EL TOP 16 2. Maç | Galatasaray MP 78 - 77 Olympiakos

Kazanan: Galatasaray

olur umarım :)

Oly güç kaybetmiş olabilirler ancak sonuçta Oly'ler yani.

Basit hatalar yapmazsak kazanacağımızı düşünüyorum ben.
 
Oly'nin artık toparlandığını düşünüyorum. Sezon başındaki gibi değiller. Tutku'nun eksikliği çok önemli olacak. Ender ve Shumpert bence bu maçın belirleyici noktaları.
 
Kaybedilen bir maç ve yine taraftarda konsantrasyon sorunu. Bizim için ya tamam ya devam maçı çok çok önemli bir maç ...
 
Favori Oly, bu seviyelerde maç kazanmamız çok zor şu kadro yapısıyla ama umarım yanılırım ve kazanan biz oluruz.
 
Kutay Hocam; Darius ilk periyot oyuncusu olmaktan çıkabilirse , Ender ve Schumpert canlanabilirse , Gordon'un dili dışarıya çıkmaz ise , güzel bir tribün ile kazanabiliriz. Sezon başı Fülker epey farklı yenmişti İstanbul'da .

Saydıklarımdan en sonuncusu bizim elimizde.

Since 1453 diyerek başlayalım maça :)
 
Yine güzel bir atmosfer olacaktır salonda. Olmalı.

Anadolu Efes maçını unutup hepimiz bu maçı düşünmeliyiz artık. Giden geri gelmiyor. Grupta, kalan son 5 maçta (buna CSKA maçları da dahil) beklentileri düşürmeden takıma sahip çıkmalıyız. Gruptan çıkma şansımız devam ederken olumsuz düşüncelere yer vermemeliyiz zihnimizde.

Savovic'i ilk defa bu maçta izleyeceğiz. All-Star haftası olmasa, lig maçında izleme şansı bulacaktık. Umarım en üst düzeyde katkısını verir bu maçta.
 
Sağolun Murat Hocam :).

Yeri değil belki ama bugün Tofaş ile maç yapmışız sanırım Savoviç oynamış mı ?
 
Bence tribünle ilgili olumsuz düşünenlerin kaçırdığı bir nokta var.

Taraftarlar basketbol maçına aman önümüze geleni yenelim, vuralım kıralım diye gelmiyor zaten. Önemli olan tribünlerdeki şölen havası. Barcelona maçını kapalı gişe oynadık, 12 bin kişi arasından 10 kişi yoktur heralde maçı kazanacağımızı düşünen. Siena maçı deseniz belki bir ihtimal diye gittik hepimiz, olmadı.

Taraftar için önemli olan iyi örgütlenmek ve takımın maçtan hemen kopmaması. İlk madde bizim elimizde, ikinci maddenin ise gerçekleşmediği bir iç saha maçı yaşamadık henüz.

Ben ve sınıf arkadaşlarımın biletleri hazır. Herkes eşini dostunu kolundan tutup getirsin. Birkaç post üstte dedim yine diyorum, 12 bin kişi + 12 aslan yürek mükemmel bir mücadele vereceğiz ve maçı kazanacağız. Kırmızı beyazlıların elleri titreyecek, rahat olun :)
 
Bu maça gidemiyorum ama 2 hafta sonraki İstanbul'daki Cska Moskova maçına gideceğim..

İç saha maçlarımızın atmosferinden,temposundan hiç şüphem yok ama saf bir pivotumuz eksik. Bariz ortada yeni gelen uzun oyuncu ne derece etkili olur bilmem ama ben pek şans vermiyorum -ki etkili olsa bile yeterli olur mu bunu da göreceğiz. Diyebileceğim tek şey keşke bir pivot alabilme şansımız olsa.Pachulia olsa bile yeterdi en azından bizi 1 kademe yukarı taşırdı.. Neyse;sağlık olsun.

Umarım galip geldiğimiz bir maç olur.
 
Küçük ama önemli bir detay; ne olur kırmızı ağırlıklı bir forma ile çıkalım sahaya. Gerçek kırmızı Oly değil biziz, kırmızının asaletini biz hakediyoruz..
 
Win or gome home :) Olympiakos'un ligde aldığı sonuçlar ilginç,CSKA maçı performansı ilginç.Biz günümüzde olursak kazanırız taraftarın sayesinde.Yoksa işimiz zor.Forumda yazdığımız gibi basit değil top16'da maç kazanmak.Maçı kılpayı konuk ekibe yakın görüyorum.Kazanırsakta hatta +20 ile kazansak bile gruptan çıkacağımızı düşünmüyorum.Grup için ekstra birşeyler şart.İçeride sürpriz bir CSKA galibiyeti ya da Efes'i içerde yenip Oly'nin Efes'ten maç çalmasını beklemek gerekicek ilerleyen haftalarda.Ne yazık ki gücümüz bu.Umarım bu maçı kazanır ve ''Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır'' sözünü grup maçları sonuna kadar hatırlarız.
 
Gene hedef maçlardan biri gene kaybederiz gene takımı alkışlarız.Bu senenin özeti bu, bağrına bas , fark ye , farkı kapat, son topta maçı kaybet, maç sonu alkışla...Hiç bir hedef maçı kazanamıyoruz ve bu durum çok can sıkmaya başladı.
 
Burak uzun süredn sora ilk defa ayni fikirdeyim ama bu seneyi basamak yılı gordugum icin alkisliyorum seneye f4 olmasada top16 ve hedef maclari kazanan bir takim olmaliyiz
 
Basketbol tarihimizin en önemli maçlarından birisi EL ye mesaj maçı olacaktır. Yenilirsek ki bunu aklımdan bile geçirmek istemiyorum 0 çekme ihtimalimiz çok yüksek.
İşte bu yüzden Bu maçı mutlaka kazanmalıyız.
 
Çok şey istemiyorum . Sadece maç ile ilgili özel bir video klip hazırlanmasını diliyorum . Sitenin başlangıcına koyulabilir bu video . Hem seyirciyi gaza getirici bir faktörde olur . Bu işle ilgilenenlerin güzel bir klip oluşturmasını diliyorum maç ile ilgili . Çünkü çok önemli bir maç . İnşallah kazanırız. Takımımızın 40 dakika boyunca hep arkasında duralım , yanlarında olduğumuzu gösterelim onlar kazanmak için ellerinden geleni verir zaten . HAYDİ ASLANLAR !
 

Üst