EL TOP 16 3. Maç | CSKA Moskova 85 - 70 Galatasaray MP

sanırım bu başlık altında bi iki takviye ile nba'de şampiyonluga oynayacak bi takım denmiş cska için...iyi takım eyvallah da bu takımın elit denen iki oyuncusundan biri ancak belirli roller üstlenebildi nba de ki o da ak47,digeri krstic rol oyuncusu bile olamadı tam olarak oralarda...teodosic'ten bahsetmek bile istemiyorum keza kendisine acayip kılım...işin kısası avrupada kral olabilirler ama kıta degişti mi yerler adamı :D (bi çeşit hınç alma yazısı oldu:D)

tamam cska güçlü hatta çok güçlü bir takım ama bizler demedik mi yenilmez armada diye savunma savunma bu maç eger birşeyleri ispat maçı ise cska yı 60 70 arası tutmamız lazım...bende biliyorum kazanmamız çok zor ama son topa kadar yerlere atlayarak mücadele ederek oynayacagımızdan eminim işte bu yüzden galatasaraylıyım...barça bizden güçlü degilmiydi ne oldu siena bizden güçlü degilmiydi ne oldu efes bizden güçlü
degilmiydi ne oldu olimpiyakos bizden güçlü degilmiydi ne oldu son topa kadar mücadele ettik hepsiyle bence bu maçta son toplara kalırsa şaşırmam...

mantığım çok kötü bir gece olacak diyor ama duygularım her topa atlarsak,diri kalırsak neden olmasın diyor.ve tabi ki umut iyi bir şeydir...

su mantigi ben anlamiyorum "zevkini cikaralim"
bunun acilimi nedir acaba?
bu ayni seye benziyor hangi sampiyonlar ligine 10 sene de 1 kere katilan takimlar olur gruplarda 6 macta 0 puan veya 1 puan toplayan takimlar anca bunu der zevkini cikaralim diye.
olurmu hic abi öyle sey
artik euroleague de kalici olmaliyiz.alba berlin,rytas,brose baskets gibi takimlar mesela 1 sene euroleague ertesi sene ulep de oynuyor.bu olmamali burda
ayrica bu lisans konusu degisiyormus sanirim ntv spor da duydum.bence seneye bize lisans vercekler kesin.euroleague yönetimi de memnun kalmis taraftar sayisindan ve atmosferden

maca gelecek olursak pek önemli yok bizin icin.kim direnmiski moskovaya biz direnelim?
kilit mac efes ve olimpiyakos deplasmani

su mantigi ben anlamiyorum "zevkini cikaralim"
bunun acilimi nedir acaba?
bu ayni seye benziyor hangi sampiyonlar ligine 10 sene de 1 kere katilan takimlar olur gruplarda 6 macta 0 puan veya 1 puan toplayan takimlar anca bunu der zevkini cikaralim diye.
olurmu hic abi öyle sey
artik euroleague de kalici olmaliyiz.alba berlin,rytas,brose baskets gibi takimlar mesela 1 sene euroleague ertesi sene ulep de oynuyor.bu olmamali burda
ayrica bu lisans konusu degisiyormus sanirim ntv spor da duydum.bence seneye bize lisans vercekler kesin.euroleague yönetimi de memnun kalmis taraftar sayisindan ve atmosferden

maca gelecek olursak pek önemli yok bizin icin.kim direnmiski moskovaya biz direnelim?kilit mac efes ve olimpiyakos deplasmani

kendi kendinle çelişmişiniz işte Ahmet Bey.
zevkini çıkar = kim direnmişki cska ya... bunu diyenler böyle düşündükleri için demişlerdir zaten :) :)

nba'de son 3 sezonunda ruh gibi dolaşan kirilenko'yla bu kirilenko arasında gece ile gündüz arasındaki kadar fark var. kirilenko cska'da kendini yeniden buldu. işimiz zor. kazanamazsak bile adamları belli bir sayının altında tutmak lazım.

Tamam zor takım güçlü takım köklü takım ama bu kadarda karamsar olunmaz.bazı arkadaşlar şimdiden maç bitmiş fark yemişiz havasına girmişler.sonuçta ben bu takımın çıkıp sonuna kadar mücadele edecek güçte olduğuna inanıyorum.yensekte yenilsekte armamız yeter...

ben açıkçası Efes kadar ezileceğimizi düşünmüyorum hatta 10-15 arası fark yeyip bitirebilirsek bence bu bile çok büyük bir başarı olur üstüne üstlük şuan kadroda hala Zaza Pachulia olsaydı sürpriz bile yapabilirdik diyorum....

Zaza olsa grupta bile büyük sürpriz yapabilirdik belki şu an 2-0 dık grupta.Efes sadece ilk çeyrekte Vujacic ile ayakta kaldı rusya'da.Rakip belki bizi küçümsüyor belki kazandık gözüyle bakıyolar evet bu takımı bu yıl yenen çıkmayacak belki ama ne kadar çok direnirsek buraların takımı olduğumuzu göstereceğiz tüm avrupa'ya.Jaka çok formda,Gordon da öyle en büyük silahlarımız yine onlar.Andriç ve Furkan'ın işi hiç kolay değil hiç.

Mücadele olarak en üst düzeyde olmamız gereken maç.Aslında hedef maç değil ama böyle zorlu bir takıma oynamak ve akıllı mücadele vermek ,Efes ve Olimpiakos maçlarında işimize yarayabilir.Sakatlıksız ve iyi mücadele edeceğimiz bir maç olsun inşaallah.

Espri anlayışınıza hayran kaldım doğrusu. Elbetteki şansımız hemen hemen hiç yok bu maçta ama şu ana kadar inanılmaz bir mücadele veren takımımıza bu "alay" içeren mesaj olmamış doğrusu. Bu fikrinizi daha doğru kelimelerle anlatabilirsiniz ve bu takıma karşı yorum yapılırken kesinlikle alaya yer yok.

Güzel Kardeşim 8 yaşından beri bu takımın maçlarına giden biri olarak benim alay etmem söz konusu olamaz. Herkes yeterince karamsar konuşmuş zaten ben söz konusu Galatasaray olunca her zaman televizyın karşısında veya salonda veya stadda galibiyet ümidini taşırım kim olursa olsun. Bir de burası bir forum her zaman bazı şeyleri kutsamak ciddi ciddi konuşmak zorunda değiliz bürokrat değiliz, taraftarız, yeri geldimi takımımızla da eğleniriz onları göklere de çıkarırız. Bu forumda bazı şeyler çok ciddi olmaya başladı biraz sakin yaw. hiçbirimiz diğerimizden daha az Galatasaraylı değiliz. hepimiz oradan buradan kısıp salonlara gidiyoruz kombineler alıyoruz. uzun mesafeler gidiyoruz karda kışta. arada bir espiri de yapalım bu alay etmek değil burası da tbmm genel kurulu değil.

Şu maçtan itibaren Euroleague'de 5 yabancımıza verebileceğimiz maksimum süreleri verelim ve maçın başlangıç-bitiş anlarını yabancılarımızla oynuyalım.Yerli oyuncularımız zaten Euroleague'de maçın atmosferini ve sertliğini kaldıramıyor ve çoğunlukla zarar veriyor takıma biz yabancılarımızı bu platformda sıcak tutalım.Nasılsa ligde galibiyetlerin play-off'da bir değeri olmayacak.Play-off'a kadar zinde tutarız Lakovic-Andric-Gordon-Savovic ve Shipp'i...

Özellikle bu maçta Ender-Evren gibi tanımlayacağım isimler süre almasın.Yoksa ustura ile kazırlar bizi parke üstünden.Bizim takım olmasa bunlar en fazla tribünden para vererek Euroleague maçları seyreder Teodosic gibi isimlere en fazla imza alabilmek için yaklaşırlardı ya neyse...

Evi arabayı satın Cska'ya basın derim, yarın ki maçı kazanacağımıza bi tek oyuncumuz ya da teknik ekibimizden bir tek kişi inanıyor mudur acaba ?

Hiç kimse utanmıyor ise ben utanıyorum şu son 2 yorumdan.

CSKA deplasmanına gidiyoruz, elbette herkes sonucu az çok tahmin ediyor da bu sorumsuzca takımla dalga geçer gibi konuşma hakkını kim nereden buluyor? O kadar büyük boylu değil hiç kimse.