EL | Galatasaray MP 84 - 65 UMMC Ekaterinburg

Madem oynatamayacağız neden aldık?Kupaya ulaşana kadar hiç bir rus takımıyla karşılaşmayacağımızı mı yoksa karşılassak bile rahat yeneceğimizi mi düşündük merak ediyorum?Kimdir bu mantık dışı işin sorumlusu?
 
Prints için sebebini tam bilmeden konuşmamak lazım. Ben böyle bir hata yapılacağını düşünmüyorum. Yarın maçta anlaşılır herşey.

Saygılar.
 
Sıradan Işıl euroleague top çalma lideri! http://www.fibaeurope.com/default.asp?cid={5179A822-D4B1-4476-AD04-EDBC445D6DC6}&pageID={81B68C25-15AA-4B28-BA8F-F53900C0B42B}&compID={B751A3B2-1D28-42B5-8BDE-9D01F3BD1F23}&statCat=ST

Sıradan Dee ve sıradan Alba sayı kraliçeliğinde 4.lüğü paylaşıyorlar. http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8...Z,Kv0C2qA3.compID_jr6ZiXqeGhMBtfq1yxqV83.html

Ayrıca sıradan Dee 1. hafta MVP'si http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8...id_zVmCoxa5J-ItYxwHKs55X1.articleMode_on.html

Sıradan Alba ise 2010-2011 sezonu MVP'si http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8...V83.season_2012.roundID_8584.teamID_1456.html

Sıradan Bahar'ın ise Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ve lig maçındaki katkısını görmeyen çarpılır.

Sıradan Tina ise WNBA rebound kraliçesi http://www.wnba.com/statistics/wpla...itScope=GAME&qualified=Y&yearsExp=-1&splitDD=

Bu 5 sıradan ise vay Kadınlar Euroleague'in haline...

Hepsi şahane.
Siz bu takım eurolig şampiyonluğu için yeterli diyorsanız mesele yok. Zaten Ekaterinburg maçında belli olur durum.
 
Sıradan diyen arkadaş tam olarak anlatamadı galiba ben sunu anladım tek guardla işimiz çok zor.sıradan bir takım gibi tek guard 40 dakika sahada kalması kötü olacak diye anladım başka birşey demek istemisse hata yapmıs o zaman.
 
Sıradan diyen arkadaş tam olarak anlatamadı galiba ben sunu anladım tek guardla işimiz çok zor.sıradan bir takım gibi tek guard 40 dakika sahada kalması kötü olacak diye anladım başka birşey demek istemisse hata yapmıs o zaman.

Hayır. Demek istediğim şey şu;

Ros Casares, Ekaterinburg hatta Spartak Moskova gibi takımlara göre oldukça zayıf kalıyoruz demek istedim. Hatta Prince olmasa Fenerbahçe'ye karşı bile çok zorlanırız demek istedim. Prince gerçekten fark yaratan bir oyuncu idi.
 
Yarın ki maçta iyi bir oyun ve taraftar desteğiyle Ekaterinburg u yenersek İstanbul daki finallerden önce yavaş yavaş rakiplerimize gücümüzü gösteririz.
 
Prints oynamayacaksa Işıl'ı yedekleyebilecek pozisyonda görev yapan Yasemen'e neden resmi maçlarda süre verilmedi acaba? Oynamayacaksa cidden ilginç.
 
Prince Oynamayacaksa işimiz çok zor ne yazıkki. Ama Bu oyuncu transfer edilirken Rus takımlarına karşı oynayamaz maddesi eklendi ise demekki Eurolig şampiyonluğunu çok düşünmüyorduk. Nitekim Bu yolda en büyük rakipler Ruslar ve İspanyollar olacaktı. Umarım böylesine bir skandala imza atmamışlardır.
 
Prince haberi üçüncü sınıf şaka gibi.Spor bu noktaya gelmişken böyle madde olur mu yahu?Maça dair kafamdan geçen her şey tuz buz oldu.
Saat çok ters.Maçın içinde olan 1000 kişiye fitim.
 
twitter da Prints'e sordum oynayacakmısın diye bilmiyorum yarın belli olacak dedi..Veli Yiğit'e sordum bu haberle ilgili bilgim yok dedi..maçı bekleyip göreceğiz.
 
arkadaş kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz..böyle birsey olabilirmi ya..sen onca para dök bu işe..emek harca..sonra da oynatma..hayret verici bi durum.
 
Ben bana yapilan bu Fenerbahce imasina takildim.
Ben Fenerbahceyi nerede ballandira ballandira anlatmisim.
Galatasarayin menfaatini dusunmesem bizim takim yeterli transfere gerek yok derim.Surekli takviye yapilmasini soyluyorum.
Galatasarayin menfaatini dusunmesem 5 numara ve 3 numaraya ihtiyac var demezdim erkek takiminda.Gecen sene butun sezon 5 numara alalim diye yazmazdim.
Terime yaptigim elestiri Culio konusundaydi.Ve Barosu gozden cikarma konusundaydi.Aydin Yilmaz ve Emre Colak bu takimdan gitmeli dedim.Servet ve Hakan Baltayla devam etmesini icime sindiremiyorum dedim.Ve halada diyorum.
Ceyhun Yildizoglu konusunda yaptigim tum elestirilerin arkasindayim.Mihriban Oguzunda bu takim icin gerekli oldugunu dusunuyorum.
Voleybolda yerli oyuncu alamamamizi elestirdim.Orkun Darneli elestirdim.Onuda ekleyim.Gozden kacmistir.
Eger elestiri yapan bir kisiye Fenerbahce imasi yapiliyorsa bu sozun bittigi yer bu forumda.
 

Üst