EL TOP 16 2. Maç | Galatasaray MP 78 - 77 Olympiakos

İlk defa bir el maçını kaçıracağım bu sene, vardiyama denk geldi çalışıyorum perşembe akşamı :( efes maçında ortam güzeldi tezahürat konusunda bazı şeylere dikkat etmek lazım örnek; yönetim futbolcu taraftar şampiyonsun galatasaray diye bağrılıyor basket maçında :) futbolcu değil basketçi demek lazım, oyuncularımıza ayıp ediyoruz başka bir örnek naçizane; deplasmanda samiyende yerine deplasmanda ipekçide demek daha uygun olmazmı acaba :) bu arada samiyende ilk maçıma beş yaşımdayken gitmiştim (efsaneler ölmez)
 
'Yönetim basketçi taraftar' geçtiğimiz senelerde oturmuştu ama bu sene sıklıkla sapıtıyoruz ilginç şekilde.Tribün bu seviyeye çıkmışken yakışmıyor.
 

Aslında şaşırılacak taraf yok maalesef resmi sitemiz yine yanlışlık yapmış. Hem de böylesi önemli bir maçta. Umarım resmi sitemize bakıp maça yarım saat geç gelen kişiler olmaz.
 
Bence maça gelecek olan biletine bakacaktır siteden önce:D

"Evinden dışarda olan bir kişi bileti evdeyken siteye baksa ve maça geç gitse, maça gitmeyen bir kişi siteye bakıp maçı yarım saat geç izlemeye başlasa" Bunlar olabilicek şeyler ve olursa sorunun kaynağınında resmi site olması baya büyük bir hata bence. Zaten birinin başına sorun açmasa bile yinede büyük bir hata yapılmıştır bence o da ayrı mesele.
 
Bu genel ve rutin bir gözlem mi özel ve bir amaç dahilinde yapılacak bir gözlem mi bilgisi olan var mı ?
 
Davul olmasın bence... Unics kazan maçında tüm etkimizi azaltmıştı. sinirlerim bozuldu kaç maça gelmedim o yüzden. tamamen etkimizi azaltıyor davul. biz zaten çok ateşli ve etkili bir şekilde takımımızı defansta ve ofansta layıkıyla destekliyoruz. salonlardan uzak olsun davul bi zahmet.
 
Tecrübesizliğinden kaynaklı zaman zaman yapmaması gereken hatalar yapıyor ancak özellikle Efes maçı özelinde Kerem'i çok iyi savunuyorken takımın attığı 3 üçlüğün 2'sini atması da not olarak düşülsün. Yine ilk beş başlayıp Spanoulis karşısında elinden geleni yapacaktır, hiç şüphem yok.
 
Valla ben Euroleague'de genç oyuncu kazanmaya çalışan bi bizim takımı gördüm.

Arkadaşlar Göksenin fenerbahçe maçında 76-70'de oyuna girdi, savunmanın dengesi bozuldu 2 adam boşa çıktı 2 adamdan 2 üçlük yedik 76-76 oldu sonra fener aldı maçı gitti. Daha geçenlerde oldu bu mesela hata örneği olarak.

Takım olarak tecrübesiziz Euroleague'de, bari bireysel olarak lig tecrübesi sahibi oyunculara bel bağlayalım, onlara güvenelim. Cevher Özer bile Euroleague seviyesinde Top 16'da iş yapabilecek bi oyuncu değilken benim gözümde, Göksenin'den bir şeyler bekleyemiyorum.

Hücumda 4 kişi oluyoruz, top eline gelince ne yapsam acaba? diye etrafa bakıyor. Otomatik olarak hareketlenmesi gereken pozisyonda bile ne yapacağını bilemiyor çünkü tecrübesiz, genç oyuncular bu atmosferleri kaldıramazlar.

Kusura bakmayın ama Mahmuti'nin ona rotasyonda verdiği yeri Evren Büker ya da Caner Topaloğlu'na vermesini tercih ederim.

Nacizane.
 
O Maçta Göksenin çok kritik bir üçlük atmıştı o maçta da iyi oynamıştı Engin çok sayı atınca enginin üstüne geçti o zaman oynayan guardımız da Tomasa geçti Tomas da 1i şansa diğeri fastbreak olan üçlükler attı.Gökseninle alakası yok yani.

Maça gelince de iyi savunma yapacağından eminim.

Saldır GALATASARAY!
 

Üst