EL | Galatasaray MP 84 - 65 UMMC Ekaterinburg

Aras bey 25 yasindasiniz.Siz dogmadan once ben spor sergi onunde Fenerbahce macina sabahliyordum.Burada belki bircok kisi sabahlama kavramini bile bilmez.Bilenlerde futbol maci icin bilir.40 kisinin karsidan sayisini bilmedigi bir topluluga karsi spor sergi onunde ates yakarak beklemesini bilirmisiniz.O yuzden Fenerbahce imasi yaparken en azindan secerek yapin.
Saygilar
 
Acaba Michelle'yi kadroya ekleyebilir miyiz şu maçlık? Belki şerden hayır doğar, pota altımızın eksik olduğu açık çünkü.
 
Evet onlarin cok guclu oldugu yanlar var,Piph olmasa bile bizim guclu oldugumuz yanlar yok mu peki?Oyundaki guard Isil olsa da Alba ve Dee bugun gizli liderlerimiz olacak,bugun tek derdimiz rotasyon olacak,yoksa Tina'nin tek basina da olsa hepsine yetebilecegini dusunuyorum,bugun Isil ve Tina'ya cok yuk binecek.Ama bana kalirsa macin donum noktasi Dee ve Cappy arasindaki sidik yarisi.Kim daha uzaga iserse o kazandiracak bence maci.
 
3 ve 4. çeyrekleri izledim. Kızlar şiir gibi oynadılar. Gerçekten harika bir maçtı, tebrikler ve teşekkürler.
Prince'in durumunu bilmiyorum. Sadece Rus takımlarının maçlarında mı oynamayacakmış bundan sonra?
 
Bütün sezon her kupada 5ten fazla mağlubiyet almıcaz gibi duruyor.Prince'den yoksun Işıl soru işaretiydi ama enerjisi bile yetti.Hea F8'de bir daha karşımıza gelirlerse bu kadar rahat kazanır mıyız? Sanmıyorum ama taraftar faktörünü düşününce evet evet o sene bu sene! :)
 
Kizlarimiz mukemmeller! Kupanin favorilerinden birini prince olmadan 20 ye yatirdik, hemde seyirci destegi olmadan. Inanin bu takimi izlerken en az erkek takimimizi izlerken aldigim zevki aliyorum. Hepsine sonsuz tesekkurler.
 
Sarayın sultanlarının hepsi ayrı ayrı mühteşemdi ama ama ama o nasıl bi yürektir be sendeki TİNA abartısız bi yorum yemin ederim erkekler liginde 10-15 dakika çok rahat pota altında mücadele eder abartısız. Böylesine BÜYÜK bi ASLAN ı bu takıma kazandıran tüm herkese teşekkürler. Bu senenin mvp si belli euroleague de Şampiyonluk içinde sadece rose cacares maçı kaldı akıllardaki tek favori olarak bizle birlikte. Eğer onlarıda burda yenersek ki deplasman çok önemli değil f8 bizim sahamızda olacağı için bence Şampiyonlukta gelir rose cacares i burda devirirsek..
Bizler inandık bu sene o sene getirin şu kimilerinin rüyasına giren kupayı ilkini zaten aldınız (eurocup) 2. sinide bu ülkede alacak tek takım yine bu armanın altındaki yürekli kızlardır....
 
İkinci yarı inanılmaz oynadık, keyifle izlettirdiler kendilerini.. Özellikle Taurasi, Tina ve Işıl harikaydı. Ya bu büyük takımı izlemek gerçekten çok güzel, keşke İstanbul'daki taraftarlarda futbol maçı yerine bu maça endekslenseydi. Kıytırıktan futbol maçını seçen taraftarlara da ne kadar sitem etseler az.. Bu takım her şeyi hakediyor, hepsine sonsuz teşekkürler..
 
öncelikle salona gelen herkese tesekkurler.bu takım cok daha fazlasını hakediyor.mactan once pota altında sıkıntı yaşarız diye düşünmüştüm ama kızlar beni yanılttı.özellikle matiç ve melisa ya tesekkur edilmesi gerekir.kendilerinden beklenen işte bu.tina zaten hep bildiğimiz gibi oynadı. taurisi,ışıl,alba bir yıldız gibi parladı bu gece.big sylvia ile bu takım bence en büyük favori oldugunu gosterdi.umarım bundan sonraki maclarda salon da daha fazla olur.
 
Takım harika oynadı. Özellikle Işıl ve Tina neredeyse hiç dinlenmeden oynadı. Özel takdiri hakediyorlar. Açıkçası pek şansımızın olduğunu düşünmüyordum. Ama tam momentumu kaybettiğimiz anda Diana kontrolü ele aldı. Onunla birlikte takım da toparlandı. Çok özel bir oyuncu ve bizim kadromuzdayken her maçı kazanabilecek kuvvetimiz var. Bizim için maçlara bir adım önde başlama şansı veriyor. Diana var Pondexter yok :)

Ancak bu maçın rehavetine kapılıp final 8 için gerekli hamleleri yapmamazlık etemmeliyiz. Prince problemi halledilmezse bir kısa bir uzun, halledilirse 2 uzun şart. Gerekirse bonservis verilip alınmamsı gerek. Bir oyuncuyu 39 dk oynatmak çok garip ve bize has bir durum. Sağlıklı değil. Ayrıca Tina'yı övdüm ancak Ocak'ta Fowles gelirse bence bize çok lüks olur. Tina yollanıp yerine avrupalı uzun alınsa mı acaba. Takas da yapılabilir belki.

Herşeyden öte seyirci desteğini de arkamıza alarak bu kupayı alabilecek güçte olduğumuz konusunda iyi bir mesaj oldu. Ayrıca psikolojik bir üstünlük de elde ettik. 5 hatta ordaki maçla birlikte 6 msçı kaybetmiş olsak ciddi bir psikolojik baskı olurdu final 8'de.
 
İşten geç çıkınca maçı izleyemedim ama skoru görünce gerçekten şok oldum. Kazanırız diyordum ama bu farkı beklemiyordum. Tebrikler Sarayın Sultanları. Darısı diğer Ruslara artık.
 

Üst