi'de ki maçta biz üzerimize düşeni yapalım. Bizim desteğimiz ve kızlarım bugünki mücadelesi birleşince kazanacağımı ve bu özgüven sorunu aşacağımızı düşünüyorum.

Ben buraya yazinca bana kiziyorsunuz
yine tekrarliyorum artik gercekleri görmemiz lazim.
bu takimda augustus ve fowles disinda hepsi fiyasko.
isil alben diyoruz,bi tane büyük maci kurtardigini görmedim bu zamana kadar.
3 sene önce eurcup da ne yaptiysa yapti bana simdiki performansi lazim.
sanki o senede trible doublele oynuyordu her mac.

taurasi taylor gitti adamlar krizi iyi yönetiler hedeflerinden dönmediler.

Mustafa Yanar' Alıntı:
Bu maçtan iki şey öğrendim ;

1-Gintare bu takımın oyuncusu kesinlikle değil
2-Bu takımın şu anda 1. guardı Hodges'tır

Yazmadan geçemeyeceğim birşeyde ;Takımın topu Fowles'a geçireceğim diye yaptığı saçma top kayıpları.İnanın Fowles'ı unuttuğumuzda daha iyi hücum ediyoruz.

Bu maçtan tek bir şey öğrendim ;

Ne yaparsa yapsınlar bu takımdan bir halt olmaz !

Maçtan benim açımdan önemli iki detay birisi bizim maçın 36. dakikasında ilk serbest atışlarımızı kullanırken Fenerbahçe'nin serbest atıştan o ana kadar 17 sayı bulması ikinciside rakipte Nevriye gene 36. dakikada(çünkü o dakikadan sonra maçı kapattım) 24 sayı ile oynarken biz de Fowles'ın sadece 6 sayıyla oynaması. İki nokta da akıl alır gibi değil.

oyun kurucu yok sadece oda değil..yine iki oyuncu oynadı diğerleri seyretti...fowlesa baskı yapacakları her şartta belli iken bizim takım buna çözüm dahi bulmamış..herkes augustusa bakıyor...anlaşılan bizim takım bu maçların 2 oyuncuyla kazanılmayacağını yıllardır anlayamadı hala.....

Seneye bu takıma 2 tane oyun kurucu lazım.. Bir tane Türk bu Esmeral olabilir 1-2 gibi bir de yabancı guard. Ayrica Avrupalı oyuncular ne kadar çok olursa o kadar iyi olur.

B planımız kesinlikle yok augustus atarsa atacak
fowles bu kadar baskı olacağını bilmeyen yok
3.oyuncu çıkaramıyoruz
yerli kadromuz facia zaten
ışıl artık iyice kabak tadı verdi
yine sezonu 2. bitirir final seriside 3-0 biter
görünen köy kılavuz istemiyor

Elimizde Fowles ve Augustus gibi son derece etkili iki silah var. Bunun yanında Bahar ve Hodges gibi onları destekleyebilen iki oyuncumuz daha var. Gintare hariç fena bir kadromuz olduğu söylenemez. Ancak bu silahlarımızı kullanabilmemiz için mutlaka bir oyun kurucu almalıyız. Takımı yönetebilen bir oyuncumuz olsa bu maç farklı olurdu bence. İkinci maçı alabiliriz. Moralleri fazla bozmamak lazım.

UZUN UZUN UZUN belki yazınca gelir . Ya Gintare kızım lütfen git artık bu naısl savunmadır resmen gelip geçmelerine buyur ediyor 38 dakika sahada kalması gerekiyor Fowles 'ın neyse iyi oluyor bunlar tokat gibi geliyor . Diğer yıl adam akıllı bir takım kurarlar artık Gintarelerle Hodgeslerle olacak iş değil kaliteli isimler lazım . Adamlar sezon içinde yaptığı 2 transferle gücünden hiçbir şey kaybetmiyor biz bir Tamikayı getiremiyoruz onu bekliyoruz 2 aydır , Gintarenin yerine oyuncu bulamıyoruz YETER artık ya cidden sıkıyor bu takım insanın boğazını nefes alamıyorum izlerken ya ..

Hoca çıkıp Augustus olmasaydı bilmem kimi alacaktım diye kem küm ediyor...
Syn.hocam bu takıma katkı veren oyuncular Augustus ve Fowles yani transferlerinin sizle yakından alakası yok...

Siz kendi tercihlerinize göz atın mümkünse...

Yaptığınız tüm transferlerin takıma katkısı sıfır,6-7 aydır üzerinde çalıştığınız takım hala set oynayamıyor,herhangi bir takımdan 5-6 dakika baskı yerse veya iyi savunma yapılırsa,takımınız darmadağın oluyor...Bak 5 dakika diyorum...

gintare olayı zaten başlı başına fiyasko..pota altı gibi bir bölgeyi sadece bir oyuncuyla götürmeye çalışıyoruz..rakipte ise oyuncu bolluğundan pota altında süre alamayan en az 2 tane daha oyuncu var..biz ise fowles cıkmasa diye bakıyoruz...

Caferağa'da son maçların aksine Fenerbahçe maça hızlı başladı.4 dakikalık süre içinde potaya bile gidemedik. Ancak daha sonra sert savunmayla skoru dengeye getirdik. Ama maalesef film 3. periyotta koptu. Fenerbahçe'nin sert savunmasına bizim beceriksiz ve basiretsiz oyunumuz eklenince fark kaçınılmaz oldu.Tabiiki bu farkın oluşmasında Fenerbahçe'nin çok sayıda ve yüzdeli bir şekilde serbest atış kullanması ve 4 numaralarımızın erken faul alması da sebep idi. Ceyhun hocayla ilgili yorum yapmayacağım. Bugün bence o taktik yönlerden elinden gelen gayreti gösterdi.Belki biraz daha Işıl'ın yerine Hodges'le devam edebilseydi fark bu kadar büyük olmayabilirdi. Ceyhun hocaya neden bu kadar sık oyuncu değişikliği yaptığını sorduğumda bana takım kondisyonunun istediği seviyede olmadığını ve mecburen bu değişikliklerini yaptığını söyledi.Daha önceki yorumlarında Tabiri caizse yorumlarımda yerden yere vurduğum Hodges oynadığı süre zarfında Galatasaray'ın Augustus ile en iyilerinden biriydi.Gülşah'ın performansıda fena değildi.Fenerbahçe bugün o kadar ahım şahım bir basketbol oynamadı. Hatalarımızdan ders çıkarıp istediğimiz oyunları yapabildiğimiz takdirde Abdi İpekçi'deki 2. maçta galibiyet alacağımız kanısındayım.