EL | Galatasaray 78 - 63 ZVVZ USK Prague (2-0)

Galatasaray, yine hak ettiği yerde. Tebrikler, teşekkürler...

Sanırım beklentilerin en az olduğu Final 8'lerden biri olacak bu sene. Takıma pozitif yansıması olabilir bu durumun. Her zamanki mücadeleci ruhu sahada göreceğimize inancım tam.

İkinci devrede 48 sayı bulmamız fazlasıyla tatminkar.Tebrikler ve teşekkürler takıma,Ekrem Memnun da fena koç değil hani. :)

Ekrem hocaya kızmıştık Alba'yı son maçta hiç oyuna sokmayınca ama bir bildiği varmış, Alba dün iyi oynarken daha çok takım oyununa sadık kalıp başarılı oldu, dersini almış oyuncumuz :)

Tebrikler Sarayın Sultanları'na.

Tebrikler Galatasaray , tebrikler Alba inşallah finallerde çok daha iyi performans sergileriz.Albanın dönüşü muhteşem oldu hoşgeldin Alba

Sonuçta yenilmeyecek takım yoktur, Ummc'nin zaten öyle bir oyunuda yok, yani geçen yılki Ros Casares diğerlerinden çok üstündü, ama bu yıl öyle bir durum yok bence, geçen yıl finaldeki rivas&R.Casares ortak özelliği savunmaları çok iyidi ve ayrıca takım oyunu oynuyorlardı

Ros Casares'in o kadar üstün gözükmesinin sebebi diğer takımların durumuydu... UMMC'ye burada 1 sayı farkla yenildik diye biraz hafife alınıyor sanırsam. UMMC çok iyi bir takım öyle 40 dakika tam konsantrasyon oynamazsan da yenilebilecek bir takım değil...

Taner bey ros caseres'in üstün olması sadece rakipleriyle ilgili değildi sonuçta, adamlar ummc'yi 3 maçtada yendi, bizi zaten farklı yendi, Spartak moskova'yıda yendi, yenerkende rahat kazandı, genelde, adamların kadrosu hem kaliteli, hemde genişti, bunuda sahaya yansıtıyorlardı, Ummc'nin kadrosu çok iyi ama öyle oynamıyor, rahat kazandıkları maç yok, ros en büyük rakiplerini hep 20-30 sayı farkla rahat geçti, Ummc zagreb'e karşı bile zorlandı, kadrosu çok iyi ama uyum yok...

Taner bey ros caseres'in üstün olması sadece rakipleriyle ilgili değildi sonuçta, adamlar ummc'yi 3 maçtada yendi, bizi zaten farklı yendi, Spartak moskova'yıda yendi, yenerkende rahat kazandı, genelde, adamların kadrosu hem kaliteli, hemde genişti, bunuda sahaya yansıtıyorlardı, Ummc'nin kadrosu çok iyi ama öyle oynamıyor, rahat kazandıkları maç yok, ros en büyük rakiplerini hep 20-30 sayı farkla rahat geçti, Ummc zagreb'e karşı bile zorlandı, kadrosu çok iyi ama uyum yok...

Sayılara istatistiklere gireceksek; Ros Casares geçen sene gruplarda maçlarını ortalama 16 sayı farkla kazandı ve grup sonuncusu Vici Aistes'e ve Prag'a yenildiler...

UMMC bu sezon gruplarda maçlarını ortalama 15 sayı farkla kazandı... Ayrıca #Final8 Ekaterinburg'da olacağı için direk katılıyorlar grup maçlarında motivasyonsuz kendileri deneyerek oynadılar. Yeni koç ve yeni oyuncular geldi sistemi tam oturtamadılar değişik rotasyonlar oyunlar deniyorlar hatta Parker mı Bird mü onu da deneyerek karar verdiler yani öyle basit değil herşey...

Ummc geçen yıldan kadro olarak çok daha iyi değil bence, tek fark o takımda bırd&parker oynuyordu, burda Taurasi&parker olacak, sizinle anlaşamadığımız nokta şu evet Ummc kağıt üstünde en iyi takım,evsahibi olma avantajları var, ama oyun olarak ben Ummc'nin yenilmeyecek bir oyun oynadığını düşünmüyorum, ayrıca onların grup aşamasında bir takım sorunları oldu doğru ama herhalde bizim kadar olmamıştır, ve buna rağmen oynadığımız iki maçtada küçük detaylarla kaybettik, bizden kadro olarak daha güçlüler doğru, ama yenilmiyecek takım değiller, bunu artık bekleyip f8'de görecez. Saygılar Taner bey...

Yapmayın, Ros Casares'in 12 oyuncusunun 10 u süperstardı ve hepsini çok iyi kullandılar. UMMC'de uyum yok, hakem hataları olmasa Galatasaray o maçı 4-5 sayı farkla bile kazanırdı.

Şimdi tekrar Ros Casares muhabbetini girip muhabbeti uzatmak istemiyorum; siz öyle düşünün ben böyle düşünüyorum. 8'li Finallerde göreceğiz umarım siz haklı çıkarsınız da EUROLEAGUE ŞAMPİYONLUĞU görürüz...

Taurasi'nin oynadığı takımlar genelde bu oyuncunun üzerine kurulu olduğu için uyum top paylaşımı öyle kolay sağlanmıyor. UMMC nin şimdi böyle bir sorunu var. Çok iyi savunma ve hücumda sorun yaşamayan takımların UMMC karşısında kazanma şansı olacaktır. Ekrem Hoca bu uyumu ve top paylaşımını finallere kadar yerleştirirse yeni oyuncularla birlikte bizim de bir kaç söz hakkımız olacak orada inşallah.

Yenı gelen oyuncular eğer beklenen katkıyı yapabılırse suprız yapabıleceğimızı dusunuyorum. Nevrıye'de ınsallah hıc olmazsa bu maclara yetısır.