EL TOP 16 1. Maç | Anadolu Efes 68 - 62 Galatasaray MP

Andric ve Songalia kaçırdıkları boş atışlarla bütün maç boyunca takımın öne geçmesine sürekli mani oldular. Efes'te ise Vujacic belki de sezonun en iyi maçını çıkarıyor.

Şu oyunu gördükten sonra jamon lucas sana helal olsun sende olmasan sıradan bi takım olacak bu takım Maçın tek yıldızı bana göre takımın diğerleri hiç bir şey oynamazken tek başına efes e direniyor helal olsun aldığın paralar koçum sana sonuna kadar

O değil de sadece rebound alması beklenen ama onu da alamadığından ve kafası pek maçta olmayan Furkan ın yerine de oynayan ve neredeyse hiç çıkmayan, üzerine hazırlanmış şutlar haricinde birebirde Barac a yenilmeyen, bir çok pozisyonda iyi kötü basketi bulan Andric e şu maçı izleyip laf söyleyenler de var ya, sizinle aynı maçı izlediğim için utanıyorum.

Takımda herkes harika oynuyor zaten bir tek Andric!

buraların takımı değiliz malesef. oktay hoca'yı inadından dolayı kutluyorum. kalıplı bir 5 gelseydi şu an efesi silindir gibi ezmiştik. neyse geçmiş olsun.

SAYI ATAMIYORUZ varmı böyle bişey ya bi skorer şütör combo guard şart kardeşim bu takıma seneyede şu kinsey i alalım 3. senesi dolmuş olacak türk statüsünde müthiş bi hamle olur bizim açımızdan...

Adam bana nazire yapar gibi birde smacı bastı iyimi? geçmiş olsun maç bitti top 16 ya kadarmış 1 galibiyet alırız umarım olympiacostan da türk basketbolu için iyi birşey yapmış oluruz....