Fark 14. Şaşırmış durumdalar. Aynı ciddiyetle devam etmek lazım kesinlikle.
Onur Balcı 0 26 Ocak 2012 #81 Fark 14. Şaşırmış durumdalar. Aynı ciddiyetle devam etmek lazım kesinlikle.
Onur Balcı 0 26 Ocak 2012 #82 42-28 önde kapattık ilk yarıyı. Çok güzel bir 2. çeyrek yaşadık. Lütfen 3. çeyrekte tersine dönmesin bu. Bu şekilde devam edip ölüp ölüp dirilmeyelim yine.
42-28 önde kapattık ilk yarıyı. Çok güzel bir 2. çeyrek yaşadık. Lütfen 3. çeyrekte tersine dönmesin bu. Bu şekilde devam edip ölüp ölüp dirilmeyelim yine.
A Alper Gülgen 0 26 Ocak 2012 #84 Lakovic ve Cevher ilk yarının en iyileri. Lakovic için yaptığım eleştirileri bu maç itibariyle geri alıyorum.
Lakovic ve Cevher ilk yarının en iyileri. Lakovic için yaptığım eleştirileri bu maç itibariyle geri alıyorum.
E Emir Yunt 0 26 Ocak 2012 #85 Farkı koruyalım aman bir kaza olmasın, burada farklı kazanmak ikinci maç için çok kritik
Onur Balcı 0 26 Ocak 2012 #86 Halil Tolga Karaakın' Alıntı: kazara cska'yı da yensek ne güzel olur.. Genişletmek için tıkla ... Şu maçı bir geçelim de...
Halil Tolga Karaakın' Alıntı: kazara cska'yı da yensek ne güzel olur.. Genişletmek için tıkla ... Şu maçı bir geçelim de...
V Veysel Baran Kaya 0 26 Ocak 2012 #87 O nasıl bi başlangıçtı maç önü gösterisiydi hırsımdam TVyi yumruklucaktım koca adam evde zıpladım yahu Maça gelirsek yok böyle bir zevk Cevherinden Göksenine kötü oynayan yokkkk.. Ayrıca hoşgeldin Savoviçç
O nasıl bi başlangıçtı maç önü gösterisiydi hırsımdam TVyi yumruklucaktım koca adam evde zıpladım yahu Maça gelirsek yok böyle bir zevk Cevherinden Göksenine kötü oynayan yokkkk.. Ayrıca hoşgeldin Savoviçç
C Can Kocaoğlu 0 26 Ocak 2012 #88 3. periyot çok önemli ya... burada büyük kayıp yaşamalıyım mücadeleden ödün vermeyelim tek sıkıntı furkan 3ledi son saniylerde...Aferin cevher...
3. periyot çok önemli ya... burada büyük kayıp yaşamalıyım mücadeleden ödün vermeyelim tek sıkıntı furkan 3ledi son saniylerde...Aferin cevher...
Onur Balcı 0 26 Ocak 2012 #90 Molayı iyi değerlendirmeliyiz. Shumpert'ın durumu nedir? Devre arasında göründü sanki.
Ferhat Karakoç 0 26 Ocak 2012 #91 hoca gökşenin de çok ısrar ettin ne savunma ne hucüm yapabildi 3.çeyrek fark eridi
Ferhat Karakoç 0 26 Ocak 2012 #97 ender hadi oğlum sen de katkı ver tutku olsa çok farklı olacaktı ender çok kötü yine
Onur Balcı 0 26 Ocak 2012 #98 Son çeyreğe güzel bir farkla giriyoruz. Bunu kullanmak lazım. Haydi aslanlar! Fark 10.