EL | Galatasaray MP 77 - 71 Lotos Gdynia

9 Kasım Çarşamba
20:00 Abdi İpekçi

Euroleague'in 5. haftasında Polonya'nın Lotos ekibiyle karşılaşacağız. 1999'dan beri Euroleague'de mücadele eden Lotos, 2000'lerin başında başarılı olmuş ve ikincilikler elde etmişti. Fakat son yıllardaki kötü gidişat bu yıl da sürüyor. Euroleague'de oynadığı ilk 3 maçı kaybeden rakibimiz, son hafta evinde Bourges'i mağlup edip yeni sezonun ilk galibiyetini aldı. 7. haftası oynanan Polonya Ligi'nde ise Lotos, ülkenin diğer iki Euroleague takımı Wisla ve Polkowice'nin ardından 3. sırada yer alıyor. Sezonun ilk maçında Wisla'ya 67-54 mağlup olan rakibimiz, oynadığı diğer 6. maçı da kazandı liginde.

Yeni transferleri Aneika Henry takımın en önemli oyuncularından biri konumunda, atletik pivot takımın EL'deki sayı ve ribaund lideri. Botaş'tan hatırladığımız Jolene Anderson da takımın diğer kıta dışı oyuncusu. İyi bir skorer olduğunu biliyoruz Jolene'nin. Fransız pasaportlu forvet Geraldine Robert de takımın ligdeki en skorer oyuncusu.

Galatasaray'ın sezona yaptığı başlangıçtan sonra Lotos karşısında da farklı bir galibiyet daha beklemek hakkımız. Son maçlardaki keyifli oyunun sürmesini diliyoruz.

Başarılar takımımıza.
 
valla her yorumumda söylüyorum nerdeyse. rotasyon içerisinde iyi katkı verecek yerli bir uzun aldığımız zaman EL şampiyonluğumuz %80. tina çok yoruluyor. çok yorulduğu içinde savunma da bire birde fazla sıkmıyor kendini. bu yüzden onun süresini 5 dk hafifletecek ve 4 numara da oynayabilen bir uzun lazım
 
Maça 2 gün kaldı şu forumda 2mesaj atılmış bu bölüme biz gerçekten yenilgiden sonra mesaj atmayı biliyoruz maçta da en fazla 1000kişi olur hadi be arkadşlar gelin artık şu salona şu kızlara çok ayıp ediyoruz çok lütfen kim kimi kolundan tutup geitriyorsa getirsin ama artık en azından 3 4binlere oynayalım lütfen !!
 
favori oldugumuz bir maç rahat bir sekilde kazanmalıyız rakip takımın oyuncularını bilmiyorum ama besiktas maçında levender 36 sayı attı o tarz bir uzun varsa rakipte zorlanırız ama dedigim gibi oyuncuları tanımıyorum ayrıntılı rakip tanıtımı yaparsanız daha saglıklı yorum yapabilirim
 
ben gelicem beyler. pedere kimya çalışmaya falan gidiyorum demeyi düşünüyorum, 1 hafta 2 maça izin vermiyor da kendisi. :p fırsatı olan gelmeli bu maça, hem de tatil günü.
 
Moskovadan kalkip gelmek istiyorum ama iste is yeri izin vermiyor projeler yogun su anda insaat sektoru..Ama Ekaterinburg deplasmaninda ordayim tipki Unics Kazan deplasmaninda olacagim gibi.. (Moskovali Aslanlar)
 
Caseres'in geçen hafta yenilgi almış olması oldukça iyi oldu. Prag bir çelme de UMC'ye atar ise liderlik yolunda çok rahatlamış olacağız. Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.
 
Bugün erkeklerin maçı olmasa en az bi 3000 olurdu diye tahmin ediyorum ama bakalım kaç kişi olacak. Şu kızları ödüllendirmel lazım çok iyi gidiyolar maşallah. Prince'siz UMMC'yi yendikten sonra bu takım herkesi yener bence.
 
İddaada erkeklere mi kızlara mı oynıyayım diye 1 sat düşündüm. Sonra kızlar dedim formda atarlar 24 sayı fark ama sırf ben oynadım diye kızların basireti bağlandı. Çok ribaund verdiler. Bu yüzden Fowles çok önemli bizim için. Ocak ayı gelse de ribaund sıkıntımız çözülse.
 

Üst